Забременели след ин витро - Тема 47

• 47 018
  • 766
  •   1
Отговори
# 615
FBID100000412790685, резултатът на ЧХГ е нисичък за 14-ти ден от трансфера. Имаше ли ЧХГ инжекции след трансфера?
А кървенето може да е от отлепяне на сакчето или отпадане на едно ембрионче, ако са се захванали повече, може и да е недостиг на прогестерон - ако се окаже, че нараства добре ЧХГ, изследвай го и него, може да е и БХ. Би трябвало да ти спрат АП на първо време. При кървене се ходи в спешен кабинет, независимо дали е рано. Днешният резултат ще ти даде отговор. Стискам палци да е фалшива тревога.

# 616
FBID100000412790685, трябва да спреш аспирина, докато не премине кървенето/зацапването. Ако го пиеш заради някаква форма на тромбофилия - трябва да си намериш лекар, който да е запознат с тромбофилиите. Стискам палци!

# 617
Момичета, резултатът не е много обещаващ - 321.1 на 19 ден след трансфер. Казаха за сега да продължавам с хапчетата и в общи линии да се моля.

# 618
Момичета, резултатът не е много обещаващ - 321.1 на 19 ден след трансфер. Казаха за сега да продължавам с хапчетата и в общи линии да се моля.
Доста ниско ми се струва, но са се случвали и чудеса. Ако правилно си спомням , прочетох , че приемаш и Метфогама. На мен изрично ми е казано, че пр положителен тест , трябва да я спра.

# 619
Питам ги всеки път като бавно развиваща дали всичко трябва да продължавам да приемам... Сега казаха да спра аспирин и Клексан и Утрогестан да приемам 3х3 през устата + всички останали изгъзици.

# 620
Хмм, да, продължаваш всичко, назначено за трансфера и след него. Метфогамата ако е изписана от репродуктивния преди това за подобряване на качеството на Я и нямаш ИР, питай ги конкретно за него. Може да са пропуснали, че още го взимаш. Защото аз съм на глюкофаж и е изписан преди година и половина за ИР, но след положителния тест ендото изрично ми каза да го спра. Репродуктивния ми каза да си слушам ендото за такива въпроси.  Т.е. зависи според мен с каква цел си го пила. И да уточня също, че аз пък съм с мисед, за който сега се чудя дали не е причинен от ИР. С този коментар въобще не казвам да си спреш метфогамата, а да попиташ какво да правиш именно с това лекарство. Другите са ясни, пиеш докато ти ги спрат.

# 621
Момичета, кога спряхте зарзиото и прегнила? Аз съм в 9 седмица, свършват ми запасите, но не знам дали точно сега е удачно да летя до БГ за нови дози. А и си мисля, че може би вече е ок без тях? Какво ще ме посъветвате?

# 622
  • Sofia
Момичета, кога спряхте зарзиото и прегнила? Аз съм в 9 седмица, свършват ми запасите, но не знам дали точно сега е удачно да летя до БГ за нови дози. А и си мисля, че може би вече е ок без тях? Какво ще ме посъветвате?
Зарзиото общо бих 3 инжекции през ден, а прегнил не съм имала..

Pipi Аз съм почти готова с покупките, не знам как се движиш ти, но аз съм вече +15кг и ми е мн тежко, болят ме и ходилата... Абе, готова, готова, имам дрехи, легла, вана, скрин, чаршафи и шишета. Всичко друго май онлайн ще го поръчвам, но поне го видях и пипнах в магазина 😂.

Fbid Аз бях с кръвоизливи още от 8ден след трансфера, веднага си пуснах ЧХГ и прогестерон, излезе 417чхгхи прогестерон над 60. Вече беше ясно, че не е от прогестерона и веднага започнах кръвоспиращи мускулни инжекции за 10дни. Мен също никой не искаше да ме погледне, само по телефона съм говорила. Отидох на преглед чак след 25дни от трансфера, а зацапването ми продължи до 11гс, така и не се разбра от какво е.

# 623
За жалост, това чхг не отговаря на развитието за деня, в който сте...при мен го следяха да отговаря,не само да е високо.

# 624
Здравейте ,дами.Имало ли е от Вас някоя с ембрион тридневен,който се развива  по -бързо ,като за четиридневен с частична компактизация и това лош признак ли е за качеството на ембриона?

# 625
Да се включа и аз за Метфогама и бременност. Имам висока захар и преди забременяване взимах Метфогама по препоръка на ендокринолог. Продължих да я пия и след това, като в края на 3ти месец направихме контролно, пак беше висока и я взимах до края.

# 626
Alstroemeria ти в коя седмица си 🙈.
Аз също съм вече с +15кг ,но освен дрехите всичко останало ще поръчвам онлине . Сега съм направила списък и за babyshowera ,а от там всичко е от сайтове .

FBID как си какво стана ? Защо не пуснеш утре още едно чхг стиска ти палци 🍀🍀🍀🍀

# 627
Да се включа и аз за Метфогама и бременност. Имам висока захар и преди забременяване взимах Метфогама по препоръка на ендокринолог. Продължих да я пия и след това, като в края на 3ти месец направихме контролно, пак беше висока и я взимах до края.

Разбирам, че си я приемяла през цялата бременост. И не са ти изписали инсулин така ли ? След като роди падна ли захарта ?

# 628
Здравейте ,дами.Имало ли е от Вас някоя с ембрион тридневен,който се развива  по -бързо ,като за четиридневен с частична компактизация и това лош признак ли е за качеството на ембриона?

Здравейте, когато ми направиха трансфера, питах по телефона ембриолога дали е хубав / беше тридневен/ ембриона, който ми сложи доктора, а отговора беше - много хубав ембрион компактизирал е... Сега това ембрионче спи в кошарката в другата стая 🥰. Така, че според мен няма от какво да се притесняваш. Успех!

# 629
Утре отивам за кръвен. Продължава да боли, а и след вторият кръвоизлив вече не се надявам 🥺

FBID как си какво стана ? Защо не пуснеш утре още едно чхг стиска ти палци 🍀🍀🍀🍀
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт