За любовниците и бившите

• 13 549
  • 273
  •   1
Отговори
# 45
И аз мисля, че си постъпила правилно. Някои хора в темата вече са го казали: в началото на вашата връзка, той трябва да ври и кипи по теб, а не да се разстройва, защото бившата се е обадила. И ако тя наистина му беше безразлична, а пък той беше безрезервно вклюбен в теб, нямаше да я отрази изобщо. Ама изобщо - нито щеше да тъгува няколко дни и да не ти обръща внимание, нито пък да хуква да ти признава. Щеше да си я отреже къде тактично, къде не и да забрави, а ако беше умен, нямаше и да ти разказва, защото никой мъж с акъла си не би се вкарал в подобен филм с новата си любима. По-скоро според мен е някакъв пресметливец, който отсега гледа да те подготви за драма и да те стимулира да се "доказваш". И вероятно те търси, за да те използва като патерица да я преживее тази въпросна бивша. Пак повтарям, истински влюбеният мъж в началото на връзката ще донесе от 100 кладенеца вода, за да ти представи безоблачно бъдеще, а този тук признава за някаква бивша, че и те е пренебрегвал заради нея няколко дни.
Ти си на 27. Това не е нито много, нито малко. Оттук нататък бързо ще си летят годинките, така че не си губи времето да се състезаваш с бивши. Писала съм го и преди в подобни теми - имам около себе си много примери как нито една връзка, ама нито една, започнала със сянка на някаква бивша не е завършила добре. Бъди умна и се поучи от опита на препатилите, това е моят съвет.

# 46
Ех, де и в живота да беше толкова лесно колкото в този форум се изказват пишещите! Всички да са наясно с чувствата си, да късат от раз и грам чувство или недай боже любов да остане, мъжете са от стомана, жените от граните Simple Smile
Не виждам къде е проблема, че е имал 4 години връзка с омъжена жена - това си е тяхна работа. Не сме във времената, когато ще ги убием с камъни, макар на някой много да им се иска.
Ако е искал да не разбереш или усеща, че има чувства нямаше да ти каже. Ти в момента го наказваш за честността му. Аз не бих ти дала втори шанс на негово място - за какво реално го отхвърляш, за това че не те е баламосал или премъчал?

А да си разочарована, че е бил влюбен в друга 4 години е смешно. Ако не бе тя - омъжената ти до него нямаше и да се доредиш.   

# 47
  • Бургас
Ох,и аз бях харесала един с непрежалима бивша.Само хленчеше за нея,колко я бил обичал,каква голяма любов била...ами след няколко излизания ми омръзна.
Ако някой те харесва,ще те гледа в очите.
Аз съм много директна и бих го питала какво чувства към нея и защо е тръгнал да излиза с мен.Ако започне с драмата как иска да я забрави,да се откъсне от нея...вместо да обясни,че ме харесва,че го привличам...ами ще си ходя.И нито ще вдигам,нито ще пиша,даже ще го блокирам.Говори с него,макар че щом Ако чак на психолог ходи заради нея...и да се опитва уж да я забрави с теб...Мисля,че да се отдръпнеш е правилно.
Макар че...вече от години сме с любимия.В началото бяхме на трета/пета...ранна среща някаква и ми звънна телефонът.Беше бившият и си казах кой е.Любимият доста се издразни,аз обясних,че нямам общо повече с този човек,не му говоря,не вдигам,но няма да си сменям телефонния номер само заради това,че звъни...и всичко си беше наред.Но изобщо не съм страдала  с дни,че някой,с когото съм прекратила отношения,ме търси.Не обичам да лъжа и си казвах винаги,когато въпросният бивш ми е звънил.Старнното е,че минаха години,а още звъни понякога,нямам идея защо.Аз не бих звъняла така,ако не ме искат-не виждам смисъл да се натискам.

# 48
Темата започна така: той каза извинявай, че не ти обръщах толкова внимание тия дни, но ми беше криво. Като го питах защо тогава каза за бившата. Според мен още има чувства иначе защо ще му е криво...
Значи, Той започва разговор, в който да ти сподели, уж случайно, че бивша се навърта около него и го търси? Не изглежда читав...

# 49
Оценям честността му и го предпочитам пред това да не ми беше казал нищо или да лъже, но ситуацията ме накара определено да се отдръпна, въпреки че го харесвах.
The Дорис, и без нея щях да се доредя, и преди 5 години проявяваше интерес към мен, но тогава не беше взаимно.

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 08:31 от Angelina Ovcharova 609844

# 50
Щом го харесваш, може да му дадеш шанс, но си имай едно наум. За няколко месеца ще се ориентираш накъде отиват нещата....

# 51
Това с дивата любов на по-малко от месец аз не го вярвам. Може би съм твърде студена. Колкото и да съм харесала някого и да го гледам като кученце, при мен чувствата се разгарят с времето. Изпадам в ужас от първосигнални реакции и хвърляне с рогата напред и никога нищо добро не съм видяла, когато аз самата съм реагирала първосигнално.

Щом мъжът те е харесвал и преди тази омъжената, още повече смятам, че е за даване на шанс. Струва ми се много възможно да е дорасъл за сериозна връзка. С омъжена жена връзката може да е изцеждаща, пламенна и други подобни епитети, но не и сериозна.
Също, вероятно мъжът те приема близка, затова е искрен с теб, макар и малко прекомерно. Има и такива, не знаят кога да си сложат копче на устата.

С всичко това не отричам и шанса да е влюбен в другата, се мъчи да се отскубне, да е драма куин, да те подготвя за постановки и всичко друго лошо, което изредиха тук. Казвам само, че според мен трябва да пробваш и да видиш сама как стоят нещата, вместо от воле да режеш. Миналото не се трие с гумичка.

# 52
Намеса на бивши още в началото на връзката? Той не е стабилен и не е приключил с нея истински, авторке. Но вероятно е осъзнал, че няма перспектива с бившата и прави опит да започне начисто с теб. Според мен, ако ти е приятно с него, дай му шанс още два-три месеца, да се ориентираш накъде вървят нещата. Ако след това време все още има драма около бившата, не си губи времето и прекратявай отношенията.

# 53
Авторке, ти не го обичаш и вече си решила да му покажеш пътя. Вероятно има нещо друго, което не харесваш в него, или не го харесваш просто така. Сега чакаш одобрение колко морално постъпваш, уау.

# 54
Фрау, много сложно изглежда твоята версия.

# 55
Авторке, ти не го обичаш и вече си решила да му покажеш пътя. Вероятно има нещо друго, което не харесваш в него, или не го харесваш просто така. Сега чакаш одобрение колко морално постъпваш, уау.

За това кратко време не смея да твърдя, че го обичам, но се привързах към него и го почувствах близък, липсва ми. Доста неща харесах у него. По скоро съм предубедена към него че е несериозен.

# 56
  • Варна
Започна обичайната защита, срещу форумната критика. Свикнала си с него- навик. Нямаш други ухажори и мислите ти са към него. Има и привърженици на суинга. Но ти трябва да си наясно с различията в характерите и целите ви. Вероятно само секса му е достатъчен, а ти желаеш сериозна връзка. Може би се подценяваш, а него надценяваш.
Имала съм случаи на флирт и пред законните. Или представяне на настоящата за бройка. Отдавна са в графа забравени.

# 57
Започна обичайната защита, срещу форумната критика. Свикнала си с него- навик. Нямаш други ухажори и мислите ти са към него. Има и привърженици на суинга. Но ти трябва да си наясно с различията в характерите и целите ви. Вероятно само секса му е достатъчен, а ти желаеш сериозна връзка. Може би се подценяваш, а него надценяваш.
Имала съм случаи на флирт и пред законните. Или представяне на настоящата за бройка. Отдавна са в графа забравени.

Никога не съм страдала от липса на внимание от мъжете. Аз също съм имала връзки само за секс, но вече съм на етап сериозни отношения, не ми се занимава с безсмислици.

Не ми пречи форумната критика, дискусията ми е интересна затова и пуснах темата.

# 58
4 години афера с омъжена жена? Това си е цяла връзка, едва ли е било само забежка...
Иначе тебе кво те интересува, че тя се навърта? На него като не му харесва да я разкара, не да хленчи как му разваля настроението...
Не знам дали трябва да кипи по теб, но аз като започнах с моя хубавец и неговата така постоянно го търсеше, занимаваше, симулираше някакви болести, за да може той да ходи уж да я спасява, мъчеше се да си го върне и го обвиняваше как можело с мен да се държи еди как си, а с нея не. В моя случай даже беше плюс за мен, но на мен все пак ми беше неприятно от нейната наглост.
И все пак каква е причината да се разделят? Негова или нейна инициатива?

# 59
  • Варна
Angelina, не сме наясно какво точно ти харесва, в него?
В едно съм убедена. Няма мъж, който да се радва да дели жена. Отделно да е съгласен only sex, с години. Или няма друга алтернатива- жена или не търси сериозна връзка. За мен е тъп ръб, без критерии. Самото обяснение, че тя го търси и преследва, подсказва, че има комплекси. Тя си е загубила ума, а той великодушно я минава.

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 10:52 от Viviana91

Общи условия

Активация на акаунт