Забременели след ин витро - Тема 47

• 47 016
  • 766
  •   1
Отговори
# 630
FBID, стискам палци всичко да е наред!

# 631
INA-73, точно така. Четох, че не е добре да се взима метформин по време на бременност, но реших да се доверя. Докато бях бременна си хапвах и сладко и тестено обаче, тъй като само от това не ми се гадеше. След като родих ми се оправи и захарта и ТСХ, което също беше високо.
За щастие близначките са добре и се надявам да нямат проблеми с обмяната на веществата, но определено ще си имам едно на ум.

# 632
  • Sofia
Alstroemeria ти в коя седмица си 🙈.
Аз също съм вече с +15кг ,но освен дрехите всичко останало ще поръчвам онлине . Сега съм направила списък и за babyshowera ,а от там всичко е от сайтове .

FBID как си какво стана ? Защо не пуснеш утре още едно чхг стиска ти палци 🍀🍀🍀🍀
Добутах я до 25+5 😀 Две момчета 😁

# 633
FBID стискам ти много палци 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🍀🍀🍀🍀🍀🍀❤❤❤❤❤.

Avonavi на мен също само от тестено ми е добре 😫🥴. От киселини нз какво да ям вече
.
Alstroemeria само така , до края , аз съм си дала срок до края на месеца и почвам да пазарувам 🍀👌. Ние чакаме момиче и момче ❤❤🤗🤗🍀🍀

# 634
Момичета, благодаря ви за коментарите и положителната енергия, която ми пратихте. За съжаление при мен не се получи. Очевидно съм загубила и трите си звездички. ЧХГ то днес ми е 172. Преди два дни беше 321. Желая ви успех и щастлив финал. Нека Господ се смили над вас и ви даде възможност да се насладите на този вълнуващ период от живота ви.

# 635
Желая ти от сърце скоро да се запишеш пак,съжалявам🍀🍀🍀

# 636
Съжалявам FBID! Пожелавам ти от все сърце следващият път да е скоро, да е успешен и да е до финал!

# 637
FBID съжелявам ! Пращам ти много полужителна енергия сега и вярвай ,че ще стане ! 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

# 638
Записвам се при вас с бременост в 23г.с.1д. след много години борба и дълго лечение.
Изчаках да мине и 2Ф, за да ми е малко по-спокойно.

# 639
Ехааа, честито!!! Yellow HeartYellow HeartYellow Heart Дано още момичета се включат и имате лека и приятна бр-ст, и здрави и сладки бебчета Green HeartGreen HeartGreen Heart

# 640
  • Стара Загора
Записвам се при вас с бременост в 23г.с.1д. след много години борба и дълго лечение.
И аз съм точно 23г.с. 1д. Simple Smile пухкав и здрав финал ти желая

# 641
И аз съм точно 23г.с. 1д. Simple Smile пухкав и здрав финал ти желая

Благодаря и подобно на всички жени тук и на тези дето чакат за тази тема!
Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 642
От сърце го пожелавам на всички ни!🍀❤

# 643
Здравейте! Имам 2 въпроса.
В 16 г.с. и 3 дена съм по ПРМ( по изчисление на лекар), по изчисление на друг лекар и калкулатор според ЗЕТ на 5 дневен ембрион  съм 16 г.с. и 6 дена. По развитие на плода съм в 17 г.с. и 1 ден. И сега не ми е ясно напред ли е развитието или си е точно. Има ли някой от вас със същия казус? Как ви смятат вашите лекари г.с. по ПРМ или дата на трансфер и възраст на ембриона?
Вторият ми въпрос - по принцип винаги съм била с ниско кръвно, сега също съм от самото начало на долни граници 90/60, понякога падам и под тях. И освен умора, сънливост и шум в ушите от време на време горе-долу се чувствам ок. Има ли някоя от вас с подобен казус? През цялата бременност ли продължава това и имате ли препоръки от лекуващия ви лекар? 

# 644
Аз бях постоянно с 100 на 70, но бях ок.
Изчисляват по предишния менстр.цикъл, но аз си изчислявах по пункцията, така или иначе се доближаваха нещата, а при теб също са някакви дни,то винаги може да мърда 1-2дни напред или назад.

Общи условия

Активация на акаунт