Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да актуализирам списъка с бебета и термини?
Кога е подходящото време да се чуе сърдечният ритъм на бебето?
Какви са някои от ранните признаци на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да актуализирам списъка с бебета и термини?
-
Кога е подходящото време да се чуе сърдечният ритъм на бебето?
Обикновено сърдечният ритъм на бебето може да бъде чут по време на ултразвуков преглед между 6-8 гестационна седмица. Въпреки това, това може да варира в зависимост от индивидуалните обстоятелства и използваните от лекарите методи. Важно е да се консултирате с вашия лекар или акушер за точна информация относно чуването на сърдечния ритъм на бебето.
-
Какви са някои от ранните признаци на бременност?
Някои от ранните признаци на бременност могат да включват подут стомах, повишено уриниране, умора, повишен апетит, промени в хранителните предпочитания, чувствителни гърди, променени вкусови рецептори, сънливост, главоболие , гадене и повръщане. Важно е да се отбележи обаче, че тези симптоми могат да варират значително от жена на жена и не са задължителни за всяка бременност.
-
Какви здравословни закуски мога да ям през деня по време на бременност?
-
Как мога да заменя кафето по време на бременност?
Странното при мен е, всички тези прояви, които съм описала, вместо да затихват( както пише) започват да се увеличават. Та въпросът ми е - има ли сред вас такива с прогресивно силно развиващо се обоняние и кога изобщо се приключва с него и с гаденето. И до кога трябва да се пият пренталните витамини и фолиевата киселина( аз ще питам док, но ми се иска да събера повече инфо).