Хайде мами, не остана - през НОЕМВРИ ще сме двама(трима)!

• 14 157
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
И моя хемоглобин е зле - 101 и ми изписаха Тот'хема - ампули,които се разтварят във  300 гр. вода/или сок/ и цял ден се пие по малко.Ще ги пия 15 дни - някоя мама пие ли от тези?Питам,защото докито започна да пише друга рецепта,но като се жалвах,че още по-трудно ще ходя в тоалетната и тя ми изписа тези ампулки,от които има ефект. newsm44Но са доста гнусни...
Аз направих доста покупки и тези дни мога да открия албумчето със снимки- и без това се чудя какво да правя.
 Взех си стерилизатора на Авент за микровълнова - в комплекта имаше и две шишета и ми подариха и биба.А за болницата си взех няколко хапчета за студена стерилизация - казаха,че ще ми трябват.

Моя позната с термин 23.09 роди вчера,съвсем неочаквано - така,че вече никого не слушам,че е рано за това или онова - пък и май това ми е  единственото удоволствие напоследък!

Хайде,лека нощ на всички - аз започвам с филмите поне до 4 часа!

# 181
Точка, и аз подкрепям, че термина изобщо не означава че ще родим тогава... тоест подготовката от по-рано е желателна.
Мислех се да кажа и по-рано, за препаратите за желязо - пила съм Малтофер фол.. нямах запек, а разстройство - на листовката пише че действа и в двете посоки... вероятно зависи от организма на човек.
А по темата с хомеопатията и ваксините... може би да питам моята хомеопатка и да пише после нейното мнение... Тъкмо вчера си говорихме с нея какво добавки на аквасорс ще пия през следващите месеци, и като подготовка за раждането.

# 182
Точка, и аз пих Тотема 15 дни, но на мен не ми помогна - хемоглобинът ми не мръдна. На мен Феро-градумета ми действаше разхлабващо (но пък хемоглобинът ми падаше), но пък някоя от мамите се беше оплакала, че я запича. Така че, както казава Вени, явно си е до организма.

# 183
Здравейте,момичета!Как са тумбачетата днес? Wink
Ние с бебо общо взето сме добре,само дето получавам контракции от време на време. Sad
Приятен и прохладен ден на всички   bouquet

# 184
  • Ботевград
Здравейте и от нас с бебчо!  Heart Eyes
Ние сме добре, същият проблем с хемоглобина и при нас!  Praynig Дано на всички ни се нормализира при следващите изследвания  Praynig
Аз пих само Малтофер - два пъти по 20 дни и хапвах като за последно!
Този петък съм на изследвания, дано да е наред вече!
  bouquet
Хайде, хладен, весел и интересен ден!

# 185
  • София
София, и аз съм запозната с информацията в интернет и форума, но въпросът ми беше дали имаш сведения от първа ръка - някоя позната да е раждала там. Моя приятелка роди преди два дена във ІІ-ра градска и като се посъвземе ще я разпитам по-подробно за впечатленията й, защото тя нямяше познати там и не е ходила предварително - точно каквото е и моето положение.
Мами, имам един въпрос - колко пъти са ви гледали безплатно на ехограф на ЖК-то ? На мен ми казаха, че имам право на 2 пъти и то до 20-тата г. с.!!! Тези от здравната каса нямат срам. Да не говорим, че не са ми правили изследвания от юни месец и не се очертава да ми пуснат такива и през септември. Изобщо нямам думи Close !!!
Какво е положението при вас???
Лек ден на всички мамчета!   

# 186
Бубалинкагледат ме всеки път на консултацията-и това по здравна каса-тоест безплатно-значи до сега общо 5 пъти-веднъж са ми пускали кръвна картина,но аз се записах към 4ти месец-и вече имах едни изследвания-правиха ми и хитонамазка и вагинален секрет-отделно всеки път проверява на място урината за newsm78 (а де за какво беше-не се сещам Embarassed)обаче мисля ,че касата поема 3 ехографа-задължително трябва да ти даДЪТ НАПРАВЛЕНИЕ ЗА СПИН И ВАСЕРМАН АКО НЕ СА ТИ ДАВАЛИ-те имат годност 6 месеца-тоест да са правени след 3тия месец а както и за кръвна картина и урина в последното тримесецие-искай си ги ако не са ти дали-това ти се полага
да ви питам -иска ли някой на обиклоката на тина Киркова-мисля,че ще бъде интересно-безплатно е и има и ехографски преглед на 3D-аз се записах-има още места за 15.09-айдееееее-тук е за записване телефона
Адрес на Училището за бъдещи родители:
I АГ болница „Св. София" (бивша Т. Киркова)
ул. „Михалаки Ташев" № 2
кв. Красна поляна
Приемен кабинет № 121 (сутрин от 8 до 12 часа)
тел: 920 20 31/36 вътр. 238
15.I.2003 г София

за избора на лекар и болница-още нямам уговорка с никой,но ми се иска да е болница,където бебето е при теб от раждането-а в Шейново ти ги носят на 3 часа  само за храненето и започват да ги захранват с адаптирано мляко първите 12 часа-което аз категорично не желая Crossing Arms-

# 187
да ви питам -иска ли някой на обиклоката на тина Киркова-мисля,че ще бъде интересно-безплатно е и има и ехографски преглед на 3D-аз се записах-има още места за 15.09-айдееееее-тук е за записване телефона
Адрес на Училището за бъдещи родители:
I АГ болница „Св. София" (бивша Т. Киркова)
за избора на лекар и болница-още нямам уговорка с никой,но ми се иска да е болница,където бебето е при теб от раждането-а в Шейново ти ги носят на 3 часа  само за храненето и започват да ги захранват с адаптирано мляко първите 12 часа-което аз категорично не желая Crossing Arms-
С Роси74 ще ходим, ама на 08.09 на обиколката, а на 20.09 на прегледа. Твоя преглед кога ще е?

# 188
  Добро утро мами! На всички весел и чудесен ден! Абсолютно съм на мнението на Точка относно покупките. Аз съм готова почти с всичко с изключение на легълцето и помпа за кърма. Знаете ли, като си имаш мама вкъщи и да започнеш да раждаш предварително - тя и таткото ще купят всичко за бебо, но аз няма на кой да разчитам и с влизането в 7-ми месец почнах подготовката. Дори дрешките са изпрани и изгладени..
 Ако позволите да дам съвет на мамите, които позволяват твърде голяма свобода на свекитата - не им давайте кой-знае колко да се вихрят да купуват за бебо, защото се самозабравят и се опитват да ви стъпят на врата. Тази адски гадна свекинска черта на хард диктат я избийте овреме, за да не патите!!! Няма по- хубаво нещо ВИЕ с таткото да обикаляте, да избирате...е ако иска да помогне някой да ви даде парите, пък вие ще си изберете от негово име...
 bubalina аз мисля че имаме право на две ЕХО за цялата бременност..А за кръвните изследвания - незнам. Виж в началната страница на Бг мама, имаше инфо.Мен не са ме гледали безплатно, защото не ходя на консултации!

# 189
МЕРИЛИН обаждам се вече два пъти 1-я чаках близо 5 мин -така ми казаха и ме забравиха,а аз затворих 2-я ми дава заето сигорно още си мислят ,че чакам! smile3516изпратих ти на лични icq-to
 Мацки някои може ли да ми каже каде точно трябва да вляза за предлагани от мами неща втора рака? smile3520

# 190
  • София
Мацки някои може ли да ми каже каде точно трябва да вляза за предлагани от мами неща втора рака? smile3520

На най-първата страница на форума има подфорум Продавам, Предлагам, Подарявам...
както и Търся, Купувам... Успех в търсенето!

С Роси74 ще ходим, ама на 08.09 на обиколката, а на 20.09 на прегледа. Твоя преглед кога ще е?

Ние също ще ходим на 8ми Септември. Но пък прегледа е чак в началото на октомври. Нямало за по-ранни дати.   

# 191
Здравейте, по въпроса със свекитата и моята се опита да ми обясни, че много съм се разбързала с избирането и покупките /те навремето били купили всичко след като сина се родил/, а сестрата на мъжо каза че даваме цитирам "грешни пари" за покупки, защото не искаме да ползваме кошарата, останала от времето когато мъжо и тя са били бебета #Crazy. Моя милост понеже много умее "да си държи езика за зъбите"  Twisted Evilнабързо обясни, че съвети не иска, а само пари ако имат желание да помогнат  Mr. Green и въпроса приключи.
А иначе за прегледите мен по ЗК всеки път ме гледат на видеозон, т.е. май 6 пъти досега и не са ми искали нищо. Пуснаха ми пълни изследвания през юни и доки каза, че на консултацията през септември ще ми пусне пак, най-вече заради антителата, че с мъжа сме с различни кръвни групи /аз 0-, а той А+/ та да видим дали всичко е ок.
Поздрави от нас с бебо /който от неделя не се е спирал и напрекъснато мърда/  bouquet

# 192
  • София
Бубалина, нямам инфо от първа ръка, за съжаление. Знам, което и ти. Ако разбереш повече от твоята приятелка, моля те, сподели!

За прегледите, и аз съм така - с два безплатни, които свършиха - за всяко ехо - 20 кинта, това е положението Close

Е, кво да се прави, ще се оправим...

# 193
Точка, тия ампули толкови ги мразя,че.. аз пък ги пиех наведнъж- сутрин и щях да си издрайфам червата!!! Мен ме затегнаха, но може да си е до организъм, както са казали момичетата

Моята свекърва отдавна съм я отрязала да се бърка! Като иска да подари нещо на бебо ми дава парички на мен- купува му само дрешки по неин вкус, но вече се ориентира какво харесвам и какво не. В албумчето за покупки не мога да се включа много- много, че нали си имаме почти всичко. Точка- колко върви комплект стерилизатор с 2 шишета- не че съм ходила по магазините, но май тук не съм виждала такъв

# 194
 Аз се присъединявам към негативното мнение за ампулите - оставаше ми метален вкус в устата, гадеше ми се...Ако се наложи да пия нещо пак, ще помоля да не са те Sick
Хубав ден и се наслаждавайте на прохладното време! Peace

Общи условия

Активация на акаунт