Професионални серии за коса 138

• 40 566
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
DivaOrhideq,

😱 На плешиви много не вярваме, но съм склонна да се поразровя за продукта и да тествам след време.

Dara N,

Paul Mitchell e издържан и доста висок клас козметика. В САЩ си ги харесват и във Великобритания пък особено са луди по тях. В България много фризьори не могат да си позволят да работят с продуктите им, а и явно официалният представител не си дава много зор за популяризиране. В Европа също са много тачени и ползвани (особено и боите им). Да не споменавам, че са двойно по-скъпи от тези на L’oreal, както и че американската козметика (Sebastian в това число) си държи водещи места в сферата на козметиката за коса. А и не само.

Отделна тема, че партидите на различни марки и те са общо взето на късмет...

Anelia20,

Нали е чудесен? Много ме съблазнява, че е изключително лек. Но ако някой иска да го разкритикува, мнението ще е повече от добре дошло!

# 571
Скрит текст:
По повод питанката на лунна за шампоаните на Медисютикълс:
Аз откакто ги открих други не искам и да пробвам. Smile Имам Фолиген и Биокленз.
И двата са прозрачни, Фолиген не мога да определя на какво точно мирише, не е твърде прекрасно, но не и ужасно...Биокленз ми мирише на мента/нещо лекарствено може би.  И двата са прозрачни, при мен като за безсулфатни шампоани се пенят много добре, още на първото миене дори. С биокленз усещам сякаш по-голямо уплътняване на косата. Скалпа спря да ме сърби и се чувства прекрасно. Комбинирам ги с всевъзможни балсами и маски, няма никакъв проблем.
Като цяло меди се очертава да ми стане любимата марка - шампоаните, спрея нуминокс, маската за скалп, балсама за скалп и дължини...супер са. Purple Heart

Благодаря за подробното ревю. Ще поръчам Биокленз за начало. Аз съм малкооо предобедена към безсулфатни и био-шампоани, какво ли не поръчах за моя чувствителен скалп и нищо трайно не помага...
Наскоро взех 2 шампоана на O'right и една серия на GG, един ш. на Rene Furterer. Серията на GG бяха я объркали и я върнах, така и не пробвах шампоана им и сега ме е яд. Рене бива, но пак имам сърбеж от него. Взех го на почивката да мия с него детето и от 3 поредни миенета, косата и стана супер суха и заплетена, въпреки, че й слагам обилно маска или балсам. Тя има дълга, гъста и плътна коса. Та Рене малко ме разочарова, О'right бива обаче при поредни миенета с техните шампоани пак чувствам лек дискомфорт. Трябва да ги редувам с някой сулфатен или ДПШ и тогава са ОК. Преди време тествах и JMO, не са лоши и те, обаче малко протеинови ми идваха... Сега ще тествам Меди и после Фито...

С безсулфатни и аз не се разбирам по принцип, не ми измиват хубаво мазната косица. Laughing Но с меди нямам такъв проблем. На фито съм ползвала шампоан преди време, не помня кой точно, но помня само, че адски ми оплиташе. Но е било преди 7-8 години, оттогава може би са подобрили формулите си. На рене имам още от шампоана за обем, наистина дава много добър обем, но съм го зарязала и него.
Като цяло моя скалп беше много проблемен, още след баня започваше да ме сърби, имах люспи и ранички, но откакто започнах да наблягам на грижата за скалпа с шампоани, маски, серуми, вече е съвсем различно положението.
Благодарение на една ужасно мила и прекрасна съфорумка днес пробвах и ексфолиращата маска за скалп на Филип Кингсли и я слагам в списъка с желани продукти. Bowtie
Също чудесна комбинация от днес биокленз+балсам генезис+серума срещу цъфтеж на маракеш. Косата се разресва много лесно, плътна е и пада тежко.

# 572
Здравейте, имам въпрос към тези, които са използвали на Макадамия подхранващото олио.
Използвала съм повечето продукти на марката, но него не съм. Чудя се дали да го върна, защото ми се струва че не е в добро състояние. Когато го отворих имаше мирис на нещо между мъжки парфюм и развалени яйца. Консистенцията е супер рядка с цвят много тъмно жълто, направо кафяво.
Моля за съвет тези, които са го използвали или виждали в магазин.  Pensive

Ако си го поръчала от Гразеа е възможно да е с изтекъл срок на годност, някои момичета се оплакаха, а видях, че си питала за сайта.. Конкретно с продукта не съм запозната, но ако има как - провери срока. Simple Smile

# 573
  • София
Тука сме от луди и по-луди събрани. Колегите ми на работа само се чудят защо идват постоянно поръчки на продукти за коса и как така не ми стигали всички тези серии Joy
Сега дойде серията за слънцезащита на Paul Mitchel - Ш+М. На марката имам спея за екстремен обем и съм доволна, но не виждам много да се говори като цяло за марката тук във форума. Ще ги пробвам Ш+М още тази седмица, че вече имам чувството, че си пазя повече косата от колкото тялото на слънце. Grin
Вече мисля да купувам основно финиши. Набелязала съм дарк олиото на Себастиан, термото на Напура и Лореал - кафявото, което пише, че може да се ползва и като преуош. Може ли някой да ми сравни и Цимент термика и нектар термика на Керастаз? Косата ми е небоядисана, кестенява, третирана с преса почти ежедневно и непретенциозна към всичко, което съм купила и ползвала засега.

# 574
Здравейте, имам въпрос към тези, които са използвали на Макадамия подхранващото олио.
Използвала съм повечето продукти на марката, но него не съм. Чудя се дали да го върна, защото ми се струва че не е в добро състояние. Когато го отворих имаше мирис на нещо между мъжки парфюм и развалени яйца. Консистенцията е супер рядка с цвят много тъмно жълто, направо кафяво.
Моля за съвет тези, които са го използвали или виждали в магазин.  Pensive

Ако си го поръчала от Гразеа е възможно да е с изтекъл срок на годност, някои момичета се оплакаха, а видях, че си питала за сайта.. Конкретно с продукта не съм запозната, но ако има как - провери срока. Simple Smile

Да, от там е поръчан. Закупих няколко продукта и всички са произведени преди 5г. От другите продукти нямам оплаквания, защото съм ги ползвала и в случая срока не ми е проблем тъй като ще си ги използвам веднага. Конкретно този продукт не съм използвала затова питам за наблюдения. Innocent

# 575
DivaOrhideq,

Имам серията Marulaoil на Paul Mitchell и е страхотна. Не ми е познато това, за което питаш. Не бих се изненадала, ако е хубаво. Обясни ли госпожата защо го препоръчва?

Аз се изкушавам за този сешоар:

Ето и характеристиките му: https://www.gamaprofessional.com/en/iq-perfetto.html

На диета съм за продукти, но това си е уред и не се брои...
Аня,
едната фризьорка, при която ходя, февруари беше на някакъв страшен семинар в Москва, на който са присъствали общо осем фризьора от цялата страна ,(БГ визирам), та... когато се върна от там освен целия ентусиазъм и нови умения донесе и този сешоар. Суши ми косата с него и дори го подържах Blush( тя знае за лудостта ми, която ме е събрала с вас Joy) истинско бижу е и е супер лек. Преди него винаги е работила с Парлукс сешоари. Сподели, че е много доволна, но чистела всеки ден филтъра... предполагам, защото по цял ден работи с него, при теб няма да се налага, защото ще го ползваш за собствени нужди.
DivaOrhideq,
ти си едно Слънчево момиче с прекрасна коса Heart
lunna pateka,
Плюс и от мен за шампоаните на Меди. Ползвала съм Фолиген, Биокленз, ДПШ Vivid, Hidroklenz, от скоро заради проблем на дъщеря ми имам в къщи и комплект от шампоана X-Folate, балсам Therapeutic и Тоника за успокояване на скалп Therarx, ползвам и спрея им Cellagen за стимулиране на фолукулите. Доволна съм от всичко тяхно, като при мен малко по тежък идваше Хидрокленз шампоана и го размених, тъй като можех да го ползвам по рядко, за по сухите коси е по добър вариант, да се има предвид също, че моята коса е тънка, третирана и откакто преди три години спрях да ям месо и намалих драстично като цяло всички животински продукти скалпа ми, който цял живот е бил бързо омазняващ се след четвъртия месец стана нормално омазняващ се. Сега мия косата на два до три дни и повече от желание да ползвам някоя комбинация, която ми е хрумнала или защото не си харесвам дължините след два-три дни, а не заради омазняването.

# 576
  • Варна
Мммммм......IQ Perfetto HeartHeartHeart Писах за него преди нова година. Фризьорката ми също има това прелестно бижу. Аня имай предвид,че е изключително нежен и моята коса ако трябва да се суши само с него ще отиде кошмарно много време.  Суши ме първо с праралукса и накрая само оформя с Perfetto. Прелест е направо. Бях свидетел как с него една коса тип метла/не моята/ за отрицателно време се превърна в бляскав водопад-направо не беше за вярване. Озонът изглаждал и затварял кутикулата-така ми обясни. Обмислях го аз за осмомартенски подарък,но ми се размина Grinning.

# 577
В  https://www.hair-shop.com/kerastase.html , продуктите на Керестаж и Редкен са намалени с 30 %.
Даже са високи цените,тея дни шампоаните ги гледах на 14 Евро.Хер шоп правят измислени намаления.
Аз да те питам с какъв цвят боядисваш,каза,че си доволна от Ревлонисимо?

С Пол Мичъл са ме мили два пъти в салон,не знам с каква серия,може би за боядисани коси защото правих и кичури.Със сигурност резултатът беше 100 пъти по-добър от Вела или Лореал,но чак пък уау не видях,затова не съм ги и купувала.На Пол Мичъл имам един спрей термик Awapuhi
Hydromist Blow Out Spray,не е лош,но е доста стилизиращ,аз не обичам такъв ефект,предпочитам косата да се движи естествено,за което ми помага К-водата

# 578
Не искам да си вкарвам нова муха, но бихте ли споделили това прелестно чудо на каква цена се предлага Grinning Innocent

# 579
  • Варна
Виктория 611лв. бг цена https://www.bogen.bg/%D1%81%D0%B5%D1%88%D0%BE%D0%B0%D1%80-iq-rer … %D1%80%D0%B0-5641

В испански сайтове излизаше около 500лв. когато го гледах последно.

# 580
Аз ще си го изгладувам от продукти. Това само ме притеснява, че ако за по-гъста коса се откарва пак 40 минути, няма много смисъл. Гледах разни клипове, пускат брояч и се справя за 25 минути, но пак с коса до раменете.
За ползите за косата поне по описание е безупречен. И с това тегло по-малко от 300 гр направо може човек да си го мъкне навсякъде...
Може да се намери и за около 250 евро или 470 лв.

aiki_ira, prinzesata,

Признайте си, че това ни е тотала за 2-3 месеца по принцип от продукти!

Има ли разлика видима при изсушаване с него?

# 581
Леле ММ ако разбере ще получи удар Grinning Тъкмо тази вечер си говорехме за моето прахосничество Grinning
Като за начало май по-скоро ще с ок взема Бейби Лос или Парлукс Simple Smile

# 582
  • Варна
Аня,поне при мен разликата е огромна. Порьозния косъм буквално се полира. Тия дни ще ходя да ме подстриже,че не ми се е случвало от преди ИП , ще я накарам да ме изсуши с дифузер и ще покажа снимки. А относно това да си го изгладуваме от продукти Grinning.то нас все едно да ни заключат да диетуваме в деликатесен магазин JoyJoyJoy.

# 583
  • Варна
Стана ми интересно за сешоара, който коментирате. Аз от много години имам Babyliss pro Veneziano Ionic. Както се казва "не е мръднал",изключително съм доволна. Когато търсех да си купя такъв уред, разбрах на какво трябва да обръщам внимание, а именно тези стойности, не само мощност/тези специално са за Veneziano/:
 ~Скорост на въздуха – 150 км/ч
~Въздушен поток – 105 м3/ч
~Изключителна скорост на сушене – 6 г/мин.

# 584
Много ме е яд да си купя любими и дълго ползвани продукти и да не са "същите"- нито цвят, нито мирис, нито действие. Защо развалят всичко или просто ни предлагат ментета?!? Ами нищо от старото вече не е същото... Grinning
Последно се случи с Мароканойл, Алтерна, Лалга, сега и с Керастаз..
Някой да е купувал серията Дисциплин и по-специално Кератин термика? Жалко, че хвърлих старата опаковка и не мога да ги сравня, но въобще не си приличат... За мирис пък въобще да не говорим и този новия ми лепне, което при предишния никога не ми се случи... Оффф ако са "измислили" и Керастаз, ще е лошо.... Как да смея сега да си взема и Нектара?!? Явно трябва да залагам на новите им термици, поне да не ги сравнявам и да ме е яд...Joy
От Cellula madre кой серум е по-добър - реконструкт или подхранващия? Да не се набутам и там...Grinning

Общи условия

Активация на акаунт