Декември чакам с нетърпение да прегърна бебчо с умиление

• 17 940
  • 280
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Klemy, и аз като бременна съм станала по-добричка, иначе съм доста по-зла ...с любимия особено newsm48! Дори забелязвам в мен някаква кротост и отстъпчивост, несъвместими със скорпионското ми характерче smile3516...
Sarra, ето така изглежда книжката, виждам, че набира популярност Simple Smile Заслужава си. http://www.helikon.bg/book.php?book_id=118673  А за смаляването на корема...опитвам се да си го избия от главата cry

shrew, една година си пускам коса и ти да кажеш "къса"  no  Аз бях с много къса коса години, но реших по на жена да се направя 4470 и си я пускам...ето малко снимков материал от преди, пък ти се сети къде е правена снимката  Simple Smile  http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1120137

# 136
  • София
Sarra при кой лекар си днес?Нали уж този доц. Велковски само в сряда преглеждал в Св.София newsm78Аз съм утре в 17 ч. на прегледа за сърце,после като се върнеш от прегледа ще разказваш FlutterА за погрознаването и разхубавяването и мен много ме дразни,а като гледам не съм се разхубавила,а пък с очите си видях пишката на бебо Mr. Green

# 137
Лелее, pontes, страшно гадже си тука, какъв крак, какъв хълбок (аз съм малко artist по душа, учила съм уж за художник, нищо, че с числа работя, та хубавото ми е хоби, не се учудвай, не те гледам сексистки  Naughty) ...направо страшна работа.
Косата - по-добре е да ви е по-дългичка като родите, за да е лесно да се прибира, когато е мръсна и нямаме време за фризура, хоп с шнолата (някоя по-красива) и готово, докато по-късичката коса иска повече грижи, за да не изглежда човек като изваден от концлагер.
АЗ пък съм си добричка по принцип, но с любимия понякога съм голям дресьор...така че няма разлика от преди и след като забременях.

Витамините - ами, sesigli, моята ЖК докторка ми рече така, 10 дни почивка между две опаковки.
Klemy, ти по каква причина сменяш HIPP-a?

danielad, точно при него, да, ами не знам защо днес ме определиха, в шест довечера. Една колежка ми каза, че бил много готин  Rolling Eyes човек. Ще видим. А за хубавеенето - то на теб за къде повече !!!???

Между другото - ритничетата вие кога ги усещате? Аз много рядко през деня, по-скоро към 14 ч., вечер като си легна да спя и сутрин преди да стана.  newsm78

# 138
Мен също ме рита най-много като си легна по гръб вечер и сутрин като се събудя, но от известно време вече ме рита и през деня ,и то доста силно.

# 139
Мерси, момичета, за инфото за витамините. Моята лекарка ми беше казала да ям повече плодове и зеленчуци засега, пък по-нататък да си взема витамини. Аз това и правя, но нали има в тези витамини и някакви микроелементи та затова се чудех.
За ритането - рита ме по всяко време. Преди "ставаше" по-късничко, но вече се събужда с мен, рита ме и през нощта като ходя да пишкам по 2-3 пъти, абе изобщо си прави каквото си иска Simple Smile

# 140
  • Варна
и мен мойта госпожица ме рита когато и е кеф  Rolling Eyes

гледах снимките и се успокоих че сте започнали да растете и вие  Joy
мен все ме питат кога ще раждаш...и като кажа Декември -  Shocked
голям тюлен съм  Mr. Green вече не си виждам чатала  Cry
бръсна се на фантазия и опипване  Confused и понеже кола маска на "онова място" адски ме боли  #Crazy към края сигурно мъженце ще се налага да асистира  Joy

и на мен вчера ми беше блокиран сайта  newsm78  сигурно от бурята  newsm78  имахме си много хубава буря във Варна вчера цял ден и цяла нощ  Party сега е хладно. от 2 дена даже вентилатора не пускам  Sunglasses

# 141
Virginity, на мен няколко доктори ми забраниха изрично да се обезкосмявам на родилното място! И аз не съм свикнала така, не се понасям, но ми казаха, че е много опасно от инфекции точно сега, а по време на бременност е много сложно лечението на инфекции от там.

# 142
Аз не пия витамини, не смятам че е необходимо. За д-р Велковски не ви ли казах като се видяхме ?
сигурно съм забравила... Бяхме точно преди да дойда на срещата. Всъщност часът ни беше за 16 но влязохме чак към 18 щото много народ, и си е бавно, но да - симпатяга е, показа ни всичко най-любезно, макар преди нас всички сигурно са го тормозили.... Аз бях малко против да ходим щото ми се вижда излишно , чак пък толкова.... но мъжът ми настояваше и успя да ме убеди с това че пак ще видим бебо. Той разбира се изпълни в наша чест последната сцена от лебедово езеро което си струваше петдесетака. Та така....

# 143
Привет девойки, ето ме и мен! Днес в 14:30 ще ходим на доктор в Шейново, да видим какво ще кажат за девойката  smile3521 въпреки че съдейки по подритванията и буйстванията й се чувства супер!

# 144
detelini , пробвай да изяждаш всяка сутрин на гладно по 1 лъжица мед и 1 чаша вода след това. Ако пиеш желязо, най-вероятно запичането е от него и ако го спреш за 2 дена, ще се оправиш. Успех !

# 145
Все се чудя как си слагате тези готини картинки с оставащите седмици и дни след съобщението  newsm78 ?!?
Ако може някой да ме осветли, ше се радвам.  Heart Eyes

# 146
  • София
Здравейте,
аз също вчера имах проблем с влизането в темичката  newsm78
За витаминките- наистина са за 3 месеца, на мен ми се видя скъпичко, защото ги купуваш наведнъж   Money
Днес обаче на лекцията за родилното акушерката каза, че всъщност обезкосмяването с депилиращ крем едва ли не е най- безопасния метод, ако правилно съм разбрала newsm78
Успех на всички с прегледите- дано бебчовците са във форма и с настроение  Grinning

# 147
Здравейте и от мен,за първи път съм толкова радостна на времето вън.Бях забравила как се спи като "пън",та тези два дена се и успивах. newsm46
За витамините и на мен ми препоръчаха плодове и зеленчуци в големи количества,за сега поне без други микроелементи.Утре ще ходя да ми взимат кръв и урина,и дано всичко мине успешно;а пък ако реши и доки да ме прегледа ще съм още по щастлива.

Имам едно въпросче към мамите от София: някой може ли да предложи магазин в който има панталони за бременни, / ама клющави бременни - защото ходих в маг. под колоните на женския пазар и като ме видяха,директно ми споделиха,че маг.предлага само за много бременни;т.е размерите почваха от 52 нагоре....../ Laughing

# 148
  • sofia
ina_nk аз си взех хубави дънки от Мама Донна за 35 лв и там имаше всякакви размери. Но мойте не бяха от най-модерните, но ми бяха най-удобните, но има много модерни с цена до към 69 лв. Но поне там има избор на размери и модели. А какви есенни блузки има вече за бременни... Heart Eyes Но аз блуза не си взех, защото не ходя на работа, не излизам кой знае къде, само в квартала и на доктор, та реших че ще си износя широките пуловери по махалата Crazy Даже установих че там има някои неща които можеш да си ги купиш и без да си бременна, много са красиви, модерни и кройката им е нормална, разчита се на еластичността на материята.
   Та така с дрехите Laughing Иначе този магазин се намира на ул. Цар Самуил 33 на пресечката със ул. Солунска.

# 149
здравейте и от мен. Мойто също спира с ритането, но по-добре така, че иначе веднага започвам да се притеснявам. Вчера ходих на лекцията за контракциите беше интересно.
И аз ще ходя да си търся вече нещо за по-студеното време, че имам само едни дънки. Мисля да отида в Младост на пазара - пътеките по нагоре има някакъв магазин. като отида ще ви кажа как са нещата там. Иначе дънките, които си бях взела е от магазин Мама на ул. Цар Самуил 33, но съм много доволна от тях те са 65лв. стават и за по-слаби.
За витамините и аз пия на Хип, но почивам когато се сетя.
Днес ходих на лекцията в Св. София, а то било за 29.09 та тогава пак ще ходя, като съм се объркала.

Общи условия

Активация на акаунт