Декември чакам с нетърпение да прегърна бебчо с умиление

• 17 940
  • 280
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте от мен,цяла нощ не можех да спя и сега ми е толкова отнесено,че чак ми се плаче.Някой път на човек като не тръгне както трябва деня,всичко му е криво/ като на мен сега /До нас в блока едно младо семейство си беше направило "купонче" на балкона,та в тишина към 3 ч. само говор на висок тон,истеричен смях / като на Джанис от сериала Приятели Grinning Grinning/, бебчо и той милия се събуди и като почна една гимнастика, ха спи де.Като капак се събудих и от кошмари.Сънувах,че момиченце расте в ръцете ми,беше много за кратко но хубаво.Някой може ли да ми каже какво значи този сън,аз не знам пола на бебчо?

Да ви питам:къде са ви снимчиците,ако може и аз да ги видя?Ние си нямаме цифрово апаратче и аз не мога да ви пратя мои снимки. /Много ме е яд /
 хайде чао до после.

# 106
Klemy - и аз така, напоследък ми се случва да се събудя наспана и в 8 и в 9 (вчера и днес) и се чудя възможно ли е!? Хем съм пуснала завеските (ония, новите...), та не ни осветява сутрешното слънце. Иначе като трябва да тръгвам за работа сутрин, да можехте да ме видите само къв парцал съм и как не мога да отлепя.
На тези, които още са в ремонт - накрая става супер и на вкъщи, и на душата, на мен сега не ми се излиза от вкъщи   Mr. Green
Virginity и Shrew, крампите май са от нарастването на тежестта върху онази артерия, която връща "мръсната" кръв обратно към сърцето, след като то веднъж я е пратило изтласкана надолу. Ох, ама и аз как обяснявам, ако има медик тук, ще падне от смях. На мен от няколко дни пиене на магнезий ми мина. Отначало пиех по 4 пъти на ден от 500 мг, после по три, после по 1, общо около 10-тина дни. Сега много рядко ми се получава и то съвсеем леко и веднага като го усетя, ставам и то минава. Само дето  ми отнема от безценния сън. Казаха ми, че можело пак в 7 и 8 месец да се случи, преревава ми се от ужас като си помисля!
Pontes, никакво пръскане с Райд, бе мила, той е толкова канцерогенен, че ние избягваме въобще да го ползваме, само ако ни няма вкъщи и после проветряваме цял ден. Не се препоръчва дори и за небременни, а особено ако има членове на семейството, които са пострадали от рак (оперирани и пр.). Така че да не си посмяла.
Между другото, така ме разсмя с тези притеснения, че ти се е смалил корема hahaha Joy Хилих се с глас 10 мин! Съвсем си се шашнала, мила, много ме забавляваш!
Книжката - ок, сетих се къде, а колко струваше? 5-6 лв предполагам?
mama-shushi, както ми обясняваш как ще ти изглежда стаята...иде ми да организирам следващата среща у вас  Wink Много хубавко става?
Кой пита за подуването, danielad ли беше... - на мен ми стават като на понички! Изчезват ми глезените! Обаче май не е само от жегата, защото постоянно като седя седнала или съм права без да ходя ми се подуват, т.е. трябва или да ходя, или да лежа и то с повдигнати леко крака. Дори спя с възглавничка под краката. А вчера цял ден спах, лежах и сутринта краката ми бяха пак като преди да забремения... Party, но днес като готвих и пак така ми се подуха. Не е нищо ненормално, изследвала съм се (белтък в урината, нямам), но пак ми се подуват. а не може съвсем без сол, тя е полезна в умерени количества, заради йодта, а пък тя пък е важна за щитовидната жлеза...
lia25 - как е на една година, по-добре ли е от преди  Joy щото и мен ме чака, нали знаеш, след една седмица имаме годишнина и не знам как е. Ние обикновено се сдърпваме баш преди празник, а после си прощаваме  Joy Пожелавам ви на вас винаги да ви е лесно заедно и да се разбирате и гушкате мнооого, много.
Bisa, защо нямам спомен да сме си приказвали с теб, а само те познаваме бегло от снимки!?  newsm78 Я драсни някой ред, достойно е, с този корем!  bowuu
sesigli, дай някакви снимки от морето?
ina_ink, албумчето със снимки е на първа страничка, разгледай подробно там линковете...
Хайде, че да не ми изгори зелето...

Последна редакция: нд, 27 авг 2006, 19:09 от Sarra

# 107
  • София
 smile3507Здравейте пак,цял ден се мотах в нас чистих ,оправях после ходихме до Мола на Хемус на разходка,после мъжа ми ме остави в Цум и като тръгнах пеша,та чак до нас,близо 2 часа ходене пеша,направо сега не знам къде се намирам от умора TiredОбикалях магазини и най -вече бебешките CrazyПак купих ново екипче за бебо,направо нямам спиране,но много ми хареса и не се стърпях.В последно време в който и да влезна бебешки магазин,си тръгвам с нещо FlutterБебчо има вече един пълен шкаф с нещица,а още не съм почнала с голямото пазаруване,къде ще събирам всичко въобще не знам Blushlia25 честита годишнина Two Hearts baloniShrew мен не можеш да ме видиш на снимките,защото не съм се снимала Mr. Green,а твойте снимки не ги видях Rolling Eyes

# 108
Сара нямаш проблеми ама чакам мъжо ,че съм скарана с техниката.Колко се радвам ,че от утре се захлажда времето най-накрая да живнем и ние бременните.

# 109
Здравейте много ще се радвам ако ме вмъкмете във вашето списаче термина ми е на 20.12.06г  първо дете ще ми е момиченце,до сега съм качила само 4кг бях 50 а сега съм 54кг,много се радвам като чета как ритат вашите бебоци аз все още моето не съм го усетила и това ме натъжава незнам и на какво се дължи  smile3518

# 110
danielad знам, че те няма, нали само 4 от вас са се снимали. Аз съм сложила 2 снимчици в нашето албумче, на едната мързелувам, а на другата си чакам манджата  Laughing Такава ми беше ваканцията....лежане, ядене и шопинг  Grinning Много бързо свърши.....искам още.

http://snimka.bg/photo.php?photo_id=1086660
http://snimka.bg/photo.php?photo_id=1086959

1983_f добре дошла   bouquet Само да знаеш как ти завиждам за килограмите Mr. Green Аз съм +10, подута, с изпъкнали вени по гърдите, краката и ръцете, пълна съм с целулит, блах, това е наистина гадно  Sick .......абе такива бременни неволи все......

# 111
shrew ти до сега си ги качила 10кг, аз цели 4кг за една седмица и аз имам малко целулит на дупето за сега  #Cussing out а докрая на бременноста ми не се знае още колко ще натрупам ,каквото да хапна всичко ми се лепи на дупето а гърдите ми не мърдат изобщо Sad

# 112
Момичета, знам, че вече сме говорили за витамини, но аз пак да попитам.  Какви витамини взимате? На мен лекарката ми предписа някакви, но загубих рецептата и сега ми е неудобно пак да я питам, пък и има 2 седмици до тогава. Досега я карах повечко на плодове, но мисля, че е време и за витаминки.
Ние най-после си взехме компютър вкъщи и вече имаме Интернет. Така че ще се опитам да пусна и аз няколко снимки в албумчето, но по-късно днес, че в момента съм на работа.
Лек ден на всички!

# 113
  • София
Betty L. мойта лекарка ми каза да не пия витамини,а да ям много плодове и зеленчуци.Ям наистина много плодове и зеленчуци,така че за сега не мисля да взимам изкуствени.Иначе имам разтворим чай на Хип за бременни,но досега два пъти съм го пила.Иначе знам че Пренатал и Топ Лавюр/не помня как се пишеха Embarassed/са хубави WinkShrew тия ги знам снимки Crossing Armsмислех си че нови си качила.

# 114
Betty L., аз пия витамини на HIPP  за бременни, струват 10 лв кутията, вътре са 2 шишенца за по две седмици. Прави се пауза от 10 дни и се продължава със следваща кутия и т.н.

# 115
  • София
Аз от HIPP изпих 4 кутии, сега пия едни английски О'Мами.

# 116
Здарвейте и от мен момичета! Shrew много се готини снимките  Wink много добре изглеждаш!!!!
За витамини аз пия Пренатал и съм доволна.
А вчера незнам какво ми стана, предполагам, че е от хормоните, но такъв рев му ударих  newsm45 newsm45 , че направо уплаших таткото. А реална причина нямаше. Вие имали ли сте подобни изпълнения?
Утре ще ходи ли някой на лекцията на Витошка? macko като се появиш да драснеш някой ред за утре  Wink

# 117
А каква е лекцията този път? newsm78

# 118
  • София
Аз няма да идвам утре, ще си правя разкрасителни процедури.  4470 newsm03

# 119
  • Düsseldorf
Здравейте, момичета мили!

След една седмица в болница и една на Доспат за възстановяване на силите съм отново в София и се радвам да пиша пак тук, още не съм успяла да изчета всичко, но в следващите дни и това ще стане... Виждам, че ставаме повече, което е супер!
Аз се пооправих вече с моите бъбреци и най-сетне започнах да усещам гимнастиките на беба, така че дишам малко по-спокойно...
Бъдете бодри, здрави, весели и усмихнати!

Общи условия

Активация на акаунт