Професионални серии за коса 138

• 40 706
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета, нова съм в тази тема и ще се радвам да ме " светнете" за профи сериите. Това, към което съм се се насочила е обема на косата.. Аз есетствен никакъв нямам. Confounded Косата ми е мека, нежна, тънка, права. Дори след миене си седи залепена на главата. Харесах тези продукти, ще ме насочите ли кое би било най-подходящо за моя тип коса и това, което искам ? Приемам  препоръки и за други продукти за стилизиране

# 211
Привет, преди години съм купувала продукти за обем от серията osis, не ми бяха харесали изобщо. Единствено един лак за коса с лека фиксация ми беше ок, останалите продукти ми утежняваха косата и хич не ми харесаха, мисля, че момичетата тук ще ти препоръчат нещо по-добро Simple Smile

# 212
Saudade,

Исках да допълня още, че Royal-a e безсулфатно изпълнение. В момента всичко на марката е намалено в Arlen. Виж и там за сравнение.
Но ако не те притеснява, че ароматите са доста различни, можеш да съчетаеш спокойно тези продукти, които си набелязала от двете серии на CHI, а и щом си ги намерила и на добра цена. Надявам се да ти допаднат, ако се спреш на тях.

Unique one за мен е грижа с първокласни качества, но само червения вариант.
За macadamia не се сещам по заглавие само така изписани, но май не съм ги ползвала аз. Тези на wella също.

Anelia20,

Имай предвид, че аз съм правила много успешен микс с мини шампоан на L’oreal elvital color-glanz със серията Soleil. Направо заспива!
Има патрончета, които са по 50 мл и обикновено ги намирам в dm. Последния такъв си го бях взела от немски dm и беше чуден, да не кажа по-добър коктейл от шампоана към серията.

Последна редакция: пт, 19 юни 2020, 22:14 от Аня Филипова 649504

# 213
mountain crystal, хубава серия за обем е тази на Ф. Кингсли, както и спрея за обем от същата марка. Основно го пръскам в корените и докато суша с главата надолу разтривам с пръсти, за да не остане твърдо усещане от него.
https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/body-building-za-obem
Класическата маска на Макадамия придава плътност и се отразява доста добре на тънки и сравнително здрави коси.
https://www.zlatnaribka.com/macadamia-natural-oil/macadamia-natu … eep-repair-250-ml

# 214
  • Пловдив
Има ли доволни от продуктите на OWAY и от кои? Гледам,че държат висока цена.
Аз ли се бъркам или преди не се предлагаха онлайн? Или беше само за боята?

# 215
Има ли доволни от продуктите на OWAY и от кои? Гледам,че държат висока цена.
Аз ли се бъркам или преди не се предлагаха онлайн? Или беше само за боята?

Аз ползвам хидратиращата серия - ш + м + балсам спрей - приятни са като действие, по-скоро ми идват балансирани към хидратиращи, косата не остава лигава след маската, но и не се заплита от шампоана, миришат на мед, лимон и билки, балсам спрея ми е труден за сработване и понякога не ми харесва като усещане, слагам го само на мокра коса и то по малко. Не бих казала че са уау продукти, хубави са, но има и по-хубави, особено предвид факта че и в тях има силикони и тн.
Ползвам и противокосопадния шампоан microstimulating bath - с него ми е първото миене винаги, има силно ментово усещане и като че ли стяга скалпа - харесвам го.
Серума за цъвтящи краища ми е любим - мазничък е, с консистенция на гъсто олио, слагам на суха и мокра коса, колкото и да сложа все си попива и дава блясък без да утежнява. Доста момичета от тук също го харесват.
Ползвала съм и боята в цвят 5.1, цвета стана по-тъмен, но се отми, не ми е изтощила косата, но нямам крайно мнение за цветове, покривност и тн.

*Косата ми е нетретирана, с плътен, прав и лъскав косъм, обича богата хидратация и мек протеин в ротация 3:1

# 216
Колко време преди боядисване е добре да измия косата с дълбоко почистваш шампоан?

# 217
  • София
Колко време преди боядисване е добре да измия косата с дълбоко почистваш шампоан?

Ползвам ДПШ в последното миене преди боядисване. Съчетавам с протеинова маска. Това е единственият случай в месеца, в който ползвам протеин. Косата ми обича хидратация.

# 218
  • София
Искам да споделя впечатления относно крема за слънце на Керастаз. Страхотна лека формула без блестящи частици е. Сложих стабилно количество и косата стана много мека и с блясък. ❤️

# 219
  • София
Привет. Пиша повече в другата тема за косата, но сега съм в търсене на нови продукти и  ми се искаше съвет от тук. Като цяло есен и зима косата ми е доста непретенциозна и минавам и с дригериини продукти.

Сега от около месец е ужас. Изключително бързо омазняващи се коренк и сухи, порьозни крайща. Стои разпиляна, твърда  почти не я нося пусната никога.

В момента ползвам мицеларен шампоан дрогериен, шампоан Матрикс за боядисана коса,маска Макадамия, олио за коса Чи (черното).

Не знам от тези шампоани за мазни корени и сухи крайща дали са добри? Вършат ли някаква работа? Чак "пука" при ресане, а другата седмица имам час за кичури и подозирам че съвсем ще изсъхне.

# 220
Здравейте, има ли нещо като класация за must have на продуктите за най-изтощена коса? Блондинка съм, боядисвам не само корен на 3 седмици. Имам маска Therapiste на Керастаз и класическата маска на Макадамия, които редувам, шампоана ми е на Insight мисля че беше марката, против пърхот, че и това го имам. Имам и Олаплекс 3 и 6, които ползвам често, 3 масла за финиш с които мажа всеки ден, L 2 на Лакме и серума Инициалист на Керастаз. Чудя се друго има ли, което да взема за подхранване (без Еластисайзъра), сешоар почти не ползвам, преса-не.

# 221
Вземи си един по-хубав шампоан, ако искаш и имаш възможност - на Алтерна са много хубави, на Меди като грижа за скалпа също. Както и Керастаските шампоани, стига да не ти дразнят на скалпа Simple Smile
Но такова понятие като мъст хев според мен няма, защото за всеки са различни Simple Smile

# 222
MarianaS,

към изброените продукти, според мен няма да е грешка да се добавят (а и ще се съчетават добре): Балсамът преди измиване с шампоан от серията Therapiste - Soin Premier; балсам Ciment Anti-Usure от серията Architecte и/или Force Architecte маска; както и маска от серията Pro Fiber на L`oreal - в зависимост вече дали косата е тънка или плътна.

# 223
Viktoriai, предния ми шампоан беше на Медисютикълс, освен че ми правеше косата като калчища (по-възрастните потребителки ще ме разберат) друго не видях от него. И скалпа ми е много чувствителен и склонен да пърхотяства, така че внимателно си избирам шампоаните. Керастаз са ми много силни.
Ако някой има препоръки за шампоан който добре измива, но е против пърхот и щади скалпа-ще съм благодарна.
Аня, благодаря, ще погледна това, което си писала. Мислех за маската Про файбър като ми свърши Тераписта, сега със сигурност ще я взема.

# 224
  • Някъде там
Привет. Пиша повече в другата тема за косата, но сега съм в търсене на нови продукти и  ми се искаше съвет от тук. Като цяло есен и зима косата ми е доста непретенциозна и минавам и с дригериини продукти.

Сега от около месец е ужас. Изключително бързо омазняващи се коренк и сухи, порьозни крайща. Стои разпиляна, твърда  почти не я нося пусната никога.

В момента ползвам мицеларен шампоан дрогериен, шампоан Матрикс за боядисана коса,маска Макадамия, олио за коса Чи (черното).

Не знам от тези шампоани за мазни корени и сухи крайща дали са добри? Вършат ли някаква работа? Чак "пука" при ресане, а другата седмица имам час за кичури и подозирам че съвсем ще изсъхне.
Пробвала ли си новата серия на Керастаз Генезис , мисля ,че ще ти хареса много или серията за блондинки .

Общи условия

Активация на акаунт