Декември чакам с нетърпение да прегърна бебчо с умиление

• 17 678
  • 280
  •   1
Отговори
# 75
здравейте и от мен момичета  Laughing по въпроса за "буйстванията" на бебо, да ви кажа мойта девойка се очертава голяма купонджийка! newsm44 все се закача, все се върти нещо, иска явно и тя да вземе думата! на моменти ми е много смешно!  newsm62 но не съм се замисляла да й броя подритванията, а може би трябва  newsm78
сега обаче имам друг проблем  Sad от 2 месеца вече си търсим жилище и нещо за момента няма резултат....  а времето минава... и ей го къде е декември. вече се притеснявам!

# 76
  • София
естественото раждане за мен е като кърменето - предпочитам ги разбира се, но ако не стане няма да правя трагедия от това. Открих една страхотна книжка за такива като мен на които много им липсват приятелките - БРЕМЕННОСТТА на Вики Айовин. Книжката не е медицинска, омръзна ми от тях, а написана от жена за жена - честна дума толкова искрено се смея с нея сякаш съм седнала с най-добрата си приятелка / ах, колко е далече  Sad/ и си говорим донасита. В понеделник съм на консултация и след това изчезваме оттука за известно време. Прегръдки  Hug

detelini, тази книжка я прочетох два пъти още през първите 3 месеца, страхотна е! Аз понеже четях вечер в леглото и всеки път като избухнех в смях таткото се събуждаше и се чудеше какво става - и това най-редовно докато я четях  Laughing Конкурира най-добрите чиклити!
Чакаме да докладваш в понеделник и после те пускаме да си починеш  Naughty

bisa, образцово коремче Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 77
  • Бургас
опа тъкмо се прибирам от плажа и хоп веднага да надникна във форумчето да си ви видя ко прайкате,  Sunglasses че от понеделник заминаваме за 5 дни на Черноморец  sun и няма да ви чета.....и ще ми е малко скучно , ама там очаквам да се видя със стари приятелки от родното място  и се надявам да изкарам супер. С подритванията на бебо   newsm32 аз имах страхотен емоционален проблем преди въобще да започна да го усещам, сега за щастие доста често ме подритва..... обаче корема ми е станал толкова твърд, ужас. Особено от лявата страна, като пипам все едно камък има там. Имам чувството, че едва ли не напипвам някаква част от дребосъка, а това мес ъмнява да е възможно? Как е при вас? На всичкото отгоре  днес с голямо неудовлетворение разбрах, че вече май ми е доста трудно да лежа по корем и усещам като цяло изобщо как почва да ми тежи и как съм станала голяма досадница и мърморана

# 78
еххх, блазе ти Nikki ....топни се и заради мен в моренцето... аз таи година ням да го видя, но живот и здраве догодина с бебо може да се паркираме там

# 79
Pontes,Sarra да ви призная вчера явно сме били обречени да се борим с гадинки.Никога досега не съм изпитвала ужас от оси,но вчера от къде се появиха незнам.Та мия си аз съдовете,отворила съм си прозореца и хоп една огромна оса право към лицето жужи. smile3518Така се изплаших,че чак подскочих.Имах късмет и щом се лепна на прозорца Бам с чехъла и вече я няма. #2gunfire
После от незнам къде ме полази една зелена гъсеница- е тук вече получих удар.Няма по ужасно нещо от гъсениците.Ъ ъ ъ ъ ъ.
Стига толкоз ужасии.
За моето бебчо освен,че май ще става спортист/ска много рита,та дори започнах да го плаша с баща му.Щом си сложи ръка на корема ми ,бебо веднага се укротява.Ако се повтарям моля да ме извините.Стига толкова за сега,че стана време за хапване.

# 80
  • Варна
БРЕМЕННОСТТА на Вики Айовин.

това е една много яка книжка  Joy попилях се да се хиля, мъжа и помисли че откачам защото си седях сама в стаята и се хилех истерично  Joy
-------------
а относно паяците - имам ужасна фобия от тея гадини  #Crazy Sick просто настръхвам и се панирам и изпадам в истерия! и не ме плашат толкова домашните ами онези късокраки малки черни гадини -  бррррррррррр  Sick в нас имаше едни такива дето не правят паяжини я само ходят по стената И СКАЧАТ!!!! представете си какъв ужас! и като се има предвид че и моя мъж не ги обича....викаме свекървата да ни ги убива  Mr. Green

никаква гадина не може да ме уплаши - само паяк (и инжекция  Rolling Eyes)
аммм аз огладнях   chef айде чао

# 81
Има един препарат, който е особено ефикасен срещу хлебарки, въпреки че не е специално за тях създаден. Жената на баща ми го ползва от над година и са супер доволни. Те живеят на партера и у тях винаги беше ужасно - хлебарки навсякъде и по много.  Сега не се вижда нито една.  Щом се покаже някоя, което става доста рядко - веднъж на три месеца примерно - тя веднага пак пръска и край! Мога да проверя и да ви информирам, но ще бъде след 10-тина дни като се върнат от море.
Все забравям да помоля Майче да добави, че съм от София и съм на 28 години (поне до 3-ти септември Simple Smile)

# 82
Betty L. непременно ще следя темата и ще чакам да кажеш кой е този препарат като разбереш  Peace Ние от 1-ви септември се местим и квартирата,където ще живеем е с ТЕЦ и просто ми е напълно ясно каква ще е картинката-хлебарки ще се разхождат на воля SickОт сега сме се заели да проучваме какви мерки да вземем и ще се застраховаме с по няколко варианта.
Направо и аз не знам как ще се справям с тях,просто изпадам в  див ужас като ги видя,а да ги убивам и дума не може да става-просто започвам да кращя истерично smile3514 и някой трябва да дойде и да се заеме.

# 83
Betty L. давай го този вълшебен препарат, че вече откачам с тези мръсни гадини. Имам чувството, че през лятото се умножават по 1000! Какво ли не пръсках вече - не помага!  Cry

# 84
  • Бургас
хопала  Hug ей ме на again
secretbg ми хайде другата година с бебоците да направим една среща на морето  piasyk
Pontes,Sarra, ina_nk жалко, че съм надалечко, иначе ме викате и трепя всякакви гадинки, нищо не е в състояние да ме стерсне.  newsm29
EASpirit по въпроса  с хлебарките изпипан препарат веднага давам. Казва се Globol и не се пръска, а е паста за мазане, страшно ефикасно е, особено ако вече сте се напълнили и сте се хванали за главата. Ако някой иска подробности, нека пише. Ние миналата година целия вход живеехме във филм на ужасите, какво ли не опитах нищо не помагаше. Добре, че открихме този препарат. Сега слава Богу нямаме гадини, ама си държа една кутийка в резерва.

# 85
Nikki живот и здраве непременно ще да направим срещата!!  newsm10 ще спретнем едно бебешко купонче newsm44

# 86
Niki Ivanova, ти чак сега ли намираш за трудно да лежиш по корем!!??!!?!! #Crazy Та аз още от самото на
начало и особено в трети месец, вече престанах да лежа по корем, не можех!!??

А тоя Globol откъде го купуваш?
За паяка, дори и мъжа ми каза, че го дострашало, но му видя сметката, де.  Момичета, мислех, че ще ми се карате, каква съм луда, а то не съм била само аз така с гадините.

Айде, да не осветляваме целия форум за слабостите си.

Кажете каква е тази книжка Бременност, на кого е? Pontes, откъде я намери?
бебчето го усещам пак, но просто от време навреме напълно затихва и затова...липсваше ми просто.
 Hug

# 87
  • Варна
"БРЕМЕННОСТТА" се казва книжката авторката е Вики Айовин - американка,майка на 4 деца!!!
книжката не е медицинска,а по-скоро Вики-то описва своя опит както и на приятелки и познати.
много е забавна скъсах се да се смея !  Joy
препоръчвам я на всички мами!  Peace

# 88
  • София
Sarra, Virginity е написала данните, аз си я взех от книжарницата на Графа, точно като пресечеш Раковска от Славейков в посока пазарчето, отдясно нали има една голяма книжарница. Жалко, че не се сетихме по-рано, можех да ти я донеса на срещата и без това трети път няма да я чета. Но е супер забавна и същевременно полезна, аз толкова се бях впечатлила в началото, че я хвалех наляво и надясно, но е било преди да дойда във форума.

Тоя Globol ще го диря...аз искам да напръскам всичко с Райд, но таткото не дава  Crossing Arms Не дава и машинката против комари да слагам, че съм дишала отровата цяла нощ...бе голямо пазене на това бебе  ooooh! Party Hug

# 89
  • София
Едно късно Hi и от мен Simple Smile
По въпроса с паяците имам някаква фобия към тях (онези с дългите крака най-вече), не че тарантулите са ми любимци де #Crazy
Даже само като ви четях преживяванията настръхнах, дано успеете да се отървете #2gunfire
Момичета и на мен ми стана интересно за книжката, ако не е мн нахално ще помоля някой  да ми я заеме на следващата срещичка  Grinning
Да ви се похваля, днес след 5 часа обиколки по магазините се сдобихме с нови електроуреди, нали сме на тема ремонт....май пазаруването е най- приятната част, а с майсторите само  Banghead и  smile3511, но накрая все пак ще е хубавко и чистичко, лека   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт