Професионални серии за коса 138

• 40 671
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Кажете ми с какво нещата в златна рибка са по-хубави от тези в аптека субра?

С какво един шампоан Philip Kingsley или ApHogee са по-хубави от тези Rene Furterer, Klorane? Четете ли състава когато купувате?

Точно по аптеките са най-големите боклуци. Това е маркетингов трик на компаниите да ги продават по аптеки, защото хората си мислят, че са лечебни. Рене фуртерер и Клоран пък точно за нищо не стават. Точно състава четем.
Мъчих се и аз с Фито преди известно време, никога не бих си купила повече козметика за коса от аптека. Има масова продукция за хипермаркети, има масова продукция за аптеки, но и с двете категорично съм приключила много отдавна.

А за маската на Ланза - в кафявата опаковка Simple Smile

# 466
Хайде да не заклеймяваме цели марки само защото на някого не са му били подходящи за косата! Аз разбирам от състави, дотолкова че да преценя дали нещо е калпаво или заслужава вниманието ми. От известно време насам съм посветила грижата за косата си предимно на марката Фито - за мен висококачествена френска козметика на основата на растителни съставки (но НЕ само, което ме радва) и съм доста очарована! Да, продават се в аптеките, но се продават и в Арлен. В аптеките има кремове за лице само с парафин и силикони, но има и такива, от които кожата ми блести. Както впрочем и в златна рибка има и хубави продукти и такива, от които масово не сме били доволни...пък все са "професионални", нали така?!

# 467
Аз пак ще помоля за съвет за хубав шампоан?

Kerastase discipline? За фризита

# 468
Аз не искам да се изписват на английския имената и подобни  но ето примрра с Дара с Ланза. Въобще не е пояснила коя маска, повечето мислят за Хидратиращата, но тя имала предвид Кератиновата.Това имах предвид като искам повече яснота в постовете.Налу уж полезни да сме си.

# 469
  • София
Какъв шампоан да взема за нормална, нетретирана коса, която е доста фризи и има нужда от хидратация?

Заглеждам Philip Kingsley Moisture Extreme, но май е за гъсти и къдрави коси, а моята е леко вълниста към права. Нямам плътен и дебел косъм, а по-скоро среден, но не е и от онези фините.
Нещо е с приятна миризма, да прави пяна и да извива добре.
Да не е от онези по 77 и повече лева, а нещо около 25 до 40лв...

Тъй като не разбрах какъв е косъма от това описание :

https://www.arlen.bg/product/16098/hidratirasht-shampoan-za-suha … lash-shampoo.html

https://www.arlen.bg/product/9073/intenzivno-hidratirasht-shampo … hampoo-300ml.html

За среден косъм няма Sad

# 470
aksiniq.td Мисля,че за твоята коса SEMI DI LINO Moisture на Alfaparf ще е достатъчен,ако косата ти е такава каквато я описваш.Гледам,че в ЗР е на 15лв. Ползвала съм маската,не е лоша,но на мен ми идва слаба,за теб ще е перфектна си мисля.Или Matrix Moisture Me Rich.И двата са даже под бюджета.Дори и да не ти харесат,поне няма да загубиш много,а и ще знаеш дали да търсиш по-хард продукти или още по-леки.
Аз бих препоръчала хидратацията на Джойко или Кевин Мърфи,но не знам на какви цени са там,май са над бюджета

# 471
Ще почвам с преса скоро, та няма да е съвсем нетретирана. Шампоан няма проблем да е 35 или макс 45 лв.
На алфапарф съм емала едни за косопад миришеше добре. Друго не помня.

# 472
  • София
Влизам да похваля балсам Penetraitt на Sebastian.

https://www.notino.bg/sebastian-professional/penetraitt-balsam-z … ana-kosa/p-87868/

Чакаше си реда вече около месец и днес реших да го пробвам.
Не съм правила никакъв преуош, и си бях направила косата с ретро преса, та я бях поизсушила.
Измих със шампоан Kerastase Densifique, избърсах с кърпа и след това нанесох от балсама.
Изключително икономичен за косата ми, която поема много продукт принципно и се разнесе много добре.
Миризмата хич не ми хареса, но пък не е трайна за щастие.
Постоях 20-30 мин и отидох да отмия.
Направи ми впечатление че трудно се отмива, досега може би най трудно отмиващия се продукт за грижа който съм пробвала.
Веднага след като го отмих още на мивката косата ми стана много мека, разплетена и напоена.
Излязох и не съм слагала и финиши за да не ми се утежни, тъй като за момента съм закрепила що годе добро състояние на косата ми.
Като изсъхне и утре ще видя пълното действие, но засега съм очарована.
Смятам че на сухи и изтощени коси ще има чуден ефект.

Въпроса ми е той хидратиращ ли се води или протеинов?

П.С. За протокола косата ми е с тънък косъм, права, суха, изветлена

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 15:23 от Мélisande

# 473
Днес ми пристигна маската на Лореал про лонгър от нотино и преди малко ми излезна реклама,Ами тя намалена на 24 лв. Който се интересува може да поръчва. Мен ме хвана малко яд,че е поръчах на 27 лв.

# 474
Penetrate е протеиновата серия на Себастиян, благодаря за ревюто.

# 475
  • UK
Привет, има ли някой с отзиви за Label.m Sun Edition?
Търся си нещо подходящо за слънцезащита и грижа след слънце при ежедневни плаж и миене (за 2 седмици поне). Косата ми е с тънък косъм, изсветлена в краищата. Пробвах L'Oréal Professionnel Serie Expert Solar Sublime UV Filter, но ми заплита косата и я обезформя и после ми се струва по-суха.

# 476
Bobi, в Рибата даже е на 23,72 Laughing голяма борба за клиенти пада в БГ Grinning

aksiniq ти май не си много наясно какво търсиш.Първо за "нормална, нетретирана коса", сега пък "няма да е съвсем нетретирана".Взимай Джойко или  Керастаз Екстеншънист и после ще решаваш.Мелисанде ти е пуснала линкове

# 477
Косата ми е здрава, но леко суха и фризи. Такъв ми е косъма. Скоро мисля да гладя с преса за първи път от 6 години. Купих си diva genesis с МАК технология. Шампоан за хидратация искам и се спрях на PK Moisture Extreme и питам за него главно. Как се отразява на нормална коса, леко вълниста с фризита.

# 478
Кажете ми с какво нещата в златна рибка са по-хубави от тези в аптека субра?

С какво един шампоан Philip Kingsley или ApHogee са по-хубави от тези Rene Furterer, Klorane? Четете ли състава когато купувате?

Точно по аптеките са най-големите боклуци. Това е маркетингов трик на компаниите да ги продават по аптеки, защото хората си мислят, че са лечебни. Рене фуртерер и Клоран пък точно за нищо не стават. Точно състава четем.
Мъчих се и аз с Фито преди известно време, никога не бих си купила повече козметика за коса от аптека. Има масова продукция за хипермаркети, има масова продукция за аптеки, но и с двете категорично съм приключила много отдавна.

А за маската на Ланза - в кафявата опаковка Simple Smile
Е да се каже, че Рене Фюртерер не става е малко несериозно........ По-скоро е въпрос на лични предпочитания и ефект върху косата.

# 479
Като ще "гладиш" с преса си вземи маска/балсам за изтощена и суха коса и някоя термозащита. Шампоана няма да я спаси от пресата. А екстремния на Кингсли нормална коса ще смачка още на второ ползване.

Общи условия

Активация на акаунт