Професионални серии за коса 138

• 40 608
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
Milkshake пяната преди години ми харесваше, но косата ми беше в добро състояние. Преди няколко месеца я взех пак и не правеше нищо. Взех си и хидратиращите ампули, ползвах една и не съм доволна. Нямаше положителен резултат, камо ли хидратация. Тези 2 продукта са за нетретирани или коси в добро състояние според мен.

# 391
Относно сайта и аз го погледнах, но 8лв.доставка ми идва в повече.
Доставката е 4лв.
С проверката на кода не се справям, пробвах и на агента единия код, дава ми грешка, не правя нещо както трябва.

# 392
Момичета може ли някой да даде съвет какво да използвам за косата си? Не я боядисвам от година и половина, не използвам преса, сешоар - рядко и то не с горещ въздух, но след баня е толкова бухнала, изглежда суха и изтормозена ако не я изгладя със сешоар...
Редувах хидратиращ шампоан и шампоан за обем + хидратираща маска на Morrocanoil. След нея си взех една корейска маска от Lilly, която мога успешно да наредя като ефект до тази на Morrocanoil.
Как да разбера дали има нужда от протеин или хидратация...

# 393
Коя е тази корейска маска в Лили?

Иначе мисля, че при бухнала коса трябва финиш да се ползва - поне да се опита ниско бюджетния Гарниер Храна за Коса.

# 394
  • Варна
По прочетеното най вероятно има нужда от финиши. Небоядисваната от година коса не е нетретирана освен ако боядисваното не е тотално отрязано. Новоизрасналата коса е естествената и тя има различни нужди от третираните дължини.

# 395
Аз все още се колебая дали да откажа милк шейка и да избера други шампоани...
И моята коса е като описаната. Стои бухнала и е ок само след заглаждане с преса.

Иначе не цъфти и не се къса, само е по суха но и имам ниско желязо и ще почвам да пия...

Като че ли бях доволна от макадамия шампоана.. но беше преди година....и не помяня точно.

Инаме милк шейк са много хвалени тук четох и във стари теми но...

# 396
  • Стара Загора
Аз ползвам на Милк шейк шампоана за обем и млечни кондеционер. За нетретирана коса са ок, но за третирана ще са недостатъчни определено. Преди години в салон съм си правила една терапия. Беше много хубава, но от години не съм виждала да я предлагат някъде.

# 397
Коя е тази корейска маска в Лили?

Иначе мисля, че при бухнала коса трябва финиш да се ползва - поне да се опита ниско бюджетния Гарниер Храна за Коса.
Често казано дори не можах да прочета името й, защото е с корейски символи...Струваше не повече от 13-14лв.
 Маската е много мазна и не трябва да се прикалява защото в началото слагах по половин шепа и ми отежняваше косата, в последствие започнах да слагам по-малко и приглаждаше страхотно.
Аз обаче не обичам да повтарям продукти поне не веднага и за това.

За Hair Food маските ли става въпрос? Пробвала съм с Папая и беше добра за цената си, но банановата беше ужасна.

Преди сушене слагам на Olioseta - термозащитата с ленено семе.
След - олиото на Morrocanoil, но рядко.
Води ли се някое от тях финиш?

# 398
  • София
Имам шампоан, балсам, спрей и пяната на Милк Шейк. От нито един продукт не съм доволна и не бих повторила. Косата ми е тънка, мазен корен и сухи краища. Шампоана да кажем е ок, но другите са ок само първия ден. След това косата става сплескана и директно я връзвам. Спрея и пяната са подходящи за гъста и къдрава коса по мои наблюдения.

От hair food маските на Гарние имам папаята и тази, която е за боядисана коса. Втората е една идея по-добра, но за мен и двете не вършат никаква работа.

# 399
Вероятно е и до коса, но да речем за суха коса препоръчайте шампоан и маска примерно и при третиране с преса и сешоар?

# 400
https://shop.lillydrogerie.bg/ova-maska-za-kosa-200ml

Нещо такова ли беше?

Относно "Храните" за коса на Гарниер аз ги коментирам само като финиши. За къдрава коса са ОК, особено банановата.

# 401
https://shop.lillydrogerie.bg/ova-maska-za-kosa-200ml

Нещо такова ли беше?

Относно "Храните" за коса на Гарниер аз ги коментирам само като финиши. За къдрава коса са ОК, особено банановата.
Да, това е маската.

# 402
  • Варна
Някой има ли инфраред пресата на Otto boutique? Освен за терапии си е и за изправяне. Като цяло смятате ли, че инфраред пресите, ползвани с цел изправяне вредят по - малко на косата?

# 403
Като стана дума за Милкшейк, видях, че имат сметана за коса в различни цветове. Дали е хубава? Трябва ми нещо за поддръжка на цвета на дължините. Като се боядисам косата има един прекрасен студен тъмно кестеняв отенък.

Препоръчайте нещо, моля.

# 404
Аз май ще откажа поръчката... чета сега в стари теми, че са недостатъчни за хидратация и са слаби.. милк шейк.
Освен пак макадамия или афоджи нещо или непознятите за мен филип кинсли...

Общи условия

Активация на акаунт