Част от своето сърце, ще държим през Август в нашите ръце! Тема 7

• 118 578
  • 784
  •   1
Отговори
# 600
Не ставам за разходки аз вече. Много ми тежи и имам чувството, че главата е много ниско Sad с о жегата отделно направо ме мъчи Sad ако ходя някъде, то го правя с колата ама сега и тя се скапа. Та си стоя у дома.

# 601
На мен не ми мерят шийката и само ми казват дали е отворен или затворен, но пък и аз не позволявам да ме гледат с вагинален ехограф. Сега като ви чета почвам да се замислям дали е достатъчно това което ми казват. Имам стягания на корема, но не са болезнени, просто като се раздвижа малко и преминават. Преди вземах Но шпа, обаче ги спрях заради проблеми със стомаха и запек.
За разходките още съм ОК, даже ми се отразяват много добре.

# 602
loewin, благодаря ти много! Значи сме само с два дни разлика, а шийките ни вървят долу-горе еднакво. И аз съм на утрогестан 3×2,магнерот 3×2 и но шпа 3×1, но и алеракт имам изписан от около 2-3 месеца.
Пиши във вторник какво е положението и почивай. Аз основно лежа и не си позволявам разходки, а така ми се излиза...Стискам и на теб палци 🍀🍀🍀🍀🍀

# 603
Момичетя , стискам палци всичко да е наред.
От няколко дни както казах и аз не се чуствам съвсем добре, като не знам дали  е нормално или малко почвам и да се спичам 😶
Честно казано започвам да се чуствам като  инвалид едва ли не. Излизам....  на 10тата минута ми се ходи до тоалетна, свива ме корема, кръста, задушно ми е, потна съм,  тежи ми всичко, търкам кълки 😂 искам да проспя целия юли 😋
Много исках да отида със сестра ми за 2, 3 дни на планина  и се чудя дали рискувам... планирала съм към 15.07 и щ съм в 34 г.с

# 604
Бъдещи мами, продавам ел.люлка швзлонг синя Chipolino Paradise 0+, синя. Буквално е ползвана не повече от 5 пъти, моя бебок не му хареса, вече е на 8 месеца и..само се чудя къде да я оставя да не пречи. Няма нито 1 забележка, тя е чисто нова направо. Може да е с батерии, може и с адаптер. Продавам я за 100 лв., нова е 200. От Варна съм.

# 605
Сега като станах имах доста обилно бяло течение, заради което трябваше да се измия, не успях да подсуша. Много се стреснах. лекарят ми каза, че към момента не му звучи притеснително, но ако си промени цвета или имам контракции да отида за прием. Терминът ми е чак за 2.8 и направо съм ужасена. Усещам, че детето се движи.

# 606
  • Denmark
Нали си говорила с лекар, Пийк, не стресирай бебо Simple Smile

Кити, стискам палци всичко да е наред, почивай си сега, че после няма. Relaxed

# 607
Говорих с двама. единия каза, ако искам за мое спокойствие да отида да лежа в болницата. Сега ме гложди дали съм постъпила правилно, като не отидох. СПоред него, това което описвам не е толкова притеснително, но ако искам..

# 608
Стискам палци на всички да са добре!

И само да споделя, че в English Home има много хубави бебешки чаршафчета и хавлийки. Всичко е намалено...
Взех си хубава нощница за болницата - струваше 19лв. Тъй като са в разпродажба, не знам колко ще са налични - взех синята, с птичета.
https://englishhome.bg/f/gallery/55/4c08bd2b48ae4b1b19a2d6ac197f6966.jpg

# 609
Blabada страхотно попадение! Утре задължително ще хвърля един поглед в магазина.

# 610
  • София
kitty_, стискам палци да издържите още малко и да не се налага да лежиш в болница! Purple Heart

Аз вчера най-накрая направих обременяването с глюкоза и резултатите май не са много ок. Предполагам, че ще ме сложи на диета моята АГ, само се чудя дали има вече смисъл. В 33+4г.с. ще съм утре и не знам дали ще успее да свърши работа диетата, но каквото каже ще изпълнявам.

Тази вечер като ви прочетох и започнах лекинко да се стресирам. Като цяло съм от прекалено спокойните, но като знам, че нищо не сме подготвили още и малко започвам да се напрягам. Иначе 45-дневния трябваше да ми започне от другиден, но понеже не съм си изчислила правилно отпуската, ще имам 44-дневен болничен. Не остана Rolling Eyes Всеки път като ме прободе нещо в кръста и се чудя дали не се започва, а също си казвам и "Ако болката е по-силна от тази ще се умира" Smile Знам, че ще е по-силна... много. Satisfied

# 611
Аз от най-спокойния човек, станах най- стреснатия. Не смея да  мръдна. Само рева и целувам детето. Хора, много се стреснах Sad Не искам да лягам да спя, страх ме е.

# 612
При стягане на корема къде усещате болката?
По някога имам лека в кръста или отстрани на корема. Много слабо, далеч от истинска контракция, дори се замислям дали наистина има болка.
Всеки път казвам на АГ за стяганията, но не ми е изписвал нищо.
PeacockLove дано всичко е наред, бъди само спокойна! Изведнъж ли се появи течението?

# 613
  • София
Peac, щом ти е толкова притеснено и се тревожиш, не е ли по-добре да отидеш утре в болницата и там да си под постоянно наблюдение?

Не зная какво да ти кажа, за да те успокоя, освен че всички тук сме с теб, изпращаме ти положителна енергия и стискаме палци. Опитай се да си максимално спокойна и утре отново се консултирай с ДОК. HugHugHug

# 614
Нямам болки. Само леко пробождане в левия яйчник много рядко.
Ако лекарката утре прецени, че има място з апритеснение, хващам багажа. Обаче, ако ме провери за разкритие и предизвика раждането? Нещо не ми с еиска д аме проверява...

Общи условия

Активация на акаунт