Декември чакам с нетърпение да прегърна бебчо с умиление

• 17 681
  • 280
  •   1
Отговори
# 90
Ха добро ви утро, поспаланки,

Видях ви пупите, много са сладки.....също като моята   Mr. Green Sarra ей сега ще кача всичките снимки  smile3533 Ей така да те е яд.....както мен ме е яд, че не направихме среща докато си бях и аз в България  Grinning

pontes мъжа ти е прав, избягвай таблетките против комари. Ние купихме на бебо машинка с ултразвук.........познайте кой я ползва сега  Laughing

Хайде отивам и аз да си поръчам тази книжка.

.....ооо Даниелче, много си ранобудна Simple Smile

Последна редакция: нд, 27 авг 2006, 09:17 от shrew

# 91
  • София

.....ооо Даниелче, много си ранобудна Simple Smile

smile3521Да,да ранобудна защото вчера заспах като утрепана в 22ч.Майсторите където ми правиха външната изолация,така ми бяха нацапали прозорците,такъв прашоляк беше Sickче направо не издържах и като почнах едно чистене,едно миене на прозорци newsm79 newsm28,ама всичко на много бавни обороти,че нещо ми е тежко,чувствам се   261uuОт два-три дни пак ми се подуват краката,особено левия SadИ понеже в сряда съм при лекарката ,не ми се звънеше да и казвам,без това  знам какво ще ми каже-да намаля солта Crossing ArmsНа вас подуват ли ви се краката?Явно вчера ни е било общ ден за борба с гадините Mr. Green-докато си готвех една оса така се засили към мен,че направо като я пернах с решетъчната лъжица,зашеметих я и я смачках на пода #2gunfireИ на мен ми е гадно от гадините,обаче предпочитам да ги убия,отколкото после да си ги представям как ме лазят SickЗа хлебарки знам много ефикасна пудра,слага се по ъглите,на балкона и на сутринта ринеш с лопата хлебарките Sick SickАз така разбрах че в нас влизат през неостъкления балкон-сутрин имаше по 5-6 гадини,умряли,но вътре поне нямаше,още от балкона като се натроват и умират на място,ще питам майка ми как се казва пудрата,ако ви интересува Rolling EyesОтивам да гледам снимките на Shrew Crazy

# 92
  • София
Снощи и аз рано-рано си легнах, в 11:10 бяхме в леглото, сутринта се събудих наспаа се в 9 часа!!!Представяте ли си, аз да се събудя наспала се...то при мене няма такъв фим, все ми се спи.  Laughing
Иначе хлебарки вкъщи,колкото искаш, но вече ми писна да се чудя с какво да ги трепя, сега ще събера идеи от вас, за новия апартамент, че както се сещам, там също ги имаше в изобилие. Има един Раид, на пяна излиза, много е ефикасен, но смърди нетърпимо...не може да се пръска с бебета и малки деца наоколо. Друго ефикасно нямам идея.

# 93
Здравейте момичета и аз отдавна не бях влизала, че бяхме на море и си прекарахме чудесно.Шру я кажи от къде е взе тази машинка за комарите,че и мен ме морят много тези гадини.,

# 94
Аз съм спряла солта и пак ми се подуват краката, мисля, че е от жегите.....

danielad какво ще гледаш бе.....аз заплаших Сара, че ще кача вашите снимки от срещата  Mr. Green
И аз като теб върша всичко на бавни обороти, много е досадно.  Sad  Падам си леко педантче и сега ми е много криво, че не мога да си свърша работата както си ми харесва. Най-ми тежи да простирам, добре, че милото ми помага...

sesilgi машинката я купих от тук

# 95
  • Бургас
Добро утро маменца  smile3534
Sarra ми де да знам до сега нямах проблеми със спането по корем, нормално се чувствах и ми беше много удобно. Ама нали ви се оплаках, че корема ми е твърд като камък и вече достами убива тази поза. Хм Globol-а тук в Бургас го купувам от специализиран магазин, ама в СФ нямам идея къде може да го има, но предполагам, че пак в магазините с препарати. Хубавото на това чудодейно мехлемче против хлебарки, е че съдържа някаква горчива съставка, която предизвиква повръщане при поглъщане /Не дай Боже/. Ние като мазахме в къщи имахме котарак и специално се интересувах, а човека ми каза, че и дете да имам опансност нямало. Ако ще го използвате само за предпазване се маже на пунктирани линии около входната врата на апартамента и прозорците и не се мие 15 дни. А ако вече сте се напълнили с гадини се налага основно нанасяне по всякакви дупчици, пантички...  Божееее ще взема си сменя професията и да стана консултант по третиране с препарати против хлебарки  newsm10 дали ще ме вземат в Дезинфекционна станция за консултант  smile3521
macko аз както бях казала онзи ден приключих с ремонта - 2 месеца мъки, успокоявах се само, че ще стане хубавичко после, така и стана де  newsm47 тъй че горе главата и търпение и ведро настроение  newsm03

# 96
Здравейте и от мен днес имаме 1 година от сватбата, като се сетя каква еуфория беше миналата година, но всичко минава. Иначе бебе цяла нощт рита като лудо. АЗ хич не можах да спя и сега съм като пребита, затова си направих едно кафе.
А по въпроса за ремонта при нас става бавно незнам до декември дали ще стане, но какво да направя когато стане.
Забелязах, че за няколко дни ми е пораснал повече корема, нещо не се побирам в дрехите си, но не ми се купуват летни неща вече, че то лятото си отмина.
DanielaDна мен краката не ми се подуват, но то и то жегата се получава този проблем.

# 97
  • sofia
Здравейте  маминки!
  И ние нашия козметичен ремонт го приключихме, но още не сме подредили, всичко е надолу с главата , тъй като на мен ми е забранено да се повдигам от леглото много-много и чакам свекърва ми да дойде да почисти и да подреди, а и тя ми е казала да не местя нищо и да си почивам. Стаята където мисля да сме с бебко е в цвят праскова, и такива перденца и такъв мокет купихме и нямам търпение да я подредим.  Heart EyesВече ми се пазарува и за бебето, ама ще изчакам още малко... То сега има всичко, стига пари да имаш - гледам в нашата аптека има цялата серия на Авент, но аз все искам да обиколя, да сравня цени...но мъжо не обича така, той щом го има на по-близко  и удобно - купувай! Вчера мерих едни дънки в един магазин за бременни, на ластик и с вързулка, но падат под корема,не са много лоши, а нямам нищо за зимата и есента, но струваха 51 лв. и се чудя да ги взема ли, тъй като нямам възможност да обикалям, не мога да преценя това скъпо ли е или не за бременелски дънки newsm78  А и този ластик няма ли да ми стяга... Tired Дайде съвет!!! Мисля днес да отида само до Мама Дона за съпоставка, че тези казах да ми ги задържат все пак до понеделник, но този магазин Мама Дона дали работи в неделя....

# 98
  • София
shrew, ти нали не си мислиш, че така ще си остане в тайна какво напазарувахте за момъка..."напазарувахме всичко за бебето" и край - информационно затъмнение!?! Аз лично чакам пълен списък и откъде и колко и кое е по-добре и всичко оставало свързано с покупчиците, че и снимки (можем да си отворим ново албумче "покупки за бебчо" като при другите месеци и да ги постваме там)!! Толкова съм неориентирана, че разчитам на теб и по-оправните мами за съвети и информация за покупките! Така че, много те моля, отдели малко време да ни информираш!!! Praynig

Аз вече започвам да се усещам, че много ми се е замъглил мозъкът от бременеенето. Като съм си втълпила напоследък, че коремът ми не расте, а се смалява  Thinking  Rolling Eyes ooooh!И питам мъжо всеки ден по няколко пъти - смалил ли ми се е коремът? и той миличкият всеки път ме убеждава, че не е. Обаче вчера като питах за 5ти път сестра ми и тя не издържа и ми се накара...кви били тия глупости, питало се дали ми е порастнал, а не дали ми се е смалил и тн. Та като се замислих после...не е лесно бременна жена да търпи човек  Embarassed (И все пак защо не расте!!?)

И защо не казвате, че има нови снимки в "Декемврийската ни мама е голяма сладурана!!!"....чак сега видях прекрасните булки Zory5rova и Nikki_Ivanova!!!

# 99
  • Варна
О ужас!!! #Crazy
момичета днес сутринта се събудих от адско схващане на прасеца  cry
слава Богу направих веднага контрашпиц и ми мина,но дано не се повтаря  Praynig
ще си пия витаминките редовно  Flutter

pontes  hahaha как ще ти се смали корема бе мацко?!
спокойно то не е задължително да приличаш на  Animal Cow като мене  Embarassed
на една приятелка корема и в 9 месец беше много малък (дори до последно се съмнявахме че лъже  Thinking) а Мартинчо се роди 3,400кг така че не се притеснявай  Wink

а за покупките аз за сега се подсигурих с тънкажна количка Wink "Chipolino Beverly" за 219 лв иначе са по 250-260.
и не издържах и купих една много сладка дрънкалка на "albimini" Embarassed не знам за бебето но на мен много ми харесва Grinning

Последна редакция: нд, 27 авг 2006, 12:59 от Virginity

# 100
  • Бургас
ам айде още един път да се запиша  newsm68
Virginity и на мен почти всяка сутрин ми се схваща прасеца за около 1-2 секунди, но като се протегна и го изпъна и бързо ми минава.
lia25 честита годишнина  1dating newsm51 желая още поне стотина такива годишнинки да си изкарате
newsm24
pontes хех странно е, че всички ние май имаме голямо желание вече много много да ни личат коремчетата  preggo
аз постоянно се гледам в огледалото и все ми се струва, че хич не ми личи. Вчера излязохме с мъжо на разходка по морската и го
накарах да ме щракне малко, ауууу после като се видяяяяях манееее tooth наш къв голям корем съм отпрала, ако имам време ще сложа малко снимчици довечера

# 101
pontes радвай се, че не съм покрай теб защото щях да те нашамаросам  Naughty Стомаха ти изглежда страхотно.....не само той де, и ти си сладурана.......нали си с къси коси като мен  Joy.....фен съм на късите прически  Laughing

Такаааа, за покупките....като казвам всичко, имам предвид наистина всичко  Crazy Количката ще ми е подарък и за това още не съм се ориентирала, само знам, че ще е бъги  Grinning И козметика ще купя от тук когато му дойде времето.
Аз специално ползвах този списък. 
Все си мисля, че нещо ми липсва.......е, така и не мога да разбера какво, май пропускам нещо от дрешките. Не, че ще спра до тук де, познайте през свободното време какво правя...преглеждам онлине магазини  Wink
Покупките ги направих от Пакостник и Креми 74
За снимки забравете, какво да снимам по-напред, трябва ми цял ден  Grinning

lia25 честита ви годишнина, вечно влюбени и щастливи!   bouquet

Virginity моли се крампите да не се повторят, това ми е болката от няколко месеца, пия двойна доза магнезий и пак няма отърване....намаляха, но си ги имам редовно.

Последна редакция: нд, 27 авг 2006, 13:39 от shrew

# 102
  • WA, USA
Здравейте момичета! Гледах ви коремчетата вчера и сте толкова сладки Grinning аз вече се нося като някакъв кораб. Не съм качила много, тук още ме водят в нормата, но те и малко повече разрешават да се качва от България - 25-30 паунда, което ще да е 12-15кг. Аз съм качила 5-6 кг. досега, но ме е страх че то тепърва ще се дебелее и внимавам какво ям. След една седмица се прибираме в България за две седмици newsm44 и не знам какво ще правя обаче там с ограниченията - както са ми се прияли банички Blush, мъжът ми ще ме търкаля навръщане.
Колкото до Вики Айовин - супер е наистина. Тук има и още две нейни книжки - Как да оцелеем през първата година и нещо друго за възпитанието на децата,мисля че беше. Хилих се като идиот като ги четох, а и са доста полезни за мен, защото са тукашната действителност и знам какво да очаквам като отида на лекар.
Много се учудвам на всичките изследвания дето си ги правите, тука никой не ти обръща внимание - само три пъти са ме гледали на ехограф досега и то единият път беше извънреден, защото кървях. Дори не ме пратиха и да си почивам в къщи, нито пък лекарства някакви ми дадоха - добре че всичко се размина от само себе си. ooooh!
Целувки на всички!!! Тук сега такъв порой се излива, че освен да си легна пак в легълцето с чаша какао не виждам Laughing

# 103
  • Варна
ох блазе ти, тука във Варна жегата се върна  #Cussing out

# 104
  • София
Lia честита годинка, мн здраве и щастие на цялото семейство  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт