Професионални серии за коса 138

• 40 593
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
12 месеца от отварянето, не виждам маркировка с дата ..

# 361
  • София
12 месеца от отварянето, не виждам маркировка с дата ..
Има няколко добри сайта, в които може да се провери кога е произведен продукта и до коя дата е в годност. Проверява се по сериен номер.

# 362
Момичета, бързо че поръчах.
Milk Shake течен млечен балсам без отмиване или сметана за коса?

Досега само спрей балсам ползвах, но от магазина на gliss, затова поръчах спрей, но тази сметана как е в сравнение?

# 363
Аз съм супер доволна от този спрей, любимо нещо ми е Heart  Използвам го след баня на мокра коса, при правене на прически(плитка, опашка) за леко дефиниране на къдриците ми и за оформяне на бретон. Освен това, той е 350мл. , а пяната е само 200мл. Моята фризьорка ми каза, че можело и за термозащита да се използва - вярно ли е ?

# 364
Благодаря! Оставам със спрея. Сметаната ми е странна като консистенция, все пак исках да питам. АЗ ще ползвам термо защита на милк шейк пак..  няма да разчитам на спрей или друго.

# 365
Да, аз за спрея говоря. Казаха ми , че можело и за термо защита да се използва.

# 366
В GRAZEA след регистрация ли поръчвате или с бърза поръчка направо. Аз още чакам мейла им за активиране на акаунта ми от миналата седмица.

# 367
Като гост поръчвам, пуснах втора и вече е изпратена.
Този код има само, кажете сайт да го проверя
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 16:52 от krystal93

# 368
Момичета, току що си направих справка в официалния сайт на Милкшейк. Може и за термозащита да се използва leave in conditioner.

# 369
Момичета, не обсъждаме много често, да не кажа направо рядко споменаване Милк шейк. Разкажете харесвате ли марката? Кои са ви любимите продукти от нея?
По-нагоре имаше въпрос за най-голямо разочарование - при мен това бяха цимент термик и класическата маска Макадамия. Термикът буквално нищо не правеше на косата ми, а маската много ми утежняване и сплескваше косата и освен това миришеше много гадно.

# 370
Макадамия много хубаво ми уплътнявааа, а аромата много ми допада.
Милкшейк не съм изпробвала, може би в бъдеще бих пробвала някоя сметана /с папая например/. Heart Eyes

# 371
  • София
Като гост поръчвам, пуснах втора и вече е изпратена.
Този код има само, кажете сайт да го проверя
Скрит текст:
http://checkcosmetic.net/

# 372
На Лореал Essentielle съм вземала два шампоана за дъщеря ми - за нормална коса и този за суха коса. Аз също ги ползвам понякога и съм доволна. Леки и всекидневни, на първо измиване не пенят добре, но после са ОК. Не ми дразнят скалпа. Мисля по-нататък да взема и тяхна маска. В самите шампоани има парченца от някакви билки, плуват в шишето, но не излизат навън...Grinning Миризмата е нежна, ненатрапчива и не остава в косата... Не са никак лоши за натурални продукти. Сравнявам с един ш. на Рене Фуртерер, който имам в момента, мирише хубаво на портокал, уплътнява косата, обаче ми дразни скалпа...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 373
Маслото е много хубаво, от ужасно много време не съм го срещала да се продава. Как му е срокът на годност?
Преди няколко седмици си го поръчах от официалния сайт на CHI, както и блоу драй продукта от същата серия намалени с  50% ... сега ще погледна, въпреки, че не мисля, че CHI ще продават собствените си продукти с изтекъл срок.

# 374
Agent, нямам съмнение за такива сайтове, но в европейските, точно маслото го няма. Поне в английските сайтове, които съм гледала, а в българските има 1-2 продукта от серията, отново без маслото, може и аз да рискувам да го купя за 10 лв, а и нали момичетата коментираха, че продуктите за коса изкарват по много време 😄 едва ли ще ми стане нещо

Общи условия

Активация на акаунт