Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за кърменето и изпомпването на кърма?
Какви са препоръките за кърмене?
Какви са преживяванията при кърмене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за кърменето и изпомпването на кърма?
Формулярът изразява различни мнения за кърменето. Някои участници твърдо подкрепят кърменето, вярвайки, че то осигурява най-добрата храна за бебето и е важно за възстановяването на майката. Други споделят лични преживявания, подчертавайки значението на желанието и подготовката за успешно кърмене. Форумът включва различни мнения относно кърменето и изпомпването на мляко. Някои майки споделят положителни преживявания с кърменето, като подчертават удобството и ползите за здравето на детето. Други изразяват интерес към изпомпването на мляко поради проблеми с гърдите или други причини, които им пречат да кърмят директно. Важно е да се отбележи, че всяка жена има различен опит и предизвикателства, свързани с кърменето, които изискват индивидуален подход.
-
Какви са препоръките за кърмене?
-
Какви са преживяванията при кърмене?
Участниците съобщават различни преживявания при кърмене. Някои от тях споделят положителни преживявания, като подчертават удоволствието от интимния момент с бебето. Други споделят предизвикателствата, като болки при кърмене и неуспех при първото кърмене, но се похвалиха с успешното кърмене при второто дете.
-
Какви изследвания и процедури са свързани с резус фактора?
-
Какво е мнението за пресконференцията на НБМ?
Ей така да те е яд.....както мен ме е яд, че не направихме среща докато си бях и аз в България 

Да,да ранобудна защото вчера заспах като утрепана в 22ч.Майсторите където ми правиха външната изолация,така ми бяха нацапали прозорците,такъв прашоляк беше
че направо не издържах и като почнах едно чистене,едно миене на прозорци
,ама всичко на много бавни обороти,че нещо ми е тежко,чувствам се
От два-три дни пак ми се подуват краката,особено левия
И понеже в сряда съм при лекарката ,не ми се звънеше да и казвам,без това знам какво ще ми каже-да намаля солта
На вас подуват ли ви се краката?Явно вчера ни е било общ ден за борба с гадините
И на мен ми е гадно от гадините,обаче предпочитам да ги убия,отколкото после да си ги представям как ме лазят

дали ще ме вземат в Дезинфекционна станция за консултант
тъй че горе главата и търпение и ведро настроение
Вече ми се пазарува и за бебето, ама ще изчакам още малко... То сега има всичко, стига пари да имаш - гледам в нашата аптека има цялата серия на Авент, но аз все искам да обиколя, да сравня цени...но мъжо не обича така, той щом го има на по-близко и удобно - купувай! Вчера мерих едни дънки в един магазин за бременни, на ластик и с вързулка, но падат под корема,не са много лоши, а нямам нищо за зимата и есента, но струваха 51 лв. и се чудя да ги взема ли, тъй като нямам възможност да обикалям, не мога да преценя това скъпо ли е или не за бременелски дънки
А и този ластик няма ли да ми стяга...
Дайде съвет!!! Мисля днес да отида само до Мама Дона за съпоставка, че тези казах да ми ги задържат все пак до понеделник, но този магазин Мама Дона дали работи в неделя.... 
И питам мъжо всеки ден по няколко пъти - смалил ли ми се е коремът? и той миличкият всеки път ме убеждава, че не е. Обаче вчера като питах за 5ти път сестра ми и тя не издържа и ми се накара...кви били тия глупости, питало се дали ми е порастнал, а не дали ми се е смалил и тн. Та като се замислих после...не е лесно бременна жена да търпи човек 

как ще ти се смали корема бе мацко?!
като мене 

желая още поне стотина такива годишнинки да си изкарате 

наш къв голям корем съм отпрала, ако имам време ще сложа малко снимчици довечера
Стомаха ти изглежда страхотно.....не само той де, и ти си сладурана.......нали си с къси коси като мен
.....фен съм на късите прически 
и не знам какво ще правя обаче там с ограниченията - както са ми се прияли банички
, мъжът ми ще ме търкаля навръщане.