Професионални серии за коса 138

• 39 998
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Абе...промених си мнението като видях тоя балеаж Grinning. Плесни малко еластисайзър ама само на него естествената коса я пропусни.

# 661
Абе...промених си мнението като видях тоя балеаж Grinning. Плесни малко еластисайзър ама само на него естествената коса я пропусни.

Ехх то да беше балеаж - преди 3 години бях изцяло тъмно лилава . След което реших, че си искам обратно моят цвят и за да не я обезцветяваме, просто клепахме отгоре кестеняво докато убием лилавите тонове - 3 пъти . И спрях изцяло, за да си израсте.
Това, което виждаш отдолу сега т.нар. "балеаж" е остатъка от тези дейности Grinning

P.S -  В главата ми звучеше по-добре обеснението Grinning

# 662
Здравейте,
тази серия протеин ли се води?
Купих си един травъл сет с по 100мл от шампоана и маската и нямах търпение да ги пробвам.
На първо четене шампоанът ми хареса - златна гелообразна консистенция, която изми добре без да пресушава или да утежнява. Сложих и от маската и стоях 5 мин.
Резултат: твърда коса и никакъв обем; усещам я лепкава.
Мисля, че моята коса се разбира повече в хидратация. В сета имаше и от 3 в 1 крема на Лорел от мистик серията (ароматът е пленяващ.... ❤❤)  в размер от 50мл и щв го пробвам като финиш идните пъти.

Скрит текст:
  [spoiler/]

# 663
Серията е за мнооого изтощени коси и щом я усещаш чак лепкава 100 процента ти е тежка. Аз съм имала стария вариант маската и можех да я ползвам веднъж на месец.

# 664
Серията е за мнооого изтощени коси и щом я усещаш чак лепкава 100 процента ти е тежка. Аз съм имала стария вариант маската и можех да я ползвам веднъж на месец.
Митичната серия ще ми е по-добре ли?
Радвам се, че не взех пълни размери, защото на там се бях засилила. 😄

# 665
Да, митичната е непретенциозна, леко омекотяваща и придаваща блясък. Лятото много я обичам за ежедневно ползване дори. Говоря за шампоана за тънка коса и маската към него.

# 666
Здравейте, откакто си мия косата с Керастаз за дълга коса, усещам че стана някак eластична като ласстик и когато се къса звука е подобен, според вас дали е от Керастаз? До сега никога не е била такава, уж исках да се уплътни малко а тя сякъш изтънява повече Sad

Другото ново което използвам  е че от 2-3 месеца я суша със сешоар  Парлукс, четох че е доста силен  а аз го ползвам през ден два....
много ми харесва как я прави и я изсушава доста по бързо но...

Последна редакция: нд, 05 юли 2020, 18:11 от SunFlowerLady

# 667
Здравейте, откакто си мия косата с Керастаз за дълга коса, усещам че стана някак eластична като ласстик и когато се къса звука е подобен, според вас дали е от Керастаз? До сега никога не е била такава, уж исках да се уплътни малко а тя сякъш изтънява повече Sad

Другото ново което използвам  е че от 2-3 месеца я суша със сешоар  Парлукс, четох че е доста силен  а аз го ползвам през ден два....
много ми харесва как я прави и я изсушава доста по бързо но...

Ползвам сешоар от същата марка, да силен е, което е нормално все пак е професионален. Лошото е, че точно заради това изсушава бързо във всеки смисъл на тази дума Simple Smile, особено, ако се ползва през ден, два. Още по-лошо става с такива мощни сешоари, ако струята не е насочена правилно и точно по посока на косъма, тогава силната сруя го разрушава косъма буквално.
От серията Екстеншънист в момента ползвам термика, маската и балсама. Харесвам ги и на моята коса се отразяват много добре, въпреки, че когато зимата ги пробвах за първи път не бях впечатлена и термото веднага замина в темата за размяна. Сега обаче резултатите след маската ми харесаха и отново взех термо крема и балсама. Не съм забелязала нищо подобно, НО аз ползвам и други продукти. Ако се използва само тази серия продължително време и толкова често сешоар не се учудвам, че е възможно косъма да се разтяга. Определено трябва да се включи по-силна грижа...протеинова според мен.

Последна редакция: нд, 05 юли 2020, 20:35 от aiki_ira

# 668
Явно си прекалила с хидратацията. Вземи си протеинов шампоан и маска (като накрая е хубаво пак да завършил с нещо хидратиращо, за да запечати протеина - може хидратиращ балсам) и редувай хидратация с протеин

# 669
lunna pateka,

Като дойде поръчаното, ще пиша за аромата на спрея. Иначе си е с такъв на серията, но да видим. Също и смятам да го ползвам и след шампоан и балсам Anti-frizz на Alterna и не ме притеснява, че те са си доста хидратиращи.

aiki_ira,

И аз си го поръчах зеления хамелеоон на Kerastase, за да си имаш съучастник в престъпленията. Лакомия на тотални обороти... Не терапист, а психотерапевт ми трябва вече на мен!
Та онзи уред, който ви показвах все още е мираж... и както е тръгнало... ще си суша косата на слънце.

# 670
  • Варна
https://makeup.bg/search/?q=Lanza+Keratin+Healing+Oil

За феновете на Ланза кератин- такива цени даже в Кокопанда няма

# 671
Ще си поръчам нещо само заради цените Grinning
Нищо че вече ми идва тежка серията, ароматът ми е най-любим Heart Eyes

# 672
  • Варна

Как се държат шампоанът и маската на тънка коса?

# 673

Как се държат шампоанът и маската на тънка коса?
При мен маската утежнява, а дори не ги ползвах заедно с шампоана, а ползвах по-лек. Първият път ми хареса много, вторият леко утежни и оттогава така и не улучих да ми харесва. С олиото беше същото. Ползвах около две седмици и ми беше добре, но после краищата ми изглеждаха меки и тънки.

# 674
  • Варна
Серията категорично не е за тънки коси. Силна серия за коси с нужди е,а олиото ми е топ продукт откакто го имам.

Не само ланза кератин е с такива цени. Хидратиращата маска е 32лв.

Общи условия

Активация на акаунт