Професионални серии за коса 138

• 40 683
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
kiticat,
Аз вече съм писала за серията, както и VanessaDE - преди около два/три месеца. Не искам да се повтарям, както и да те объркам, защото не зная дали продуктите биха се отразили добре на тънка коса.

Моята коса не е тънка и ползвам цялата серия. Видях, че на места я рекламират като подходяща за нормална към фина коса.
Шампоанът е най-чудесен. Уплътнява косъма, подрежда цялостния вид, измива супер. При мен спокойно добавя винаги свежест +1 ден.
След концентрата косата се усеща добре обгрижена.
Към маската съм добавила шот и я редувам с балсама. Редувам ги, не ми утежняват. Термото също ми харесва на мен.
Вече и в два салона също много ми я рекламираха и споделяха, че наистина е иновативна и преобразяваща (в единия таксуват 35 лв. само за измиване с продуктите, защото явно попада в графа терапии).
Без да се превъзнасям, на моята коса се държи перфектно и за цената си е топ избор.
Харесвам серията повече от Genesis например.

# 271
Аз тръгнах да заглеждам Себастиан - серията на Дарк олиото. Четох хубави коментари, но имам чувството , че бяха само за олиото, нищо за шампоан, балсам... или поне аз не намирам. И имам леки съмнения, че все русокоски с къдрици го хвалеха, поне Принцесата и Анелия бяха с положителни коментари. Аз понеже съм с нетретирана, чуплива (слегнала и полуизправена, точно след 30 мин след като е изсъхнала сама с приятни къдри), тъмна, тънък косъм, цъфти все по-малко напоследък и на втория ден вече съм Мазньо Simple Smile
Чудя му се на тоя Дарк ойл Ш и Б дали ще ми тежат на косата... Да отбележа , че Шоу хидратиращ ми се отразява добре, сега се мъча да го заменя с нещо, което мога да си набавям лесно от Бг.

# 272
Зарибихте ме да пробвам Pro longer на Лореал Hug
Но намирам серията само в Нотино, а не ми се доплаща за доставка Laughing
Някой, ако има линк кьм друг магазин ще сьм благодарна

# 273
kiticat,
Аз вече съм писала за серията, както и VanessaDE - преди около два/три месеца. Не искам да се повтарям, както и да те объркам, защото не зная дали продуктите биха се отразили добре на тънка коса.

Моята коса не е тънка и ползвам цялата серия. Видях, че на места я рекламират като подходяща за нормална към фина коса.
Шампоанът е най-чудесен. Уплътнява косъма, подрежда цялостния вид, измива супер. При мен спокойно добавя винаги свежест +1 ден.
След концентрата косата се усеща добре обгрижена.
Към маската съм добавила шот и я редувам с балсама. Редувам ги, не ми утежняват. Термото също ми харесва на мен.
Вече и в два салона също много ми я рекламираха и споделяха, че наистина е иновативна и преобразяваща (в единия таксуват 35 лв. само за измиване с продуктите, защото явно попада в графа терапии).
Без да се превъзнасям, на моята коса се държи перфектно и за цената си е топ избор.
Харесвам серията повече от Genesis например.

В тази серия има ли протеин? Доколкото разбирам е балансирана? На коя друга серия на Лореал прилича? Аз съм ползвала всичките и сега съм любопитна и за тази...
Между другото измих дъщеря ми с шампоана Лумино контраст и направо се шашнах на резултата при нейната нетретирана коса. Лъскава, подредена, витална, а по принцип е тъмна, гъста, права и буйна. Получава матиране и фриз от много от моите "лъскави" и скъпи шампоани... Grinning Нейната коса  е показател за мен кой шампоан е хубав и кой не... Защото и на мен ми действат по същия начин, макар че моята коса е по-тънка и боядисвана...

# 274
  • Варна
Mecha Ванеса купи цялата серия на Дарк ойл и се изказа много негативно за нея. Аз я имам в плановете си,но все не стигам до нея.
В чудо съм се видяла с тоя проклет летен косопад Anguished. Вчера се боядисвах и изкарах сигурно 24ч. с втората стъпка на Олаплекс на главата. Без шапки и тем подобни само вързана на кок и от време на време я навлажнявах. Днес сутринта измих с Меди хидрокленс и сложих малко маска Елексир. Спирам всякакви силни шампоани и минавам на Меди за лятото пък ще видим.....

# 275
Момичета, имам нужда от малко помощ. Свършва ми шампоанът Меди Биколенц, който ползвам винаги на първо измиване на косата. И сега се чудя пак ли да си взема Биокленз или да пробвам някой друг на марката. Колебая основно между него и Фолиген. Ако може някой да го сравни ще съм благодарна. Също ще се радвам, ако някоя мацка с бързо омазняващ се скалп е използвала Хидрокленц и какво й е мнението. Благодаря ви предварително Simple Smile

# 276
Mecha Дарк ойл не си купувай,освен ако скалпа ти не е от стомана.Мега отвратителна серия.Скалпа ми беше като изгорял след тези продукти.Щях да го преживея ако бяха поне направили нещо с косата ми,но не.По-ужасен състав не бях виждала дори и при дрогерийни продукти.Мога да сравня шампоана с нискокачествен дрогериен ДПШ.Няма и помен от масла и тем подобни,язък за гръмкото име.Ако си рисков играч си ги купи,но аз не бих ги препоръчала и на най-големия си враг.
Тея дни гледах големи намаления на Себастиан някъде из сайтовете, но покрай тая серия Дарк ойл не смея да поръчам нищо на марката

Pro longer Аня много добре я е описала,само аз не харесвам твърде термото,идва ми доста протеиново и трябва да коригирам с нещо друго след това,така че,рядко го ползвам.А съпоставката с Генезис,Лореалския прилича на този за гъсти и мазни коси (плътната опаковка).Прозрачния Генезис е много далеч от Лореалския,в полза на Генезис,поне за мен

# 277
Идвам с един бърз въпрос. Поръчвали ли сте козметика за коса от този сайт? Виждам, че цените са доста по-ниски.
https://www.brasty.bg/kozmetika-za-kosa?&q=Alterna

# 278
Viktoriai, Аз ползвам хидрокленз, косата ми се омазнява бързо (на втория ден вече е за миене), не мисля, че шампоана ми е повлиял по някакъв начин на омазняването. Измива чудесно, като цяло съм доволна, въпреки, че го взех по грешка вместо биокленз и така и не отидох да си го сменя.

# 279
Момичета, страхотна тема Simple Smile
 Моля, препоръчайте ми нещо ефективно при себореен дерматит. Неща, от които сте останали доволни и след това с какво сте поддържали ефекта. Благодаря Heart

# 280
  • в белята
Blondyberry аз също съм със себореен дерматит и това което ми действа е laroche posay и ducray kelual ds сериите им(с това се мия когато се обостри ,иначе са отврат за косъма - шупва ,изсушава )и после минавам на много щадяши шампоани (такива без SLS,сулфати ).За съжаление моя опит показва ,че няма отърваване от този проблем.
По въпроса какви терапии ползвате - аз от една година ползвам ампулите за хормонален косопад на Рене Фютерер ,и ако не е спрял изцяло целия ми косопад ,то поне значително е намалял.
А сега моля за една консултация.Дъщеря ми си направи руси кучури и сега съм в чуденка каква серия да й взема.Косата и без това си е с шуплест косъм ,а сега пък е решила и да се омазнява в корените (пусти тинейджърски хормони).За блондинки ли ?До сега сме пробавли Маракеш,Мароканойл,ФилипКингсли(еластайзер и дълбокохидратиращ шампоан),Милкшейк,Златната серия на Лореал,Митикойл на Лореал.....нищо уау на нейната коса.

# 281
А какво значи шуплест косъм и как се разбира?

# 282
В чудо съм се видяла с тоя проклет летен косопад Anguished. Днес сутринта измих с Меди хидрокленс и сложих малко маска Елексир. Спирам всякакви силни шампоани и минавам на Меди за лятото пък ще видим.....
Принцесо, аз съм в същата ситуация, такъв косопад не съм имала никога (освен когато кърмех, ма тогава ми беше ясна причината). От месец и аз спрях всичко, пия витамини, мия с биокленз, малко Маракеш на връхчетата, целаген в корените или inirialist и няма оправия. От ужас забърсах и един мъжки с кофеин 😅 както е топло, дори сешоара намалих до два-три пъти в месеца. Не знам какво да правим

# 283
  • Варна
При мен е ежегодна тая одисея. На нормалните хора им пада коса пролет и есен  на мен лятото.... И нищо не помага. Намалява от Аминексил ампулите,но не спира съвсем и спра ли ги отново се започва. Ще опитам да разтоваря протокола/по съвет на една умна дружка Heart/. Никакви преуоши,лек шампоан и за след миене някаква грижа под формата на водичка/за момента съм изкарала лосиона на Ланза/. Това за скалпа дължините не мога да ги лиша от мазилата,защото ще остана съвсем без коса ако започне и да се къса.

# 284
И на мен шампоаните на Меди ми идват тежки, въпреки че съм с мазен скалп. На втория ден бях с мазни корени и пърхут. Сега от 2 седмици съм с Напура S/00 stamigen, като след него не мия с друг шампоан и косата ми издържа 3-4 дни, обемна и доста добре изглегдаща. Чакам с нетърпение отзиви за продукта на Филип Кингсли за цъфтящи краища. Много му се чудя.

Общи условия

Активация на акаунт