Професионални серии за коса 138

• 40 683
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
Това с Напура е много добра идея. Може да пробвам с него този път. Само, че ще си взема Анаген Blush

# 286
  • Варна
И на мен шампоаните на Меди ми идват тежки, въпреки че съм с мазен скалп. На втория ден бях с мазни корени и пърхут. Сега от 2 седмици съм с Напура S/00 stamigen, като след него не мия с друг шампоан и косата ми издържа 3-4 дни, обемна и доста добре изглегдаща. Чакам с нетърпение отзиви за продукта на Филип Кингсли за цъфтящи краища. Много му се чудя.

На мен Меди Биокленз ми раздразни скалпа, а от Напура S/00 stamigen на втория ден ми бяха омазнени корените, обем не съм забелязала да прави при мен .... Направо съм извън статистиката Wink
Наскоро обаче поръчах BC Scalp Genesis шампоанът против косопад - не е лош хич, дава обем, не ми утежнява косата, но ... то си е до коса, явно
Сега ми остава да си намеря нещо хидратиращо и неутежняващо за дължните, за тънка коса и край! (примерно) Hands Pray

# 287
Hubavella, тази серия е лека и идеална за тънки коси:
https://www.notino.bg/search.asp?exps=moisture+kick

# 288
Момичета, страхотна тема Simple Smile
 Моля, препоръчайте ми нещо ефективно при себореен дерматит. Неща, от които сте останали доволни и след това с какво сте поддържали ефекта. Благодаря Heart

blondyberry, при мен единственото решение на проблема е Дипросалик (малко лосионче, беше ми препоръчано от дерматолог). Относно шампоани и балсами-срещу себореята нищо не помага, ползвала съм всякакъв тип козметиката за коса и от аптека и дрогерийни продукти. Затова когато себореята се появи и обостри се мажа с Дипросалик и си ползвам козметика, която не е срещу себорея или пърхот.

# 289
Благодаря Ви за препоръките Heart Сестра ми има проблем, който дълго време не може да реши. Какво ли не е пробвала.
Иначе, извън всичко това: Много съм доволна от спрея за коса на милк шейк leave in. Взех си преди няколко дни поредната опаковка. Мирише страхотно, прави косата лъскава и мека. Помага и при цъфтене и заплитане на косата.

# 290
Pro Longer е налична в Арлен, някой дали може да ми каже дали има смисъл да си взема само ампулата и да я ползвам с ш Генезис примерно? Имам много шампоани и маски и не искам да взимам цялата серия..

# 291
Както ви казах, взех си тази маска:
Скрит текст:

И съм меко казано очарована. Косата става мека, гладка, разресва се с лекота. Усещам косата си по-плнътна и тежка. Не съжалявам, че си я взех. Не утежнява косата, а моята е склонна към омазняване.
В момента от ЗР чакам безамонячна боя на Олиосета 6.43 и ампули пак на Олиосета, от които 1 ще добавя в боята.

# 292
Не утежнява косата, а моята е склонна към омазняване.
А колко пъти подред и с какви шампоани сте я ползвала?

# 293
Не утежнява косата, а моята е склонна към омазняване.
А колко пъти подред и с какви шампоани сте я ползвала?
Имам я от 4 дни и съм я ползвала 2 пъти, т.е. през път. След шампоан на Phyto, които тук не се коментират.
Скрит текст:

# 294
Мерси за отговора, любопитно ми стана, защото на мен ми утежняваше ако я ползвах повече от веднъж... също тънка и склонна към омазняване коса.

# 295
Както ви казах, взех си тази маска:
Скрит текст:

И съм меко казано очарована. Косата става мека, гладка, разресва се с лекота. Усещам косата си по-плнътна и тежка. Не съжалявам, че си я взех. Не утежнява косата, а моята е склонна към омазняване.
В момента от ЗР чакам безамонячна боя на Олиосета 6.43 и ампули пак на Олиосета, от които 1 ще добавя в боята.
И аз след измиване с шампоана на Напура ползвам нея, като я нанасям и в корените, и на мен много ми харесва.

# 296
Анастасия,
аз пък бих те помолила за отзиви за шампоаните на Фито. Каквото си ползвала всъщност на марката, все ще ми е интересно да прочета.

# 297
Анастасия,
аз пък бих те помолила за отзиви за шампоаните на Фито. Каквото си ползвала всъщност на марката, все ще ми е интересно да прочета.
Използвала съм само този и е чуден за ежедневна употреба. Не премива косата, не заплита, мирише приятно.
Имам чувствителен скалп, но Фито не ме дразни изобщо. Обикновено след агресивен шампоан имам сърбеж в скапла, но тук усещането е за свежа и нежно измита коса.
Специално този е с витамини ог Б групата, а водата в състава е замнена с екстракт от хинин.
* само не ми харесва, че нямат цели серии и умувах сума време с какво да го съчетавам.

# 298
VanessaDE, благодаря Simple Smile гледах я тази серия отдавна, но сега я видях на промоцийка и викам да се снабдя. Опделено не съм рисков играч относно косата. Зачерквам Дарк ойл от списъка си.
Viktorai някой беше сравнил преди време Биокленз и Фолиген. Мисля, че разликата беше в съставките, че първият по-скоро е за мъже, а Фоли за жени. Нещо с хормоните беше обянсението. Аз лично съм пробвала само Биокленз и ми правеше пърхот, замина си.
Сега пък съм се насочила към бялата серия за уплътняване на Керастаз - Bain Prevention. Някой я беше хвалил по-напред в темата. Ще чакам промо.
Пожелавам си да намеря най-накрая нещо, с което да си разредя миенетата и косата да не ми се залепва за главата на 2рия ден.

# 299
Много благодаря. Бих пробвала, да разнообразя малко с моите на Ф.Кингсли. Аз не смея много да редувам шампоани, както чета че правят някои тук, но преди години когаго пишех усилено в темата и бях вманиачена такива проблеми си докарах с косата, че такова безумно трупане и редуване на продукти вече НЕ!
И понеже някой наскоро питаше, че се чуди дали може да се "прецака" скалпа от много редуване или мазане с какво ли не - да може, момичета, моя съвет е всичко да е умерено Wink

Общи условия

Активация на акаунт