Кажете къде в Пловдив да родя ?

• 36 764
  • 341
  •   1
Отговори
# 60

Въобще не се учудвам, ужасно немарливи, груби и некъдърни са, никой не съветвам да стъпва там. Препоръчвам Весела или Селена, ако ви се плаща.
Е,много моля,не прави такива обобщения!Родих при д-р Крумов и за него мога да кажа само прекрасни неща.
И това"ако ви се плаща" ми звучи като наивна заблуда.Нали не смяташ наистина,че като си платиш, задължително всичко ще е наред!

В повечето случаи е така, факт е, че в частните клиники, обслужване е на много по-високо ниво. А за ВМИ, ако нямаш уговорка с лекар, въобще не те поглеждат.

# 61
Мама на Вале,ти каза че във ВМИ са некадърни.Е, д-р Крумов работи там и НЕ е такъв!

# 62
Във ВМИ, не са некадърни!!! Вече познавам двама некадърници, но са в Селена! А печалбарите там са доста повече!

# 63
  • До хладилника, който обичам
Кумицата ми роди във ВМИ преди 6 месеца. Беше доволна общо взето, като за държавна болница. Доколкото знам, плащаха само таткото да присъства. Но след раждането на бебето например, въпреки, че детската лекарка е видяла много късата юздичка на езика и я била попитала пречи ли й на кърменето (как може да знае това една майка, родила преди ден и никога не кърмила преди?) и не предприела никакви мерки - нещо, което много сериозно им обърка храненето на малката и плановете се оказаха трудни, ако не и невъзможни за изпълнение. Малките камъчета, които обръщат колата...

# 64
Мама на Вале,ти каза че във ВМИ са некадърни.Е, д-р Крумов работи там и НЕ е такъв!

подкрепям те за Крумов! рядко срещан професионалист!

# 65
Zdraveite az rajdah v "Selena",pak e na pe6tersko 6ose no sled hirurgiite.Mnogo sam dovolna .Lekarite sa ot speqialist na gore.Az li4no rajdah pri Stratev.Neveroiaten e vnimanieto e na nivo,higienata e perfektna.Hranata sa6to.Deqata sa otdelno ot maikata,no ako iska6 da e pri teb samo kazva6.Tam ti kazva6 kakvo iska6 a te samo izpalniavat tvoite jelania.Mislia 4e ve4e rabotiat i s zdravnata kasa.Triabva da se proveri predvaritelno.Az rajdah sas sekqio i dadoh 850lv,predi 9 meseqa.Sega sas sigurnost e po evtino.Kasmet na vsi4ki bade6ti mami.Leko rajdane.Hubavi i zdravi bebta vi jelaia.Qeluvki ot men .

# 66
Селена - Това, че работят с касата вече, не означава, че не се плаща по съответната тарифа! А за специалистите, мнооого се съмнявам! Имам опит с двама и моя приятелка с още един от тях - доста далече са от специалисти! А що се отнася до изпълняване на желанията- това сигурно го могат, но не мисля че това е най-важното!!
Д-р Крумов е светилото в Пловдив и е невероятен човек и специалист!!! Няма мед.лице, с което да съм разговаряла и да не ме е пратило право при него! Аз го отрких случайно, след като един от "специалстите" от Селена се изгаври със здравето ми (тогава Селена още я нямаше).  Д-р Крумов е невероятно отзивчив, далеч от лиготиите в Селена и наистина мисли за здравето ти.  И за разлика от всички в Селена е мнооооооого далеч от комерсиалността!!!
А Весела частна ли е?!?

Последна редакция: чт, 30 авг 2007, 10:40 от mamor

# 67
  • До хладилника, който обичам
А Весела частна ли е?!?
Не.

# 68
Znae6 li mamor vseki ima pravo na mnenie.A az govoria ot li4en opit.Sajaliavam 4e si imala problemi i ne si popadnala na to4nia lekar no poviarvai mi na vseki se slu4va.Az sa6to vodih da6teria si pri lekar koito uj be6e nai dobria v Sofia a stana taka 4e za malko da ia zagubime.Taka 4e vsi4ko e mnogo otnositelno.Ne nalagam mnenieto si na nikogo a prosto go spodeliam.Ta nali zatova e tozi forum za da spodeliame mnenia i opit.Niamam predstava za kakvi ligotii govori6 az li4no biah tam 5 dena i ne vidiah takova ne6to.Naprotif vsi4ki biaha tvarde seriozni i dostata4no kompitentni za da otgovariat na vaprosite mi s koito gi zasipvah postoianno.V kraina smetka vseki sam re6ava kade 6te rodi.Za hubavo ili za lo6o imame goliam izbor.Hubav i usmihnat uikend vi jelaia.Kasmet na vsi4ki bade6ti mami.

# 69
dobibobi , напълно съм съгласна с това което казваш! Просто както сама пошеш, тук всеки споделя опита и мнението си. Моите са такива! Не искам да нападам никой, но някои се опитват да убеждават, което не е правилно!!!
Успех на всички в избора и дано на всеки се оправдаят очакванията!  Peace

Последна редакция: пт, 31 авг 2007, 11:50 от mamor

# 70
Торакс-Пловдив
Обслужване което заслужавате, спокойствие, чистота и внимание .

Peace Peace

# 71
Мамита, аз като пълен невежа имам едно въпросче, как стоят нещата с присъствието на таковците при раждането, ако пожелаят, аз като му дойде времето бих искала таткото да присъства, видях че във Торакс и ВМИ е възможно, според постовете, там ли само е така?

# 72
Аз мисля да раждам в ВМИ,хирургийте на пещерско шосе.Може ли да ми кажете
какво трябва да си носим,има примерни списъци из форума,но нали за всяка болница е различно.
Затова ако някой може да ми помогне,ще съм ви много благодарна!   bouquet

ПП : За присъствие на таткото доколкото знам ,трябва да си платиш за ВИП зала, 50 лв,
но нека и другите да кажат.

# 73
Здравейте мами. Hug Може ли някой да ми каже актуални цени за Селена, тъй като съм решила да раждам там. Благодаря ви!   bouquet

# 74
Енигмата,влез в темата за Селена,там момичетата ще ти отговорят,а и доста е изписано за цените и обслужването(съжалявам,че аз не мога да ти дам точен отговор)

Общи условия

Активация на акаунт