Професионални серии за коса 138

• 40 593
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
И аз не мисля, че ще ти стане нещо и определено мисля, че се презастраховат страховито със сроковете на годност.

# 376
Привет от морето 🌞,
Ето какво си взех за косата:
Шампоани - Chi Infra (не го бях ползвала дотогава) и Lador Damage Protector Acid Shampoo ph 4.5 (любим корейски шампоан).  
Маска/балсам - Joico Moisture Recovery Treatment Balm и PK Remoisturizing Smoothing Conditioner.
Термо - Chi Total Protect и финиш Lakme bio argan oil.
Ползвани от мен (тънка, боядисвана, суха и изтощена коса 10 см под раменете дължина) и дъщеричката ми (тънка, чуплива, суха коса, почти до кръста). И двете ползваме сешоар. С уговорката, че тук след плаж се мие косата всеки ден и водата е по-твърда. 6-ти ден употреба. Маска/балсам държим по 3-5 мин.
Lador е хубава хидратация и не премива. Предпочитам го за мен. Chi е с чудесен лек аромат, нежен и също не премива. Не успява съвсем да разплете косата на дъщеря ми, но и не утежнява. При мен се държи по същия начин. Joico на малката се държи добре, не успява да разплете напълно, но не разлигавява и не и утежнява. Косата й е напоена, тежка, с обем и блясък. При мен е крайно недостатъчен, имам нужса от повече финиш след това. PK за мен е страхотна хидратация - моята коса се напои и разлигави (но аз си имам достатъчно обем), даде страхотен блясък, справи се с фриза. При малката леко утежни и отне от обема, някак провиснаха кичурите. Лакме и Chi total protect си вършат работата, за която са предназначени, като не омазняват или утежняват при нас.

# 377
Тръгнах да го поръчвам олиото от този сайт grazea, но ми дава някаква сума за доставка 40 лв 😂😂, ако сложа продукти за 50 лв ми дава безплатна доставка, някой от поръчалите имаше ли такъв бъг?

# 378
Лореал имат нова серия:
https://www.arlen.bg/category/1247/se-pro-longer-uplatnyavane-na … a-dalzhinite.html
Привлича ме термото, но ще изчакам за сега. Другото мисля, че ще ми е тежко  утежняващо за моята коса.

# 379
Лореал имат нова серия:
https://www.arlen.bg/category/1247/se-pro-longer-uplatnyavane-na … a-dalzhinite.html
Привлича ме термото, но ще изчакам за сега. Другото мисля, че ще ми е тежко  утежняващо за моята коса.

Коментира се тази серия от известно време във форума. Аз се чудя на маската и ампулите. В един сайт четох че ампулите може да се ползват в комбинация с маската са по-силен ефект (нанасят първо ампулата и след 5 минути върху нея маската). Интересува ме дали някой ги е ползвал самостоятелно и заедно с маската и ако може да се сравни ефекта. Също ми е интересно (тъй като определяте маската като балансирана) на коя друга може да я опреличите? Аз обичам баланс с превес на хидратация за маски/балсами и се чудя тази дали ще ми пасне? С плътен, остър, слабо третиран косъм съм, средно гъста, косата ми носи на яки продукти, но всеобщата любимка маската Епруваж ми прави косата на мазно сплескано нищо...

# 380
Тръгнах да го поръчвам олиото от този сайт grazea, но ми дава някаква сума за доставка 40 лв 😂😂, ако сложа продукти за 50 лв ми дава безплатна доставка, някой от поръчалите имаше ли такъв бъг?
Бъг е спокойно. Simple Smile

# 381
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Относно сайта и аз го погледнах, но 8лв.доставка ми идва в повече.

# 382
олиото докато го умувам взело, че свършило  Grinning, съдба, връщам се на другият кошник, където умувам  Grinning

# 383
PeachHoney винаги ги ползвам по отделно.Не съм ги ползвала заедно,но като се замисля,бих сложила ампулата накрая.Маската определено няма никаква хидратираща насоченост,за мен е балансирана с превес на протеин.Концентрата ми прави косата сочна,лъскава и мека.За мен е супер терапия.В комбинация с шампоана са разкош.А маската,зачудих се с коя да я сравня,честно казано не се сещам.Може би комбинация от Екстеншънист и Денсифик.На първо миене е ок,но на второ/трето ми прави косата на кошница.Със сигурност няма да я подновя,аз и без това тая кутия ще я влача поне година

# 384
Момичета, не обсъждаме много често, да не кажа направо рядко споменаване Милк шейк. Разкажете харесвате ли марката? Кои са ви любимите продукти от нея?
По-нагоре имаше въпрос за най-голямо разочарование - при мен това бяха цимент термик и класическата маска Макадамия. Термикът буквално нищо не правеше на косата ми, а маската много ми утежняване и сплескваше косата и освен това миришеше много гадно.

За мен Милкшейк е голямо разочарование. Измъчих се с 5-6 продукта. Евтин ванилов аромат и нищо друго.

# 385
Здравейте,
Аз имам уникална коса, подлежи на всякаква обработка всичко което реша да й направя се получава, но много я тормозих през годините... Сега е руса попринцип съм къдрава блюнетка с гъста коса с нормален косъм... (по спомен от детството Simple Smile )
Та за руса коса най хубаво ми тонира шампоана на  SERI както и пигментите на Cameleo имам розов, лилав, и сив (сивия не беше добра идея станах зелена с него Simple Smile )
другите продукти не съм ги използвала за да се включа в темата.
 Използвам ампулите за цвят, разтеж, подсилване на денис и съм доволна.
1вия скъп продукт в който реших да вложа е  Kerastase Extentioniste Travel Set , травел сет защото имам толкова много продукти които купувам не ми пасват и си стоят в шкафа...
Но установих че сешоара играе много важна роля в цялата картинка, освен продуктите за коса разбира се.
1?Исках да ви попитам, какъв финиш използвате след оформяне със сешоар?
2?Слънцезащитните спрейове за коса на суха коса ли се пръскат и през колко време?

Милкшейк съм използвала крема за къдрици преди години беше уникален миришеше страхотно, оформяше перфектно. Миналата година си поръчах Ш+Б+крем за къдрици - нищо общо с това което имах.. нито на миризма нито качество... върнах ги не си спомням кой сайт беше, но много се разочаровах... помислих че са фалшиви, но явно просто са ги развалили...

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 10:44 от SunFlowerLady

# 386
На Milk shake имам една хидратираща ампула. Ползвах ввднъж, имам за още два пъти. Честно казано не видях нищо да напарви. Не бих повторила определено и цялостно не съм настроена положително към марката. Което не изключва да имат хубави продукти или на някой коси да се отразяват добре.

# 387
Еййй сега ме е яд за милк шейк  Вторник ги чакам да пристигнат с БД. Не върви да откажа поръчката.. шампоан integrity и балсам спрей млечен...

Има време да откажа паръчката казаха ме в понеделник ще ми ги пратят, но моля кажете докато е време да избера други продукти ако тези не са добри.
Косата ми е здрава и нетретирана. Само черна къна ползвам от малките пакетчета.
Искам да хидратира добре нищо друго не търся. Самата ви коса у леко по суха и фризи.

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 11:26 от aksiniq.td

# 388
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Моята фризьорка работи с Милкшейк. Шампоните и балсамите миришат страхотно, боите са качествени. Все още не съм си поръчвала от тях, но имам голямо желание. Мислех дори следващата ми поръчка да е на МШ.

# 389
[video][/video]Звучи успокоително. Все ще са по добре от кауфландските шампоани..

Общи условия

Активация на акаунт