Професионални серии за коса 138

• 40 538
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета Simple Smile Чета ви вече близо месец и все не се престрашавах да пиша, но не искам да направя грешка и за това ще попитам. С тънка коса съм, до раменете, права и боядисана в черно. Малко на шега купих серията на Joiko - Moisture Recovery (шампоан и балсам) и останах повече от доволна. Четох, че е хубаво да се редуват хидратираща и протеинова серия. Някой може ли да даде съвет коя серия е по-добра: Joiko- K-Pak или Napura за възстановяване на кератина? Исками се да го няма момента на сухота на косата и за това търся нещо по-леко като вариант. Също много ми е важен момента с балсама/маската след протеин. Кое е по-добре хидратиращия вариант или протеиновият? Благодаря ви, страхотни сте Simple Smile

# 106
  • Варна
Заслужава ли си този сет според вас?
Имани други травъл сетове намалени в бютимол.

# 107
Здравейте и от мен Simple Smile
Благодаря за хубавата нова тема Flowers SunflowerFlowers SunflowerFlowers Sunflower
1. Серии за блондинки/брюнетки - какъв ефект видях от тях,помогнаха ли ми  и нужно ли е диференциране на цветовата гама?
От серии за блондинки съм ползвала тониращите на Лакме преди много време, не ми тонираха, но шампоана ми харесваше тогава, въпреки, че беше леко изсушаващ. Тонирах добре с едни балсами на Престиж Bowtie , супер се получаваше. Имала съм тониращ шампоан на Лореал, тогава нямаше маска - справяше се по-добре от Лакмето и не изсушаваше толкова, харесвах го. Доста време носех косата в по-тъмна гама, но специални продукти не съм взимала, сега пак съм по-светла от две години. Имам тониращите шампоан и балсам на Филип Кингсли - тониране от тях не се забелязва, но цвета се избистря и засиява определено. Харесвам ги много! Не съм взимала още новите шампоан и маска на Кингсли, които се водят за коригиране на цвета, няма да издържа много, тъй като каквото съм пробвала от марката все ми е харесвало Laughing, но засега не съм поръчала, тъй като с кеф си ползвам цялата серия за блондита на Керастаз - писах за тях в началото на предната тема и няма да се повтарям. За моята коса резултата след тази серия е точно каквото искам Simple Smile

Някой беше поискал сравнение между термото за блондинки и нектара на Керастаз - има такова сравнение някъде след моя пост в началото на предната тема.

2. Защо спряхме да говорим за Вела и Джойко- опита ни с тях.
Спряли ли сме? Аз не съм спирала Laughing Smile Постоянно ги хваля на приятелки, а и в темите през годините, когато е имало въпроси винаги съм изразявала положителното си отношение към двете марки.
От Joico първото, което ползвах бяха Ревиталукса, шампоана за боядисана, изтощена коса от К-пак серията и балсама от хидратиращата серия. Страхотно ми се отразяваха на косата и години наред не оставах без тях. Сега взех цялата серия Хидра Сплаш за тънки коси, но съм ползвала само веднъж. Хареса ми, но мнение мога да дам по-нататък. Ползвала съм Интенс хидратора, другия шампоан за боядисани коси, терапията Колор Лок и се боядисвам с боя на Джойко, в която има плекс и покрива добре бялата ми коса (която е мнооого и трудно се поддаваше на боядисване) от която съм супер доволна.
Wella - харесвам много серията за боядисана коса от SP серията. Ползвала съм хидратиращата маска, двете серии Енрич (само тях нещо не ги усетих кой знае колко), всете други серии за боядисана коса в червените опаковки, Лукс ойл серията - Ш+М, серума против косопад и цялата серия за възстановяване, заедно с течната коса, която също до есента поддържах. Сега имам само от бялата серия за подхранване и блясък.
Вела не могат да се похвалят със супер силни продукти, които веднага променят косата, но са супер за подръжка и за използване между по-силни серии или терапии. Като цяло на моята тънка коса се харесват точно такива продукти - умерени като действие. С Керастаз, Лалга, Маракеш често мога да изпадна в крайност, въпреки, че познавам продуктите и имам доста, с Вела дори да не съм улучила подходящият момент до големи издънки не се е стигало никога.
3. Как се справяте с раздразнения/сух скалп и стимулирате растежа (продукти за скалп)?
Скалпа ми се е раздразвал само два пъти до сега за кратко от боя за коса. Мажа скалпа с алое гел, в който мога да сложа и хиалуронова киселина малко, ЯЧРМ и 2 капки розмарин. Имам тоника и шампоана за чувствителен скалп на Кингсли и се прекъсвали веднага сърбежа. В момента при дъщеря ми се появи някакъв проблем, който много прилича на себорея, действах по описания начин и само след два пъти нещата са съвсем в друг вид, надявам се да го преодолеем нацяло.
Стимулатори на разстежа (за скалп) от които съм най-доволна - ампули Аминексил на Лореал, ампулки Напура, стимулиращата и ексфолииращата маски за скалп на Кингсли и хидратиращият тоник пак от същата марка.

# 108
Здравейте момичета Simple Smile Чета ви вече близо месец и все не се престрашавах да пиша, но не искам да направя грешка и за това ще попитам. С тънка коса съм, до раменете, права и боядисана в черно. Малко на шега купих серията на Joiko - Moisture Recovery (шампоан и балсам) и останах повече от доволна. Четох, че е хубаво да се редуват хидратираща и протеинова серия. Някой може ли да даде съвет коя серия е по-добра: Joiko- K-Pak или Napura за възстановяване на кератина? Исками се да го няма момента на сухота на косата и за това търся нещо по-леко като вариант. Също много ми е важен момента с балсама/маската след протеин. Кое е по-добре хидратиращия вариант или протеиновият? Благодаря ви, страхотни сте Simple Smile

Не мога да направя сравнение между К-Пак на Джойко и Напурата, но за тънка и боядисана коса мога горещо да препоръчам една друга серия на Joico - К-Pak за боядисана коса! Аз съм доволна! Ето тази: K-PAK Color Therapy

PS Писали сме едновременно с Aiki_Ira, и тя харесва шампоана от тази серия!

# 109
В нея има ли кератин? Имам леки цъфтежи и от прочетеното до тук, останах с впечатление, че кератина помага ( и ножичката  също Simple Smile )

# 110
Може ли да ми кажете този ботокс на KayPro подходящ ли е за тънка коса или е за по-плътна?

# 111
В нея има ли кератин? Имам леки цъфтежи и от прочетеното до тук, останах с впечатление, че кератина помага ( и ножичката  също Simple Smile )
Пълна е с кератин и други хубости Blush

# 112
Пълна е с кератин и други хубости Blush

Много благодаря Simple Smile

# 113
Аз го имам. Пари на вятъра. Имам тънка, изтощена, боядисвана коса. Ш заплита ужасно косата. С други Ш нямам този проблем. Балсамът ми е лек и недостатъчен след това. Спрея може и да прави нещо, но аз не разбрах какво. Единственото хубаво нещо, което мога да кажа, че има страхотен и задържащ се аромат. Косата след серията е суха и бухнала всеки път.
Заслужава ли си този сет според вас?
Имани други травъл сетове намалени в бютимол.

# 114
Идвам с един въпрос (само въпроси задавам, но така сме новите в тази тема Grinning ) ..
Прочитам на няколко места, че маската трябва да се "запечатва" с балсам. Тоест, последователността е - шампоан, маска (2 или 3 пъти в седмицата) и върху нея балсам?
Но какво правя ако в серията, която използвам няма балсам, а само маска?
И толкова много продукти не утежняват ли и не спескват ли косата?

# 115
Използваш балсам на друга марка. Най-лесно ще ти е, ако е хидратиращ и някой по-лекичък Simple Smile

# 116
  • Варна
Съвсем не е задължително запечатването на маска с балсам....Прави се на коси,които го понасят. Наскоро коментирахме препоръка на фризьор да се ползва маска веднъж на три измивания,а на останалите само балсам. Всичко е до коса.

Агентче щеш ли да попишеш по-обстойно за Ниоксин...Знам,че ги ползваш. Напоследък ми липсва нещо тръпка и си ровя за нещо новичко та съм решила да ги пробвам.

# 117
Използвам инерцията на новите в темата, за да питам и аз. Та, понеже никой не отговори на първия ми опит да получа съвет, преформулирам въпроса си след близо 2 седмично четене - обикновено продуктите са разделени на категории - за изтощена коса, за суха коса, против накъсване, за боядисана коса и така нататък. Коя категория да избера, когато косата ми попада в повече от една - тоест едновременно е и боядисана, и изтощена, и суха, и накъсана. Може ли примерно шампоана да е за боядисана, маската за изтощена, балсама за суха, олио за цъфтеж? Наистина не мога да се ориентирам откъде и как да започна Frowning1

# 118
Metome, като цяло е хубаво да вземеш две серии като за начало - една хидратираща и една протеинова и да ги редува. Като правилото е след хидратиращ шампоан слагаш само хидратираща маска, след протеинов шампоан, можеш всякаква. Шампоаните за боядисана коса са хидратиращи.

# 119
Агентче щеш ли да попишеш по-обстойно за Ниоксин...Знам,че ги ползваш. Напоследък ми липсва нещо тръпка и си ровя за нещо новичко та съм решила да ги пробвам.
Щях, но покрай колекциите не стигам до тях! Но вече е топло и лятно и ще ги подпукам (даже мисля да купя при добра цена още Ш+Б, защото ММ ги ползва като основни и нещо 300 мл бутилките в нашата баня са много олекнали!)
Много леки, ментов аромат (който по принцип не ми е любим), но усещане за лека, чиста коса, корен с обем и  много движение и мекота. Сек да погледна някоя словоохотлива как дали не е писала хубаво ревю, че да го изкопирам!
My hair had reached a point where it was so thin, you could see right through it to my scalp. I started using the Nixiom shampoo and conditioner Mid Novemer 2019. Within 1 month I noticed what looked like fuzz in the hair area around my face. By New Years, my family started noticing the new growth. It has been about two and a half months now and the new hair is now about 2 inches long and I still have new ones coming out. After trying many other products, this one is the only one that has ever delivered results. Worth the money. Worth the money and it goes a long way. You dont have to use globs of it.

Косата ми беше стигнала до точка, в която беше толкова тънка, можете да я видите право през скалпа ми. Започнах да използвам шампоан и балсам Nixiom Mid Novemer 2019. В рамките на 1 месец забелязах как изглеждаше мъх в областта на косата около лицето ми. До Нова година семейството ми започна да забелязва новия растеж. Вече минаха около два месеца и половина, а новата коса вече е около 2 инча и все още ми излизат нови. След опитите на много други продукти, този е единственият, който някога е дал резултати. Заслужава парите. Струва си парите и той върви дълъг път. Не е нужно да използвате глобуси от него.
This product really works! I am a senior citizen with multiple medical conditions and medications that affect my poor quality, baby fine, brittle, colored hair. Of all the thousands of dollars I have spent on hair products, treatments, oils, shampoos, etc, using the shampoo in conjunction with the serum has truly strengthened my hair and helped it to grow.

Този продукт наистина работи! Аз съм възрастен гражданин с множество медицински състояния и лекарства, които влияят на лошото ми качество, бебешката фина, чуплива, оцветена коса. От всички хиляди долари, които съм похарчил за продукти за коса, лечение, масла, шампоани и т.н., използването на шампоана във връзка със серума наистина укрепи косата ми и ми помогна да расте.
Beat shampoo to fix damaged hair! My hair was breaking big time-I actually lost a lot of hair-and this shampoo stopped that! I have lots of regrowth and it’s made my hair so much healthier, shiny, thick and my natural curls are beautiful curls instead of odd wonky waves.

Най-добрият шампоан за фиксиране на повредена коса! Косата ми се късаше голямо време - всъщност загубих много коса - и този шампоан спря това! Имам много нарастване и това направи косата ми толкова по-здрава, лъскава, гъста, а естествените ми къдрици са красиви къдрици вместо странни увиснали вълни.
PS Простете на Гугъл Транслейт странните преводи, толкова си може засега, детето, ще го оправят до няколко години!

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 22:17 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт