Професионални серии за коса 138

• 40 688
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, да попитам има ли някой ,който ползва боя с добавен плекс вътре ,моля да сподели марка и от къде да си купя,искам и препоръка ,за балсам за след боядисване  ,как в дрогерийните бои слагат страхотни (мое мнение ,може да са със силикони и т.н вредни съставки) и имам нужда от хидратиращ спрей финиш ? Благодаря предварително

# 256
Въпрос към имащите маската Moi Moi на Lanza. Току-що я получих от agorabbeauty. За пръв път я купувам и ми направи неприятно впечатление, че няма нито кутия, нито защитно фолио. Така ли е по принцип или ...?

Здравейте, да попитам има ли някой ,който ползва боя с добавен плекс вътре ,моля да сподели марка и от къде да си купя,искам и препоръка ,за балсам за след боядисване  ,как в дрогерийните бои слагат страхотни (мое мнение ,може да са със силикони и т.н вредни съставки) и имам нужда от хидратиращ спрей финиш ? Благодаря предварително
На всяко боядисване ползвам ColorpHlex. Супер доволна съм. За след боядисване  - Loreal Vitamino Color Acidic Sealer и новият ми любимец: Loreal Vitamino Color 10 in 1.

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 14:11 от ~Di~

# 257
Прегледах го тоя сайт kokito от любопитство и паднах от стола! Керастаз са с 30% отстъпка...мхм, да ама един еликсир ултим в познатите ни сайтове е 61-63лв на редовна цена. В този сайт е 80лв?!?!?! Та правете си изводите. Същата работа е и при Марокънойл, поне при продуктите които ми бяха интересни.

# 258
  • Велико Търново
~Di~, моята маска нямаше кутия или фолио, и си е в отлично състояние. Така, като се замисля, повечето маски, които съм купувала са без опаковка.

# 259
Въпрос към имащите маската Moi Moi на Lanza. Току-що я получих от agorabbeauty. За пръв път я купувам и ми направи неприятно впечатление, че няма нито кутия, нито защитно фолио. Така ли е по принцип или ...?

Здравейте, да попитам има ли някой ,който ползва боя с добавен плекс вътре ,моля да сподели марка и от къде да си купя,искам и препоръка ,за балсам за след боядисване  ,как в дрогерийните бои слагат страхотни (мое мнение ,може да са със силикони и т.н вредни съставки) и имам нужда от хидратиращ спрей финиш ? Благодаря предварително
На всяко боядисване ползвам ColorpHlex. Супер доволна съм. За след боядисване  - Loreal Vitamino Color Acidic Sealer и новият ми любимец: Loreal Vitamino Color 10 in 1.
За маската Moi moi, да идва без картонена кутия и опаковката ѝ е нищо особено, Но маската е много добра Simple Smile

# 260
~Di~, моята маска нямаше кутия или фолио, и си е в отлично състояние. Така, като се замисля, повечето маски, които съм купувала са без опаковка.
Много благодаря за отговора Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
Скрит текст:
Последно купувах Еxtentioniste и Genesis, понеже и двете маски бяха с кутии, залепен целофан и т.н. маската Moi Moi ми направи кофти впечатление. На Lanza имам само един комплект, който също беше опакован с целофан.
aiki_ira Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 261
  • Варна
Куцат им като цяло опаковките на Ланза. Една ефтинджос Олиесета е с 10 пъти по-класни опаковки.

# 262
Куцат им като цяло опаковките на Ланза. Една ефтинджос Олиесета е с 10 пъти по-класни опаковки.
Абсолютно!
Скрит текст:
Дори бългaрските Brave New Hair, също са в пъти по-добри в това отношение. И не, че съм адски претенциозна, но колкото и да е добра маската Moi Moi, така доставена ми изглежда супер нехигиенична, будеща асоции за нещо вече употребявано.

# 263
Наистина повечето маски са без кутии и фолио, различно пълни идват и с различни консистенции, цветове и мирис даже... Човек да се чуди дали са оригинални и дали не са ползвани...Grinning

Вчера пробвах след маска Мароканойл да сложа и хидрат.балсам. Много по-мека и хидратирана е косата, от колкото само с маската.... Е и обема е малкооо по-малък, но няма пълно щастие...Hug

# 264
taamaraa,

Ако искаш да е Kerastase, според мен има по-добри комплекти за твоята хубава коса. Със сигурност Nutritive има повече ползи, Elixir Ultime също заслужава внимание, а защо не и Oleo relax, Aura botanica...
Аз ги изредих всичките, но за мен Extentioniste не е нищо особно и не прави нищо особено.
Съветът ми е за тази сума да си вземеш два различни сета в мини размери. Видяла си комплектите в същия онлайн магазин. Ако все пак държиш на този, който си харесала, по-добре се възползвай от възможността да го тестваш за по-малка сума и с по-малко милилитри.

# 265
Абселютно! Олаплекс са другата марка, които като Ланза харесвам, за мен са много добри продукти, но опаковките им с нищо не привличат.

Бях обещала да дам отзиви за новата хидратираща серия на Джойко - Hydra Splash. Пробвах серията два пъти и на косата на дъщеря си също два пъти.
Цялата серия е с някак гелообразна консистенция, светло син цвят. Шампоана и маската имат синьо перлен цвят. Като аромат ми напомнят много за морето, но не са плодови или кокосови, а на нещо друго свежарко ми ухаят.
На моята коса: В банята измиването с шампоан, балсам за 1-2 мин и маска за 5 мин (така беше показано в клипчето към серията и така направих) беше вълшебно - ароматно, релаксиращо, а косата ми се плъзгаше като течна коприна. Когато излязох сложих съвсем малко и от кремчето финиш към серията. При изсъхнала коса ползвайки цялата серия ми дойде тъкмо. Интересно, че имах добър обем в корена и усещането за чист скалп се задържа повече време отколкото с друг от шампоаните, които ползвам напоследък. В началото докато ми беше мокра косата имаше едно къдрене, което от дълго време ме тормози, но след изсъхване косата изглеждаше много добре. 
Вторият път пробвах само шампоан и балсам. Отново прекрасно усещане в банята, но след изсъхване косата не стоеше така добре като първият път, определено имах нужда от повече подхранване. Косъма беше като гол. Оправи се лесно - сложих мъничко от серума за термозащита на Лалга (по-принцип го харесвам, но съм внимателна с него и слагам по много малко първо в ръката, разтривам и тогава мажа по косата, че лесно утежнява при мен) След Лалгата вече косъма някак се уплътни и изглади и проблема до следващото миене беше решен Simple Smile
При косата на дъщеря ми - тънка, дълга, нетретирана, нормално омазняващ се скалп. Ползвах само шампоан и балсам от серията. Много хубаво разплитащо усещане и подхранени плътни краища. Скалпа се замърси малко по-рано отколкото по принцип, но може да е и от топлото време и от това, че  се изпотява повече...не мога да съм съвсем сигурна.
Като цяло впечатленията ми за серията са, че е много приятна за тънки коси, но сравнително здрави с леко сухи краища. За третирана като моята коса маската от другата серия на Джойко дойде доста по-добре ползвана самостоятелно с шампоан, който не беше на Джойко. Ако ползвам цялата серия и при мен резултата е добър, но може би очаквах повече и дори за няколко часа я бях пратила в размените, но бързо размислих. Ще си я ползвам Simple Smile, а и сега за лятото усещането за влага в косъма, която ми дава ми е много приятна. Пробвах да ползвам балсама и като преуош, също ми хареса.

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 18:14 от aiki_ira

# 266
Скрит текст:
taamaraa,

Ако искаш да е Kerastase, според мен има по-добри комплекти за твоята хубава коса. Със сигурност Nutritive има повече ползи, Elixir Ultime също заслужава внимание, а защо не и Oleo relax, Aura botanica...
Аз ги изредих всичките, но за мен Extentioniste не е нищо особно и не прави нищо особено.
Съветът ми е за тази сума да си вземеш два различни сета в мини размери. Видяла си комплектите в същия онлайн магазин. Ако все пак държиш на този, който си харесала, по-добре се възползвай от възможността да го тестваш за по-малка сума и с по-малко милилитри.
Аня Филипова, много благодаря за мнението Hug
Досега ползвах зидратиращи Ш и М, та затова се питах дали да продьлжавам в сьщия коловоз
Ще разгледам посочените от теб на Керастас, нямам почти никакьв опит с тази марка

# 267
Наистина повечето маски са без кутии и фолио, различно пълни идват и с различни консистенции, цветове и мирис даже... Човек да се чуди дали са оригинални и дали не са ползвани...Grinning

Вчера пробвах след маска Мароканойл да сложа и хидрат.балсам. Много по-мека и хидратирана е косата, от колкото само с маската.... Е и обема е малкооо по-малък, но няма пълно щастие...Hug
Аз запечатах маската Макадамия с балсама за обем на Ф. Кингсли, хареса ми и на мен, но да .. пълно щастие няма. Simple Smile

# 268
taamaraa,

Да, именно затова е по-добре да действаш по-умерено. Особено и в момента, когато има добри травъл комплекти на добра цена.

Сподели след време какво си избрала и как се е отразило.

А ако искаш да разнообразиш с друго от хидратиращ шампоан, можеш да погледнеш и Pro Longer шампоана на L’Oreal - надеждна, хубава и балансирана грижа.

# 269

А ако искаш да разнообразиш с друго от хидратиращ шампоан, можеш да погледнеш и Pro Longer шампоана на L’Oreal - надеждна, хубава и балансирана грижа.
Може ли по-обстойно мнение за шампоана и маската Pro Longer? Подходящи ли са за тънка коса?

Общи условия

Активация на акаунт