За любовниците и бившите

• 13 562
  • 273
  •   1
Отговори
# 60
4 години афера с омъжена жена? Това си е цяла връзка, едва ли е било само забежка...
Иначе тебе кво те интересува, че тя се навърта? На него като не му харесва да я разкара, не да хленчи как му разваля настроението...
Не знам дали трябва да кипи по теб, но аз като започнах с моя хубавец и неговата така постоянно го търсеше, занимаваше, симулираше някакви болести, за да може той да ходи уж да я спасява, мъчеше се да си го върне и го обвиняваше как можело с мен да се държи еди как си, а с нея не. В моя случай даже беше плюс за мен, но на мен все пак ми беше неприятно от нейната наглост.
И все пак каква е причината да се разделят? Негова или нейна инициатива?

Не знам, не съм питала за причината и кой е инициирал раздялата. Беше споменал само, че тя го е прецакала, но как не знам.

# 61
Мрънкането за бивши е чврвена лампа, но пък и не разбирам как искате някой да е лудо влюбен само след месец, за мен и това би било червена лампа

# 62
А кога точно е правилно да се влюбиш лудо? Защото на мен ми се е случвало и от първи поглед.

# 63
Няма правилно и неправилно. Но да отсичате категорично, че човекът трябва да е влюбен след месец е несериозно

# 64
На мен след 1-2 разговора. Буквално от поглед - никога. Засилването на чувствата става с времето и опознаването.
То и затова както ми се разгарят чувствата, изведнъж угасват, ако видя някаква черта, която абсолютно не приемам.

# 65
Темата започна така: той каза извинявай, че не ти обръщах толкова внимание тия дни, но ми беше криво. Като го питах защо тогава каза за бившата. Според мен още има чувства иначе защо ще му е криво? После каза каква е била ситуацията с нея, което ме възмути доста и му казах, че щом не си е оправил нещата с бившата няма да се виждаме повече.
Правилно си постъпила. Взел те е за приятелче, щом и ти споделя такива неща. Дори наистина да му е криво такова нещо не се казва на човек, с когото градите връзка. Да си върви при бившата или да прави каквото ще, ти не се набутвай в тяхните сбъркани отношения. Едно е човек да има не съвсем уталожени чувства към някого, но да си стои кротко, да чака да мине и да е затворил тая врата, друго е това грозно отношение - било му кофти за бившата, пишат си и т.н.

# 66
Под кипи,не съм имала предвид влюбен.Но е период в който се заражда влюбването.Харесваш,изпититваш страст и желание да прекарваш все повече време заедно за да опознаваш.
По принцип контакт с бивши не е проблем.
В случая обаче този контакт влияе на мъжа.Че даже и пренебрегва няколко дни настоящата си приятелка.
Честността е хубаво качество и предизвиква уважение,но в същото време дава шанс и за избор.

# 67
До сега тя,другата е свикнала той винаги да и е на разположение и сега изведнъж хоп-той е зает...Това явно не я устройва и може да го търси нарочно. Има всякакви  ..... Animal Dog2

# 68
Преди години имах подобна ситуация с бившия ми приятел. Жената не беше омъжена, но са имали отношения приятелски + секс. Тогава бях по-малка и доста ревнива. Тъкмо бяхме заживели заедно, когато тя го потърси. Накарах го да й отговори на обаждането и да й обясни да не го търси повече, че си има приятелка и т. н. Ключовата дума тук е "накарах го". Ако той държи на вашата връзка сам ще даде да се разбере, че тази жена вече няма място в живота му. Ако ли не, не си губи времето.

# 69
Ключовата дума би трябвало да бъде не "накарах го", а "той сам пожела". А и те не живеят заедно, имат връзка от един месец, ако тя започне да тропа с крак и да го кара, ефектът може да бъде точно обратен на желания.

# 70
Бре, тука някои сте много либерални. Понеже били заедно от месец само, да не му била държала сметка и да си го деляла кротко с бившата. Вие бихте ли играли тая роля? Бихте ли посъветвали дъщеря си един ден същото? Абсурди, чак не мога да се начудя.

# 71
  • Варна

Не виждам къде е проблема, че е имал 4 години връзка с омъжена жена - това си е тяхна работа. Не сме във времената, когато ще ги убием с камъни, макар на някой много да им се иска.
Ако е искал да не разбереш или усеща, че има чувства нямаше да ти каже. Ти в момента го наказваш за честността му. Аз не бих ти дала втори шанс на негово място - за какво реално го отхвърляш, за това че не те е баламосал или премъчал?

А да си разочарована, че е бил влюбен в друга 4 години е смешно. Ако не бе тя - омъжената ти до него нямаше и да се доредиш.   

Ох, то голямо злато ще да е изпуснала авторката......

Не виждаш проблем ти, тя и доста други виждат. Самият факт, че някой мъж се занимава с обвързана жена, а той млад, хубав и с мускули и може да има евентуално много други, не ми звучи добре. След като е показал симпатии от доста време и сега са заедно от месец, кой го бие по главата да продължава да й обръща внимание на семейната? Един месец е 30/31 дни, а той от няколко дни не й обръщал внимание, че и се извинява и обяснява защо. Интересно, ако местата бяха разменени и авторката се изповядваше за бивш любовник, златният как ли би реагирал? И авторката не е разочарована, че той е бил влюбен 4 години в друга, разочарована е, че тая друга не е свободна. Тук вече говорим и за морал и ценности си мисля аз!

Авторке, а той към днешна дата търси ли те и ти като му каза край той как реагира? Опита ли се поне да оправи нещата или каза добре?

# 72
  • Варна
Един мъж бе споделил за скучния си брак и вдъхновяващата го любовница. Разпнаха го от злоба и негативи...

# 73
А такива даже не са ми интересни. Не се е развел и отишъл при любовницата, защото...? Сигурно не си гледа собствения интерес на гърба на жена си, нали?

# 74
  • Варна
Не го оправдавам изобщо. Но тук е фрапантна защитата на омъжена, преследваща тъпкача си (only sex).

Общи условия

Активация на акаунт