Професионални серии за коса 138

• 40 641
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Penetrate е протеиновата серия на Себастиян, благодаря за ревюто.

Интересно значи, косата ми да е била зажадняла за протеин?
Защото ако не се лъжа правилото беше протеинов шампоан + хидратираща грижа или хидратиращ шампоан и хидратираща грижа.
Но не и протеинов шампоан и протеинова грижа.
А при мен това даде такъв добър резултат...
А с други протеинови сериии хич не се долщбвам и се собивам с кошница на главата (като например лалга)

# 481
Необходимо ли е да ползвам някакъв завършващ продукт (маска, балсам, финиш, олио) след тези и ако "да" какъв ? (боядисана , плътен, но повреден косъм, чуплива, гъста, суха, цъфтящи краища):

Шампоан за изтощена коса ApHogee Damaged Hair - https://www.zlatnaribka.com/aphogee/shampoan-za-iztoshtena-kosa- … ice&order=ASC

Кератинов 2-минутен реконструктор ApHogee Keratin 2 Minute - https://www.zlatnaribka.com/aphogee/aphogee-terapiya-i-vazstanov … ice&order=ASC

Маска Макадамия ползвам в момента, мога ли да продължа с нея след горните 2 продукта и после пак ли финиш на Маракеш да слагам - стават 4 продукта реално
Маска за възстановяване на изтощена средна до плътна коса Macadamia Nourishing Repair - https://www.zlatnaribka.com/macadamia-natural-oil/nourishing-rep … ice&order=ASC

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 16:42 от metome

# 482
  • София
Olaplex travel kit 1&2 излиза на 160 лв в Нотино с кода за сетове.

# 483
Необходимо ли е да ползвам някакъв завършващ продукт (маска, балсам, финиш, олио) след тези и ако "да" какъв ? (боядисана , плътен, но повреден косъм, чуплива, гъста, суха, цъфтящи краища):

Шампоан за изтощена коса ApHogee Damaged Hair - https://www.zlatnaribka.com/aphogee/shampoan-za-iztoshtena-kosa- … ice&order=ASC

Кератинов 2-минутен реконструктор ApHogee Keratin 2 Minute - https://www.zlatnaribka.com/aphogee/aphogee-terapiya-i-vazstanov … ice&order=ASC
Не бих те посъветвала да заложиш само на тези два продукта. След тях можеш да сложиш някакъв хидратиращ балсам, но не са за постоянна употреба. Може да ги редуваш с хидратиращ шампоан+хидратираща маска или балсам. След това щом косата ти цъфти имаш нужда от финиши, да. Най-малкото един Маракеш за връхчета и някаква термозащита, защото щом ти в в такова състояние косата явно има и топлинна обработка.

# 484
  • София
От седмица се опитвам да не използвам сешоар и преса. Започнах да използвам и безсулфатен шампоан. Но косата стърчи, хвърчи...представяте си картинката Sad. Чудя се какво да й сложа след шампоана и маската, за да придобие по-нормален вид. Дали олио (въпреки неуспехите ми досега) или да си продължа постарумо с термозащита. Вие какво бихте сложили? Искам да пробвам някой нов продукт.

За да съм полезна и аз на някого ще споделя опита ми с няколко термозащити. Много съм доволна от термозащита на CHI, за мен е най-добрата, следва я Крема 10 в 1 LAKME Cool Top Ten,  най-посредствено се представи Revlon  10 в 1 UNIQ ONE All In One.

# 485
Melisandre,
има си разлика от протенов продукт до протеинов, както и от хидратиращ до хидратиращ затова е така. Имам няколко серии за хидратация на Джойко, Керастаз, Ланза, Чи, Лакме, Лореал и Себастиян балсама, Марокан и двата варианта плюс балсама... ами толкова ама толкова различно ми действат, а тук за всяка от тях казваме просто тя е "хидратация" Satisfied, ами да ама не се изчерпват с това нещата, а и нищо не е само хидратация или само протеин, пък и да надделява само протеина то има толкова видове протеин и всеки действа различно от другия, според мен важно е горе долу да обърнеш внимание на това какви съставки участват в маски и шампоани, които най-много се харесват на косата ти и това ще може да ти бъде добър ориентир според мен, поне докато не смениш тотално състоянието на косата, като например от руса да я направиш тъмен шоколад Smiley
Протеините, които се залагат в сериите за тънки коси или нетретирани коси със сигурност действат различно от тези, в състава на продукти за изтощени коси.

# 486
  • Русе
От седмица се опитвам да не използвам сешоар и преса. Започнах да използвам и безсулфатен шампоан. Но косата стърчи, хвърчи...представяте си картинката Sad. Чудя се какво да й сложа след шампоана и маската, за да придобие по-нормален вид. Дали олио (въпреки неуспехите ми досега) или да си продължа постарумо с термозащита. Вие какво бихте сложили? Искам да пробвам някой нов продукт.

За да съм полезна и аз на някого ще споделя опита ми с няколко термозащити. Много съм доволна от термозащита на CHI, за мен е най-добрата, следва я Крема 10 в 1 LAKME Cool Top Ten,  най-посредствено се представи Revlon  10 в 1 UNIQ ONE All In One.

Коя точно термозащита на Chi?

# 487
Момичета, пак повдигам питанката си - търся отзиви за новия бондер за цъфтящи краища на Philip Kingsley.

# 488
  • София
Момичета, пак повдигам питанката си - търся отзиви за новия бондер за цъфтящи краища на Philip Kingsley.

Разрови се малко по-назад в тази тема, едно момиче го беше купило и описало

# 489
Разрових се, но информацията не ми бе достатъчна Simple Smile

# 490
Да му се незнае и косопада. Както стоя пред шкафа с козметика и тъжно гледам меди биокленз и като грабнах скалп детокса на ГГ, пък един хубав еластисайзър и КЕФФ... Е, докато блажено се мацотех бутнах еластисайзъра на килима, та сега си имам и супер хидратиране килим 😅
Както и да е, ще пиша дали ми е останала коса накрая 😄
ПП... Чудех се за лалга, ма не съм сигурна как ще се сработи с еластисайзъра, та минах на ФК хидратиращата

# 491
Аз бях писала за бондера. Имам още две употреби след последното писане. Мнението ми е същото, усещам го като лепило, но не в лошия смисъл да стане на клечки, а като много силно хидратиране и леко ми лепне. Усещам косата си много добре след него, много прибрана. Но дали ще спре цъфтежа, сигурно ще мога да кажа след 2-3 месеца. Определено е класен продукт, както всичко на Филип Кингсли. Аз много харесвам марката.

# 492
От тази поръчка ще остана доволна май само от розовото масло. Някой ако има продукт от серията с трюфел, нека сподели какъв е аромата, че този на това масло е почти никакъв. Спрейчето на макадамия мирише на стар, стар парфюм, нищо общо с божествения аромат на макадамия.....
Новата поръчка от grazea, опаковани добре, доволна съм.
Скрит текст:

# 493
  • София

Коя точно термозащита на Chi?

От  CHI Total Protect 177 съм доволна.

# 494
Благодаря, Принцеса. Надявам се да се махнат оттенъците. Поръчах Про лонгър шампоан и маска от Арлен, с подарък несесер.

Общи условия

Активация на акаунт