Професионални серии за коса 138

• 40 608
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Днес фризьорката ми препоръча за моята коса точно блондинската серия 🤣

# 151
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз също се засили към травел сета за блондинки на Керастаз, но ме въпря факта, че Ш и Б са от различни серии. По думите ви разбирам, че и този Ш е разкошен?

# 152
Скрит текст:
Ако косата изглежда така след като е измита същия ден какво означава? Изключително много се дразня, че така се сплъстява и седи на клечки...

Ако имате гъста коса с фин косъм и всекидневно омазняваща се коса, коя от трите серии ще изберете:
RibbonФилип Кингсли за обем
RibbonМаракеш за фина коса
RibbonМилк шейк с мента

# 153
  • Някъде там
Скрит текст:
Ако косата изглежда така след като е измита същия ден какво означава? Изключително много се дразня, че така се сплъстява и седи на клечки...

Ако имате гъста коса с фин косъм и всекидневно омазняваща се коса, коя от трите серии ще изберете:
RibbonФилип Кингсли за обем
RibbonМаракеш за фина коса
RibbonМилк шейк с мента
ФК ,бих взела.
Серията им за обем е страхотна

# 154
  • София
Аз съм от феновете на Ниоксин. Grinning
Винаги имам наличност. В момента освен шампоана и балсама от серия 4 имам и серума. Него го слагам през ден, защото всеки ден ми утежнява. Уплътнява косъма и леко охлажда. Много приятна за ползване е и нощната грижа, тя е супер лека, попива бързо и не утежнява. Като привърша наличните серуми пак ще я поръчам. Blush

# 155
Изпробвах термото от серията Tea Tee Oil на CHI и съм изумена. Уж няма фиксация, но с него постигнах ефект като след фризьор. Страхотно оформени букли и колкото и да ми е странно заслугата е на лосиона. Аз не мога да боравя добре с четката и сешоара.
Много лек и приятен продукт.

# 156
Аз също се засили към травел сета за блондинки на Керастаз, но ме въпря факта, че Ш и Б са от различни серии. По думите ви разбирам, че и този Ш е разкошен?

Не са от различни серии, продуктите в травел сета са озаряващия шампоан, балсама и термозащитата. Пускам линк, за да видите всички продукти от серията.

https://www.arlen.bg/category/1005/blond-absolu-grizha-za-rusa-kosa.html

И аз днес си получих сета, тия дни ще го пробвам и ще споделя как го чувствам на моята коса.

# 157
@Анастасия, прекаляваш с финишите, използваш неподходящи за твоята коса или не отмиваш добре маските/балсамите? Аз като прекаля с финишите разресвам старателно и издухвам със студената струя на сешоара - също помага. Пробвай да включиш и един ДПШ на всеки две седмици.

# 158
@Анастасия, прекаляваш с финишите, използваш неподходящи за твоята коса или не отмиваш добре маските/балсамите? Аз като прекаля с финишите разресвам старателно и издухвам със студената струя на сешоара - също помага. Пробвай да включиш и един ДПШ на всеки две седмици.
Може ли да ми препоръчате някой? И след него по стандартен ред ли продължавам - балсам/маска.. 😊

# 159
Момичета, нали това е така хваленият гел за растеж на Davines? За колко време стига една опаковка? Другите продукти от тази серия ползвали ли сте?

https://www.arlen.bg/product/11993/stimulirasht-gel-za-krehak-sk … ng-gel-150ml.html

Имам въпрос и за обикновенният серум на GG. По описание се слага всеки ден, но на мен ми утежнява още с първото слагане. Чудя се дали да слагам по-рядко, но ще има ли задоволителен ефект?

И още един въпрос. В темите са много хвалени ампулите на Napura за преди и след миене. Аз съм ползвала няколко техни Ш и ампула детокс - не ми харесаха. Сега се чудя дали си заслужава да вложа средства и да пробвам за по-дълга употреба и Anagen и Stanigen или да "не се занимавам" и да се насоча към друг продук. Споделете моля мнения.

P. S. косата ми е с тънък косъм, бързоомазняваща се, мия през ден, повечето продукти за скалп ми утежняват. Май единствено Kerastase Initialiste не.

И още един въпрос. Мога ли да ползвам ЯЧРМ  като преуош за подсилване на косата да дЯтито на 6г?

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 22:37 от kotenze_84

# 160
Изпробвах термото от серията Tea Tee Oil на CHI и съм изумена. Уж няма фиксация, но с него постигнах ефект като след фризьор. Страхотно оформени букли и колкото и да ми е странно заслугата е на лосиона. Аз не мога да боравя добре с четката и сешоара.
Много лек и приятен продукт.
А да си дойдем на думата, Аня! Последните 2 седмици ползвам следната комбинация от продукти на CHI и съм изумена по подобен начин, дори писах в една от темите, секунда да се намеря:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1212858.msg40908096#msg40908096
"Като казах "коприната" - тя в съчетание с продукта им за обем (Volume Booster Liquid Bodifying Glaze), както и комбинацията от серията Мис Юнивърс (Blow Dry spray + Moringa & Macadamia Oil) правят нещо много приятно и интересно на моята коса - не само, че ми улесняват сеошара и дърпането с четката, но като подвия върховете на косата тези продукти ги държат подвити до следващото миене, но в същото време косата е много мека и подвижна. Това е доста трудно постижимо на моята перушина, която държи стилизиращи средства и форма обикновено от ден до пладне и то след като професионалист се е потил да я оформя!"

И аз не съм факир с четка и сешоар! Нямам нито уменията, нито търпението! Просто стандартната ми калпава техника на сушене с тези продукти дава по-завършен и добър вид, отколкото с други! Като "другите" ми далеч не са нито най-калпавите, нито най-евтините!

# 161
котенце, тоника на Ф. Кингсли не утежнява грам,вземи си него и не се занимавай с глупости, използвам го и на суха коса и нямам проблеми с утежняване.
На Чи поръчах Ш, Б и голямата разфасовка на сухото масло от серията с черен кимион от Бюти мол .. харесва ми аромата им, сравнително се задържа в косата поне ден, но не се усеща така натрапчиво както Марокан, а по-леко. Шампоана ми заплете така хубаво косата, че не се опитах да я разплитам въобще, но като сложих балсама той си свърши перфектно работата. Маслото е топ за моята коса, хем омекотява, придава блясък, в същото време попива бързо и не утежнява.

# 162
Аз чакам крема за плуване на ФК за морето . Писах на Рибата, не знаели кога /дали ще има. В потрес съм! С какво да заменя крема? Спрейовете нямам много опит, подхождам с недоверие, а и масово са "за изтощена от слънце коса", а не предпазващи. Върти ми се в главата на плажа  да се мажа с Еластизайера Bowtie

# 163
Момичета, за първи път взимам нещо на Керастаз,  ето тази маска
https://www.parfimo.bg/kerastase-reflection-chromatique-maska-za … a-za-jeni-200-ml/, според вас каква е, протеинова, хидратираща или балансираща? Мога ли да я ползвам след шампоана на Олиосета за изтощени коси https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/oro-del-mar … e-and-pure-250-mlили по-скоро след ДПШ? Прясно боядисана съм и предишното миене ми беше с ДПШ.

# 164
Момичета, за първи път взимам нещо на Керастаз,  ето тази маска
https://www.parfimo.bg/kerastase-reflection-chromatique-maska-za … a-za-jeni-200-ml/, според вас каква е, протеинова, хидратираща или балансираща? Мога ли да я ползвам след шампоана на Олиосета за изтощени коси https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/oro-del-mar … e-and-pure-250-mlили по-скоро след ДПШ? Прясно боядисана съм и предишното миене ми беше с ДПШ.
И защо мислиш, че трябва да е след ДПШ? Неговата цел е рестарт, след него може да слагаш всичко. И той не се ползва често!
Тази маска подхожда с шампоана, който пишеш. Аз я харесвам, обаче, след хидратиращ шампоан.

Общи условия

Активация на акаунт