Забременели след ин витро - Тема 47

• 47 086
  • 766
  •   1
Отговори
# 405
Снимката не се вижда.
Поздравления за закуската. Много здравословна. Не ми се струва да е от нея.

# 406
Честито момичета ❤🍀❤🍀❤.
Интересно на мен ми казаха , фолиевата киселина до края на бременноста да си я пия .
А пак днес ми дойде писмо от кръвните изследвания и се оказах с анемия :/ . Сега чакам gp -то да ми изпише желязо .
Някоя мама от вас която живее в ЮК може ли да сподели какъв магнезий си взима от тук ? 🍀🤗🍀🍀🤗🍀

До края пих витамини Pregnacare за бременни. Съдържат фолиева, всичките му там витамини, железа-мелеза, магнезий и цинк... Пила съм всичките видове течни, на хапчета, с омеги и без.
Купувам ги от сайта на Vitabiotics там са най-евтини, от дистрибутора, 3 за 2 ги дават. След раждането продължих с тях, но взех за кърмещи майки. Последните, които взех се казват new mum и са + колаген за коса, кожа и нокти. То аз дето направих брилянтни нокти и коса, ами бебата нали я кърмя и на нея й поникнаха огромни мигли😍🤗 
Само магнезий не съм пила.
Би трябвало мидуайфките да са ти предписали прегнакеър. В сайта на витабиотикс предполагам ще намериш и магнезий и други суплементи, които ти трябват.
Прегнакеър са номер 1 в UK😉
SeaanRoses
 Аз също си мислех за тях , но понеже съм на мера форма фолиева киселина понеже обикновеннята не я освоявам , а и в Бг ми изписаха магнезии , та не знам до колко ще има смисъл да си взема прегнанкер витамините , иначе и аз знам за тях 🥴.
На тема мидлайф направо не ми се говори , след първият скан говорих с една защото аз поисках и така и никой нищо не ми обясни от въпросите които им зададох .
Аз съм на клексан инжекции и тук едва ли не ми казаха , да си ме следят тези дето са направили инвитро . Та сега звънях на Gp и се оплаках и казах ,че искам консултация с док и рецепта за клексана възможно най скоро .
Да не говорим ,че в appа maternity notes номер който ми е оставен за midwife звъня 3 пъти и оставят voicemail да ми се обади ,от миналата седмица в петък още чакам обаждане ....
много съм разочарована за момента аз никога не съм харесвала nhs ,но това път ще ги побъркам ако не ми обърнат внимание !

# 407
Да, нещо е станало със снимките. Качих ги тук:
https://drive.google.com/folderview?id=1-qhFgt9PMGpIg0XaahutyhhUi6ejm-Pb

# 408

Много е, сигурно ти е супер гадно. Звънна ли в клиника ? За доктор си. Аз имах пролетта малко, но изглеждаха по др.начин и бяха на главата и беше ужасно.
В интернет пише, че точно от лекарства са по ръцете и краката и до 2-3 дни от приема се появяват.
Айде пиши после и отиди до лекар.

# 409
Аз съм използвала джинджира алба спрей за подсушаване и успокояване сърбежа, както и промивка с тетра или лайка.

# 410
Бих намазала със сребърна вода. Но и ще потърся лекарско мнение задължително Hands V

# 411
NightSky, и според мен си за лекар. Пиши после какво е станало. Успех!

# 412
Момичета, проблемът е, че ходих на лекар и не ми каза нищо, не знаят от какво е. От Надежда не знаят, от Александровска не знаят, личната каза да пия Ериус, но той не е за бременни и просто не знам.... Никой не смее да ми изпише медикаменти...

# 413
Абе да не е станал някаква реакция от лекарства и ако си се излагала на слънце. По принцип знам, че лекарствените реакции започват от главата, сгъвките и меките части. Аз зимата направих такава реакция и беше по цялата ми глава, в косата и по врата надолу. Твоето е по друг начин и ми изглежда на някакво кожно раздразнение тип слънчева алергия. Ма как пък тия доктори не знаят, егати филма. Дано отмине от само себе си, аз не бих се излагала на слънце за някакво време. Стискам палци да се маха🤞

# 414
Абе да не е станал някаква реакция от лекарства и ако си се излагала на слънце. По принцип знам, че лекарствените реакции започват от главата, сгъвките и меките части. Аз зимата направих такава реакция и беше по цялата ми глава, в косата и по врата надолу. Твоето е по друг начин и ми изглежда на някакво кожно раздразнение тип слънчева алергия. Ма как пък тия доктори не знаят, егати филма. Дано отмине от само себе си, аз не бих се излагала на слънце за някакво време. Стискам палци да се маха🤞

И аз имах същия обрив на 8-9 ден. Ти от какво мислиш,че ти е било ? Аз обвиних лекарстното емграст, което изписват след трансфер.

Реакция от слънце съм виждала, то е много ситен и гъст обрив и е по гърдите, ръцете.
На жената ясно,че хапчета може и да не изпишат, но нещо за мазане, само да не пробва със спирт.

# 415
  • София
NightSky, аз получих сърбящ обрив с почти невидими пъпчици по деколтето, бедрата и ръцете в 13 седмица. И аз се чудих от какво е, консултирах се с дерматолог, тя ми препоръча душ гел Cu-Zn на uriage и спрей atoderm sos, който успокоява сърбежа. Като че ли помогнаха. Преди да забременея почти не ядях млечни, а сега хапвам повече- чудя се дали не е от това при мен.

# 416
О аз съм си виновна, тогава не бяхме стартирали процедура, а пиех някакви хапчета за гъбична инфекция, която получих от един басеин( не антибиотик),
беше нова година и си казах наздраве с малко шампанско..... Е стана страшно, огромни петна по цялата глава и слепоочия, добре че бях в дом на лекари и набързо ми праснаха един урбазон в дупето. Страшна глупост от моя страна, но не предполагах, че от 2 глътки ще стане такава реакция.

Хора, днес бях на 1вия ми преглед. Вие сте първите, на които казвам. Видя се сакче 0.79см. В 5г.с. + 2 дни. Много се развълнувах. Казаха ми след 2 седмици за сърдечна дейност. Нещото, което ме притесни е някаква миома, която видяха на предната стена, до сега никога не с ми казвали, че имам подобно нещо. Док каза, че вероятно е от хормоните и ще я следим.

И аз имах същия обрив на 8-9 ден. Ти от какво мислиш,че ти е било ? Аз обвиних лекарстното емграст, което изписват след трансфер.

Реакция от слънце съм виждала, то е много ситен и гъст обрив и е по гърдите, ръцете.
На жената ясно,че хапчета може и да не изпишат, но нещо за мазане, само да не пробва със спирт.

# 417
Успях да се свържа и с д-р Персенска. Каза да спра Естрофема. Днес ходих и на друг дерматология, явно се е получила комбинация от всички хормони и храната и му е дошло повече на организма. Така или иначе няма да пия нищо. Ще се мажа с лайка, алое вера, микстура алба и ще чакам да отшуми. Важното е малкото същество, което се развива в мен да си остане и да не ми се сърди много за причинения дискомфорт.
Моят първи преглед ще е след близо 2 седмици , дано всичко е наред до тогава!

# 418
Чухалеси,сигурно ти писна от мен Grinning
,след стимулация имах миома на предната стена на матката,доктора каза да не я мисля и ,че няма да я пипаме.Е ,износих и си родих с нея,беше почнала сама да се свива,трябва да намеря време да я видим пак.

# 419
Ма как ще ми писне, глупости говориш 😘
На мен ми каза абсолютно същото. Удебелена предна стена, каза че е обратимо. Просто до този момент не съм се сблъсквала с това и не знам точно какви са последиците. Ще трябва да прочета и за това 🙄

Чухалеси,сигурно ти писна от мен Grinning
,след стимулация имах миома на предната стена на матката,доктора каза да не я мисля и ,че няма да я пипаме.Е ,износих и си родих с нея,беше почнала сама да се свива,трябва да намеря време да я видим пак.

Общи условия

Активация на акаунт