Професионални серии за коса 138

• 40 638
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
Христо Михайлов, по описание косата ми е подобна на твоята и с маската Хроноложист не се разбрахме, та подозирам, че няма са ти хареса.
Искрице, така е и мен все ме чоплят тези нови неща, ето например сега серията Про лонгър, но ще у стоя и няма да си я взема. Имам достатъчно натрупани продукти.
Термото Генезис е още по-леко от блондинското.

# 331
Искрице, нямам спомен ти с кокосово масло разбираш ли се, но аз (както помня и други са споменавали) не го харесвам за косата ми - изпръхва ми - и като пре-уош в натурален вид и като съставка в продукти. В термото Генезис е на второ място след водата и при мен ефекта беше кошмар - твърда и остра коса със сламен вид.

# 332
Скрит текст:
В Арлен има някакъв бъг, марокан имат промоция

и след като се въведе кода за отстъпка цената става по-висока

Това не е бъг.
Когато на вече намален артикул се опиташ да приложиш код за отстъпка става така - маха птстъпката и от реалната цена взима кода
Точно така е, кодът за вече намалени продукти е FNL5 и сваля още 5%.

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 12:41 от Анонимен

# 333
  • Варна
Пристигнаха нещата от grazea, всичко изглежда нормално, направо светкавично доставиха

# 334
На мен не ми изглежда нормален този сайт ... май разпродава залежали стоки, което обяснява и по-ниските цени. Виждам Кератин рефилl  и Лумино констраст на Лореал, които от години не се произвеждат! Този шампоан на Макадамия е също стара опаковка. Аз не бих си купила нищо от този сайт, определно изглеждат нещата с изтекъл срок на годност.

# 335
  • Варна
Не ме притеснява, все пак не е храна, а дори и лекарствата са са фиктивен срок на годност и могат да се пият и доооста след срока упоменат на опаковката. Повече срокове на годност започват да текат след отваряне на опаковката, засега продуктите имат нормална консистенция и аромат.

# 336
Започвам да се замислям дали “less is more” или и сме казано по-малкото дава повече... наумила съм си да се боядисвам и реших да проверя реалното състояние на косата си, за да знам дали да рискувам и да се изсветля. Измих с ДПШ на Лейбъл М и то 2 пъти, косата ми скърцаше, но изобщо не се заплете. Не сложих никакви маски, балсами и финиши, изсъхна сама и шок! Лъскава, здрава, плътна и много обемна коса! Почти няма разлика в състоянието когато съм ползвала маски/балсами. Дори има много повече обем и виталност. Дали косата ми е супер здрава или просто не ползвам достатъчно добри продукти че да виждам нужната разлика? Надали в дългосрочен план без афтър грижа ще се запази резултатът, но е хубаво да знам че може и без тях понякога...

# 337
След известно време намотах косата около ластик по любимия ми метод.
Супер изглежда косата ти Деа
Heart Exl
Някой ако може да визуализира метода с ластика ( снимки или видео ) , нещо не ми се получава на мен, явно бъркам някъде.

Пробвах цялата Керастаз блонд от травъл комплекта.
Ефекта от балсама в комбинация с шампоана от серията не се беше по-добър отколкото първата му проба с друг шампоан. Термото определено не е "моето " По-подхранващо от Екстенционисте, но не и от любимия Термик. Ще върши своята роля когато не търся лигава и тежка коса, която не се поддава на прически Simple Smile

# 338
За сроковете на годност наистина си е така - повечето шампоани, маски и балсами са с по 4-5 години срок неотворени. Чак след отваряне на повечето е около година (обикновено посочено в месеци). Според мен е дооооста трудно, дори почти невъзможно, да попаднеш на продукт, произведен преди повече от 4-5 години...
Аз лично поръчвам само от проверени сайтове по-скоро от съмнение дали продуктите на други места са оригинални, а не заради опасения за изтекъл срок на годност.

# 339
Пийч, точно същото си мислех и аз вчера. Изкъпах се, сложих балсам, финиши, както си правя по принцип, издухах с четка и сешоар и излязох. Заваля порой и се прибрах мокра до кости. Косата изсъхна сама и беше много хубава - с обем, но мека и с много блясък.
Та може и да си права и да се клепам излишно с хиляди неща....

# 340
Супер изглежда косата ти Деа
Heart Exl
Някой ако може да визуализира метода с ластика ( снимки или видео ) , нещо не ми се получава на мен, явно бъркам някъде.
Благодаря! Flowers Hibiscus
Ще се опитам да обясня. Хващам косата на висока "конска" опашка (почти на темето), като не омотавам ластика. Разделям косата на 2 сектора и всеки от тях навивам около ластика - колкото по-стегнато се навива, толкова по-ситни стават къдриците. Спя така и на сутринта размотавам. Според мен е важно косата са е леко влажна, за да се получат хубави къдрици.
Нещо такова, но с ластик за коса: https://www.bustle.com/articles/145902-i-tried-the-headband-curl … t-happened-photos.

# 341
Някой пробвал ли е да комбинира блондинското термо с Нектара? Много ми е слабо това блондинското,търся вариант да го подсиля.Или някой ако има други идеи за комбинации...

Вчера пробвах новия Еластисайзър,с ванилия и портокалови цветчета Rolling Eyes
Доста редичка бяла,млечна консистенция.Ароматът,хм,доста време отделих да намеря поне някаква нотка на ванилия ама не,аз го взех заради ванилията основно,но не уцелих.Първо ми замириса на трева и после на здравец,реших,че носът ми се е бъгнал.Хиляда пъти го душих,като нанасях се напънах да различа други нотки,но нито ванилия,нито портокали усетих,може би лека нотка на иланг-иланг,но съвсееем лекичка.
Сега за ефекта,нанесох на доста влажна коса и седях два часа.Като отмивах очаквах косата да е напоена,тежка плътна...пак не.Измих с прозрачния блондински шампоан,после слънчевата маска на Голдуел.Финиши блондиското термо и блондинския воал на Джойко...Резултатът беше потресаващ.Суха,смачкана коса.Нямах време да я мия пак,вързах я и дотам беше.
Другия път ще го пробвам без маски,балсами и финиши,да видим какво ще стане.Но,честно казано не очаквам кой знае какъв резултат

# 342
Casual, VanessaDE,

Aко имате под ръка крема Liss Unlimited (лилавата L’oreal серия за изглаждане) - и за оформяне, и за подсилване... добра комбинация е. Поне при мен. Даже с блондинската серия повече съм ползвала точно това термо.

Вчера пък аз нанесох маска за плътна коса Masquintense Irisome + олиото за боядисана коса Source Essentielle на L’oral (което много харесвам и тук питам дали някой друг го ползва), а след изплакване сложих Elixir Ultime и Nectar Thermique. Ами... отличен 6 е оценката.
Скъсих си косата с 10 см и вече по-добре се справям със самофризурата.

Иначе еластисайзърът за мен си е безсмислена покупка и пари на вятъра и не е да съм стисната... Влача един с кокос с голяма досада. Най-ценното от него ще му е кутията.

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 19:01 от Аня Филипова 649504

# 343
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И аз тази вечер ще пробвам блондинката серия на Керастаз. Не мога да се въздържа и да чакам до утре вечер.

# 344
След Мадкинтенз, коя маска на Керастаз е силна хидратация? Въртя-суча и като се измия с нея, косата е разкош. Няма Екстеншънист, няма Джойко. Това е маската ❤️ Но искам да я редувам с друга силно хидратираща. Коя?

Общи условия

Активация на акаунт