Професионални серии за коса 138

• 40 608
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
Аз вчера постоях доста ,с еластисайзер екстрийм ,после афоджи хидр.шампоан,маска с кафявата капачка,в корена серум сериоксил и нектар по краищата ,оставих да изсъхне сама,след това суха заплетена не мога да прокарам пръст ,замазах с олио макадамия ,грешката нз къде е ,въпроса е дали съм прекалила с хидратация или само за това измиване,мисля и приемам предложения за следващо миене Rolling Eyes

# 346
РуСа-Мамма,

Редувай я с балсама.

# 347
Момичета, някой може ли да сравни старата и новата формула на маската Лалга?
Имам от старата и много ми харесва, но ако новата е по-слаба няма да платя 80+ лв. 😁

# 348
Гигова, само като прочетох еластисайзър екстрийм и кафявата капачка .. ти си я утрепала тая коса.
В АгораБюти са пуснали Про-Лонгър с -10%.

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 07:02 от krystal93

# 349
С цел да припомня, а и да привлека вниманието на други, които са пропуснали да прочетат важни неща от първата страница на темичката ни Simple Smile

Възможни проблеми при хидратация

В условия на висока влажност хидратиращите вещества могат да привлекат твърде много вода в косъма. Това може да доведе до подуването му, кутикулата да се "разроши" и косата да загуби формата си, ставайки прекалено фризи, хвърчаща. Порьозните коси страдат повече от този проблем. Някои овлажнители могат да развият лепкава консистенция при тези условия, което също е е неприятно за косата.
В условия на изключително ниска влажност, хидратиращите вещества могат да черпят вода от вътрешността на косъма, което може да причини по-голяма сухота и опасност от накъсване увреждане.
Използвайте внимателно!

Хидратиращите вещества:

• Омекотяват косата
• Правят косата жива, витална
• Увеличават еластичността и намаляват склонността към увреждане
• Защитават косата от сухото време и вятъра

! Хидратиращите вещества могат да навредят, като:

• Направят косата летлива, хвърчаща и фризи при голяма влажност
• Направят косата суха при ниска влажност
• И двата случая могат да доведат до трайно увреждане на косата

# 350
Арлен са пуснали -20% на Ланза до 28.06.

# 351
Айки Ира, благодаря ти за споделена та информация Blush

# 352
Радвам се, ако не е било досадно това припомняне. Аз обичам да си ровя в информацията от първа страница, защото често намирам отговора на проблемите, които към момента ме тревожат в неща, които съм чела и уж много добре знам Blush Innocent

# 353
Аня мерси,обаче на Лореал нямам нищо,само новата серия.Не харесвам твърде Лореал.

# 354
Аз тръгнах на къмпинг с най-неподходящите продукти за коса...Grinning С цел да не си докарам дискомфорт и сърбеж точно сега, взех само натурални и леки шампоани, което е първата ми грешка. Втората е в избора на олио за коса, взех кофеиновото олио на O'right и миста на Мароканойл, който е уж с UV защита. И в резултат на това още на второто миене тук съм със слама на главата. Grinning И то при положение, че косата ми през цялото време е завита под шапка и не ползвам никакви топлинни уреди..
Не знам как ще я оправям като се върна... Просто човек много добре трябва да прецени какво да вземе като е на път... И въобще какво да купува...
Кой продукт (продукти) е най-голямото ви разочарование в момента? За мен в момента е миста на Мароканойл, така и не разбирам що за действие има?!?

# 355
Моето най-голямо разочарование е двуминутния реконструктор. Не виждам никакъв ефект върху косата, нито по време на миене, нито след това.

# 356
Дами, моля дайте ми насоки за хубав шампоан. Загледах се в Loreal Liss Unlimited... лилавия. Косата ми е къносана, дълга, фризита имам доста и стои леко суха, не е гъста и тежка, а лека и средно гъста към рядка. Не я стилизирам, но мисля да започна с пресата като се позастуди, че едва я трая пусната.

Ползвала съм досега:
Rene Furterer Forticea и Tonucia
Phyto Phytojoba
ApHogee за дълбока хидратация
Macadamia rejuvenating
Kerastase bain satin оранжево не ми хареса косата ставаше твърда. Само аромата ми допадна. Не и цената.

Като цяло средна работа. Но сега ползвам Dovе и косата ми е по-суха отпреди. Не зная дали от него.
Какъв шампоан да избера?

# 357
Сондирам мнение за серията Source Essentielle. Имам маската за боядисана коса и олиото за блясък (пак за боядисана коса) и ми харесват. Много се чудя за шампоан и още повече за тази маска:
Скрит текст:

aksiniq.td,

серията Liss Unlimited е добра (с изключение на серума от нея), но зависи и какви са ти очакванията. Шампоанът е добре да го комбинираш с термото щом ще опъваш с преса.

# 358
Получих си поръчката от grazea, която беше едно олио на Чи от серията Мис юнивърс .. момичетаааа, такъв сладък аромат, сигурно е от морингата, нов е, имаше си празен ход и съм доволна. 😍
Скрит текст:

# 359
Маслото е много хубаво, от ужасно много време не съм го срещала да се продава. Как му е срокът на годност? Ако е ок съм склонна да го поръчам, защото много ми харесва, но е прекалено евтино и това ме кара да се колебая

Общи условия

Активация на акаунт