Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за кърменето и изпомпването на кърма?
Какви са препоръките за кърмене?
Какви са преживяванията при кърмене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за кърменето и изпомпването на кърма?
Формулярът изразява различни мнения за кърменето. Някои участници твърдо подкрепят кърменето, вярвайки, че то осигурява най-добрата храна за бебето и е важно за възстановяването на майката. Други споделят лични преживявания, подчертавайки значението на желанието и подготовката за успешно кърмене. Форумът включва различни мнения относно кърменето и изпомпването на мляко. Някои майки споделят положителни преживявания с кърменето, като подчертават удобството и ползите за здравето на детето. Други изразяват интерес към изпомпването на мляко поради проблеми с гърдите или други причини, които им пречат да кърмят директно. Важно е да се отбележи, че всяка жена има различен опит и предизвикателства, свързани с кърменето, които изискват индивидуален подход.
-
Какви са препоръките за кърмене?
-
Какви са преживяванията при кърмене?
Участниците съобщават различни преживявания при кърмене. Някои от тях споделят положителни преживявания, като подчертават удоволствието от интимния момент с бебето. Други споделят предизвикателствата, като болки при кърмене и неуспех при първото кърмене, но се похвалиха с успешното кърмене при второто дете.
-
Какви изследвания и процедури са свързани с резус фактора?
-
Какво е мнението за пресконференцията на НБМ?
Хилих се с глас 10 мин! Съвсем си се шашнала, мила, много ме забавляваш!
Много хубавко става?
, но днес като готвих и пак така ми се подуха. Не е нищо ненормално, изследвала съм се (белтък в урината, нямам), но пак ми се подуват. а не може съвсем без сол, тя е полезна в умерени количества, заради йодта, а пък тя пък е важна за щитовидната жлеза...
Я драсни някой ред, достойно е, с този корем! 
Здравейте пак,цял ден се мотах в нас чистих ,оправях после ходихме до Мола на Хемус на разходка,после мъжа ми ме остави в Цум и като тръгнах пеша,та чак до нас,близо 2 часа ходене пеша,направо сега не знам къде се намирам от умора
Обикалях магазини и най -вече бебешките
Пак купих ново екипче за бебо,направо нямам спиране,но много ми хареса и не се стърпях.В последно време в който и да влезна бебешки магазин,си тръгвам с нещо
Бебчо има вече един пълен шкаф с нещица,а още не съм почнала с голямото пазаруване,къде ще събирам всичко въобще не знам
lia25 честита годишнина
Shrew мен не можеш да ме видиш на снимките,защото не съм се снимала
Само да знаеш как ти завиждам за килограмите
.......абе такива бременни неволи все......
а докрая на бременноста ми не се знае още колко ще натрупам ,каквото да хапна всичко ми се лепи на дупето а гърдите ми не мърдат изобщо
мислех си че нови си качила.