Професионални серии за коса 138

• 40 608
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Руса-мама благодаря за отговора 😊Предположих, че след ДПШ резултата от маската би бил по-добър. Все още съм начинаеща с профи козметиката за коса и нямам много продукти. Ще я комбинирам с Олосетата. Ще съм благодарна на предложение за хидратиращ шампоан за боядисана коса, със сухи и цъфтящи краища.

# 166
Шампоана от същата серия за боядисана коса. : )
https://www.parfimo.bg/kerastase-reflection-bain-chromatique-shampoani-za-jeni/

# 167
Аз много се чудех маската на Керастаз за боядисана коса с кой от двата шампоана от серията да я съчетая и в крайна сметка. Взех този
https://www.parfimo.bg/kerastase-reflection-bain-chromatique-ric … n-za-jeni-250-ml/. Ако има девойка ползвала го, моля да каже две думи за него Simple Smile

# 168
https://www.arlen.bg/product/190/chi-keratin-silk-infusion-kopri … a-kosa-15-ml.html
 Това ли беше коприната на Чи, която всички хвалете?

# 169
Как се справяте с раздразнения/сух скалп и стимулирате растежа (продукти за скалп)?
Спрях да използвам преса и сешоар от 3-4 месеца. Косата ми е подстригана на етажи, и когато е изправена стои много добре, но когато е къдрава бухналите етажи изглеждат потресаващо. Търся продукт за по-бързо израстване и сгъстяване  на косата. От рибката си взех  хидратиращ тоник за растеж на косата Philip Kingsley. Харесва ми, не утежнява и не омазнява косата ми, мога да го използвам и на суха, и мокра коса. Маската Eprouvage Reparative е на промоция със серума против косопад Eprouvage Reviving взех и тях, но серума ми отежнява, и го използвам деня преди да си измия косата. Ампулите против косопад Loreal Professionnel Aminexil също бяха на промоция и грабнах 4 и от тях да пробвам. Шампоан в момента използвам NAPURA S|00 Stamigen, подходящо ли е да го комбинирам с маската на Eprouvage?

# 170
Скрит текст:

Ще правя поръчка от  ЗР и мисля да поръчам тази маска, за да я използвам 1 или 2 пъти в седмицата.
Има ли значение дали с хидратиращ или протеинив шампоан се мия преди нея? И някой ползвал ли я е? Heart

# 171
Маската на Епруваж за моята суха коса не е нещо особенно.Изразходих я, но втори път няма да повторя..

# 172
  • Велико Търново
На мен маската Епруваж ми утежняваше тънкия косъм, два пъти я купувах, но сега имам други фаворити. Отдавна не се е случвало да ползвам 1-2 серии повече от месец - това са хайверената серия за боядисана коса на Алтерна/нея я хвалих скоро Wink/, и Генезис на Керастаз - с тях получавам обем, плътност и виталност. От време на време слагам и любимата ми маска на Ланза Moi Moi. Май ще ги повторя като свършат.
П.П. Не съм впечатлена от маската Хроноложист, ще я пробутам на щерката Wink

# 173
Agent Provocateur,

от изброените в посочения протокол продукти познавам само последния. Първата и единствена цяла серия, която съм имала на CHI е точно Royal Treatment и имам добри впечатления. Най-вече от маската.
Тези неща, които пробвах от Tea Tree са само серум за скалп и термото, но и двете ми харесаха.
Интересно е това със стабилното стилизиране. Идентично е и с това, което споменавш за улесняването при изсушаване. И с този лосион го усетих така + последвала издръжливост.
Сигурно при използване на цялата серия резултатът ще е още по-фантастичен, но засега не мога да приютявам повече флакони. Бих пробвала и маската, и шампоана, и балсама, но с тези техни цистерни от близо 350 мл просто не мога да ги класирам вече. Натрупала съм продукти сякаш съм триглава ламя. И съм на обявана диета до незнайно кога.

# 174
Такааа, не можах да се въздържа и току що поръчах и аз травъл сета за блондинки Grinning Пусто мое любопитство да пробвам нещо ново. Заглеждах се сутринта и по този крем от чаената серия на Чи но размисли, защото имам твърде много финиши в момента. Викам си сега ще пробвам поне мини вариянта на коприната на Чи и какво да видя - пуснали са на промоция всичко ма марката и изведнъж мини размерът не беше наличен... приех го като знак от съдбата Grinning
Обаче ми стана много любопитно как напоследък се обсъжда тук активно марката и точно нея намалят сега.

# 175
# 176
Пазарувате ли от notino? Гледам че цените там са по ниски и се чудя дали са ОК нещата?

# 177
Аз не съм имала никога проблем с Нотино. Всичко, което съм купувала е било оригинално. Имат и физически магазин в София.

# 178
И аз съм пазарувала от Нотино, въпреки че доставката ми де струва малко солена..

# 179
Скрит текст:

Ще правя поръчка от  ЗР и мисля да поръчам тази маска, за да я използвам 1 или 2 пъти в седмицата.
Има ли значение дали с хидратиращ или протеинив шампоан се мия преди нея? И някой ползвал ли я е? Heart
Здравей,
това ми е една по първите професионални маски, които си купих и лично аз съм супер доволна от Епруваж. Точно от нея ми се съвзе косата, след като беше станала като тел... Ароматът също се задържа необичайно дълго на главата ми, което мен чудесно ме устройва Simple Smile.

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 17:38 от Mini Me

Общи условия

Активация на акаунт