Професионални серии за коса 138

• 40 553
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
metome - основното мнение в темата е, че продуктите трябва да се редуват, т.е. избират се поне 3 серии, повечето момичета тук имат двуцифрено число.
Цъфтеж и късане са следствие от увреденост на косата, увредената коса е в повечето случаи суха.
Та избираш една серия хубав протеин - за увредена коса, например Терапист Smile и някаква хидратираща, например нещо за боядисана коса - хидратиращите серии се държат различно при различните коси обаче и е добре да четеш мненията с оглед на това, кой ги дава.
И се има предвид, че шампоанът е добре да е протеинов за да може да последва всякаква грижа след него, т.е. вариациите са предимно в маските и евентуално балсами, ако косата издържа така нареченото "запечатване".
И основно е не дали си боядисана, а дали си с дебел или тънък косъм, сухота, скалпа понася ли агресивни щампоани, порьозност на косъма, термично обработваш ли косата - такива неща. Четене и систематизация му е майката, проба му е бащата, успех! Smile

# 121
Някой беше поискал сравнение между термото за блондинки и нектара на Керастаз - има такова сравнение някъде след моя пост в началото на предната тема.
Намерих го Благодаря Simple Smile
Беше ми отговорила и дала мнение за балсамите Генезис и Блондинския м/у които се колебаех. В крайна сметка взех и двата и се оказа права - Блондинския много повече допадна на обичащата ми хирдатация коса Simple Smile
Очаквам и травъл комплекта за да пробвам шампоана и термото.
Виждам че и мненията ни за Джойко се припокриват Simple Smile

# 122
Агент че, за кой вид Ниоксин става дума. Може ли линк?

# 123
Разбира се - Ниоксин 4

Nioxin System 4 Hair Care Kit for Color Treated Hair with Progressed Thinning delivers denser-looking hair with increased protection against damage you'll enjoy. This unique set of three PROFESSIONAL HAIR PRODUCTS, based on an advanced skin care approach, is specially formulated as a hair thickening treatment, delivering denser-looking hair. The volumizing Nioxin System 4 regimen REDUCES HAIR LOSS due to breakage and strengthens the hair, while refreshing the scalp and delivering a healthy shine to Colored Treated Hair with Progressed thinning. Nioxin Cleanser Shampoo removes sebum and environmental residues from the scalp and hair. Nioxin Scalp Therapy Conditioner is a lightweight conditioner that helps provide hair resilience and control moisture balance. Nioxin Scalp & Hair Treatment refreshes the scalp and increases hair volume.

REDUCES HAIR LOSS due to breakage and strengthens the hair, while refreshing the scalp and delivering a healthy shine
DELIVERS, THICKER, FULLER HAIR by removing follicle clogging sebum, fatty acids and environmental residues
Complete PROFESSIONAL HAIR THICKENING TREATMENT for colored hair with progressed thinning
Provides HAIR RESILIENCE and control moisture balance, as well as a refreshed scalp environment
Nioxin System 4 helps you achieve thicker, fuller looking hair and restore moisture balance
Award: Behind the Chair Stylist Choice Winner: Favorite Thinning Haircare, 16 consecutive years
Follow Suggested Use for Best Results - Step 1: Massage to hair and scalp, rinse Step 2: Apply from scalp to ends, rinse Step 3: Shake, apply to scalp, do not rinse

https://www.amazon.com/Nioxin-99240009134-System-Kit-4/dp/B0794F14V6

# 124
Благодаря Simple Smile

# 125
Да допълня към Агентчето, тъй като ми пробуди интереса с тази марка - в нотино има "мини версия" на комплекта Nioxin 4 с по 150 мл ш+б (което хич не е мини) и е на цена 26 лв - което е никаква цена !!! Аз лично поръчвам директно.

https://www.notino.bg/nioxin/system-4-kozmetichen-paket-ii/p-15795888/

# 126
Благодарности за съфорумката, която съобщи за намаленията в emag!
Поръчах шампоан и маска  L'oreal pro fiber re-create, които без това заглеждах, но ми трябваше вълшебната дума "намаление". Много, много ги харесах! Наподобяват ми на любимите Redken extreme, които мога да използвам почти на всяко миене, но шампоанът на L'oreal се усеща по-мек. Косата ми е изсветлена и чуплива,което обикновено прави ресането след миене неприятно задължение, но сега четката се плъзгаше безпроблемно без да съм използвала никакъв финиш.

# 127
  • Варна
Агентче Grinning толкова му трябва на смахнат човек като мен Grinning. Поръчах ги и ще докладвам. Пустият му летен косопад много ме мъчи Confused. Не знам последните годи дали остана нещо,което да не съм опитала- не и не. От юни до септември тая коса пада като ненормална.

Пейч, аз изгърмях голямата от ибей Grinning.

# 128
Благодяря, Viktoriai и Си*. Заемам се с косата си, пък може някой ден и аз да стана виртуоз като Вас. Simple Smile

# 129
  • София
Здравейте момичета, след изчитане на последните 2 теми и съвет от предходната, закупих следните продукти за да заприличам на човек в главата, но май не ми се получи:
Шампоан L’Oréal ProfessionnelSerie Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein
Маска L’Oréal ProfessionnelSerie Expert Liss Unlimited
Олио Wella ProfessionalsOil Reflections
Бихте ли ми помогнали и препоръчали продукти от шампоан до олио/финиш(не държа да са от една марка или серия) за боядисана коса (5.1/6.1), нормален скалп, сухи краища(цъфтящи, като цъвтежа не е от раздвояване на самия косъм, ами е по-скоро е като бяла точица на косъма, която се къса) и доволно фрийз по дължините (на вид е между паяжина и гръмнал бойлер). На вид косата изглежда слаба, но на пипане е плътна и клони към тежка. Също така, в моя случай, трябва ли да редувам 2 различни серии или не?

# 130
Здравейте!
взех си ето този крем - https://www.zlatnaribka.com/podhranvashta-grizha-bez-izplakvane- … -treatment-148-ml

според вас с какво да го комбинирам, трябва ли да използвам шампоан и маска - протеинови?

# 131
  • Някъде там
Пробвах блонди сета на керастаз.
Страшно много ми хареса  .
Днес мисля да пускам в размените нектар термика за суха коса , и половин шампоан и балсам лалга от тези които не са променени  .
Ще си търся балсама за блондинки.Влюбих се в него и в усещането което остави на косата ми.
Косата е с обем , не отне от обема в същото време е с подхранени върхове и не е разхвърчана .
Усетих серията като балансирана .
А каква е всъщност ?

# 132
И аз съм поръчала блондинския травел, тия дни ще го пробвам.
Искрица, моля те сподели коя маска на Мароканоил имаш и какво е усещането ти от нея.
Тия дни си поднових балеажа, но този път доста по-светло от преди, направо си е русо (с около 4 тона по-светло от естествената ми коса). Вчера нанесох термото на Напура на влажна коса и се изуших с въртящата четка, ами страхотно се получи. На естествената коса ми идваше тежко, но сега на изрусената е супер. Мислех да я пусна в размените, но определено си остава само моя.

# 133
  • Някъде там
И аз съм поръчала блондинския травел, тия дни ще го пробвам.
Искрица, моля те сподели коя маска на Мароканоил имаш и какво е усещането ти от нея.
Тия дни си поднових балеажа, но този път доста по-светло от преди, направо си е русо (с около 4 тона по-светло от естествената ми коса). Вчера нанесох термото на Напура на влажна коса и се изуших с въртящата четка, ами страхотно се получи. На естествената коса ми идваше тежко, но сега на изрусената е супер. Мислех да я пусна в размените, но определено си остава само моя.
Маската с кафявата капачка .Не я използвам постоянно защото на няколко поредни миенете ми докарва сухота и разхвърчана коса .
Използвам я рядко , на месец веднъж , два пъти и ефекта винаги е супер .
Аз също съм със по светли дължини , но са далеч от русо.
По скоро дължините са ми по светло кестеняви и на моменти рижавее леко .(матирам ги с лилав шампоан и балсам на ФК) .
Сега ще правя обливка и със син коректор .

# 134
Не се спряхте с тоя блондинска сетия на Кетадтаз, тцтц Grinning
Вкарахте мухата.. Може ли мнение маската или балсама е по-силен от серията?

Общи условия

Активация на акаунт