Забременели след ин витро - Тема 47

• 47 052
  • 766
  •   1
Отговори
# 570
О, и аз бях така, лягам за първата сериозна МФ и се бъзика лекаря Я,да видим има ли бебе тук, но аз си знаех,че е там❤😄

# 571
Здравейте,
Радвам се за вас момичета. Аз също днес бях на преглед първия БХС. Всичко изглежда наред за сега в 13г.с и 2д. съм. Толкова бях притеснена, че кръвното ми беше леко високо, но се успокоих след това. Желая успех на всички Blush

# 572
Еее браво момичета, страхотни новини 🙏❤️ Тайничко ви завиждам, моята ФМ предстои другия петък на 02.10. Място не мога да си намеря, вече 2 седмици минаха от последния преглед и като не усещам нищо в мен постоянно мисля дали всичко е наред. Както съм ви споделяла нямам абсолютно никакви симптоми и само ехографа ми показва, че в мен има живот. Дано всичко да е наред с бебсън 🙏🙏🙏
Всичко ще е наред💖💖 И аз така  симптоми ~0 и не го усещам макар,че карам 20+ седмица (док. каза, че скоро ще започна вече)И съм спокойна само за няколко дни до седмица след преглед и ходя при този по зк да го чуя или видя пак😂😂😂(филмът при мен е голям просто😀😀)

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 22:55 от Анна Иванова 648392

# 573
О,съвсем скоро явно ще е, то се случва изведнъж и после вече все ще ти прави компания като те побутва,рита,хълца😄при мен бе в края на 18г.с по спомен.

# 574
  • София
Момичета, как сте с качените килограми? Аз направо се отчайвам. От преди старта на подготовката за трансфер до днес 12+3г.с съм с 8.400 отгоре. До преди 3-4 дни ми беше адски лошо, много ми се гадеше и почти не можех да ям. Сега хапвам, но примерно за цял ден си позволянам 1 филия хляб, повечко зеленчуци, 1-2 плода, а за месо не мога да си помисля. Дай Боже да стигна до края този път, но сигурно, ако продължавам да качвам с това темпо, ще вляза във сериалчето на TLC "Моето тристакилограмово тяло"

# 575
Спокойно си хапвай,но не за двама, има периоди,в които се качват повече, не го мисли толкова.Аз качвах ту по 1кг,ту по 3кг месечно, накрая общо бяха 14кг, а очаквах да са поне 18. Изобщо не съм се спирала за банички и прочие, но и не изпадах в крайности.

# 576
Момичета, как сте с качените килограми? Аз направо се отчайвам. От преди старта на подготовката за трансфер до днес 12+3г.с съм с 8.400 отгоре. До преди 3-4 дни ми беше адски лошо, много ми се гадеше и почти не можех да ям. Сега хапвам, но примерно за цял ден си позволянам 1 филия хляб, повечко зеленчуци, 1-2 плода, а за месо не мога да си помисля. Дай Боже да стигна до края този път, но сигурно, ако продължавам да качвам с това темпо, ще вляза във сериалчето на TLC "Моето тристакилограмово тяло"
За бебето трябват най-вече протеини - ако не ядеш месо  наблягай на други. Аз в края трябваше да пия протеини, заради нисък белтък.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 19:59 от sanssa

# 577
Аз не обичам месо и също пих протеин.

# 578
  • София
Наблягам на мляко и млечни. Ако някой преди три месеца ми беше казал, че ще ми са сгади от месо, щях да го обявя за луд, ама ето какво ме споходи🙂🙂🙂

# 579
И аз съм в 12 г.с. +1 ден и днес за първи път повърнах. Пътувах и след едни завои...После започна супер пристягаща болка ниско долу и много се притесних, пих 2 нош-па и за около 40-50 мин отмина всичко. Много съм се спекла признавам си, до феталната ми остават 4 дни и просто това ми дойде като леден душ днес, много ме е страх.
За килата, аз ям като луда, даже ми става лошо като огладнея и гледам да си хапвам в промеждутъка по нещо малко. Качила съм около 1.5-2 кг за сега. (ЗЕТ на ЕЦ нямах стимулация сега)

# 580
Аз според различни приложения съм в 12 или 13 г.с., според преглед на плода - в 13 г.с., но според последна менструация - 12 г.с. Пълна каша. Идната седмица се надявам да разбера веднъж за винаги, че трябва да спирам кринона. Качила съм 1 кг като си хапвам добре. За 3 месеца силно увеличено обоняние, гадене от време на време, повръщане почти нямах. Не мога да понасям подправки, парфюми и от много месоядна съм се превърнала в почти вегетарианка. Имам от време на време болки в корема - и тъпи, и режещи, но нищо притеснително. Последната седмица съм и със сутрешно главоболие, доста сериозно. Също така получих нечовешки запек, който с проба-грешка с най-различни методи и способи за момента овладях Simple Smile Странното при мен е, всички тези прояви, които съм описала, вместо да затихват( както пише) започват да се увеличават. Та въпросът ми е - има ли сред вас такива с прогресивно силно развиващо се обоняние и кога изобщо се приключва с него и с гаденето. И до кога трябва да се пият пренталните витамини и фолиевата киселина( аз ще питам док, но ми се иска да събера повече инфо).

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 19:55 от fia37

# 581
  • Sofia
Аз съм 23гс и вече +11кг с близнаци. Тежат ми много тези кг, а двамата са по 550гр... Направо до края колко ще стана не ми се мисли..

# 582
Аз съм в 29гс и съм +13кг , като повечето ги качих в началото на бременността. Но много си зависи и на каква терапия сте били, какво Ви дават да пиете и т.н.

# 583
Здравейте момичета, в 15 гс съм, но от около 10 дни имам кафеникаво зацапване, което е по един път на ден, обикновено сутрин. Док ми каза че може да е от аспирин протект, но не мога да го спра и ми добави дуфастон, вече 3ти ден го пия, но за сега няма промяна. Има ли някои друг с такъв проблем, дали има повод за притеснени? Желая лека бременност на всички.

# 584
Здравейте момичета , аз съм в 21г.с +4 дни и съм с 12кг плюс с близнаци . Преди седмица и полувина те бяха по 430гр . Направо не ми се мисли до края каква ше стана 😅🙈. Като ходя вече ми тежи и усещам едно напрежение ниско долу .
Да ви кажа май имам гъбички и днес ми изписаха клоттомазол ден ампула от 500мг за веднъж да си я сложа . Чудя се дали е безопасно ? И отделно заради многото киселини ми изписаха Омепразол ,но чета доста неща за него и се притесних дали да го пия . Някоя от вас взимала ли е някое от двете неща и всичко ОК ли беше ? ❤🤗🥰🥰🍀🍀🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт