Декември чакам с нетърпение да прегърна бебчо с умиление

• 17 932
  • 280
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
DANIELAD, аз съм имала много проблеми с бъбреците. Болката е тъпа, но упорита и като се почукаш отстрани на талията се засилва. Също така, ако е от бъбреците, ще ходиш често до тоалетната и ще е много болезнено - парене, щипане... получаваш нещо като цистит.
Най-вероятно бебчо вече е започнал да наедрява и ти натежава тук-там...

# 181
Уф, блазе ви, бе значи, всички знаете какво ви е бебето, а само на мене все не ми казват със сигурност, все си крие пишурчето - я зад пъпната връв, я под дупето!!!!! ААААААууух! newsm61
И все се успокоявам със "здраво да е!", ама не ми стига!
Даниелче, ако е бъбрек, ще се види по урината - поискай си изследване.

# 182
  • София
Да ви се оплача, девойки...трета нощ не спя, ама не мога да мигна изобщо. В резултат се чувствам супер изтощена и изнервена и превъзбудена едновременно, кошмар  Confused Какво да правя, защо сън не ме хваща!!!!?

danielad, и аз да се изкажа по бъбречния въпрос. Понеже имах преди време бъбречна криза, а пък сега имам болки от едната страна (където е бъбрекът) и отпред малко - закрючението ми е следното - нямат нищо общо, в първия случай болката е чудовищна, във втория е тъпа и неприятна. Четох по книжките - пише, че с наедряването на бебчо и изместването на центъра на тежестта, бременната получава т.нар. "фалшиви бъбречни болки"...тоест приличат по място, но не са от бъбреци. Та така...освен фалшиви контракции, това е друга фалшива есктра. Там пише да се правят всеки ден упражнения с т.нар. "полюшване на таза", виж в някоя книжка за бременни как точно се правят, аз от няколко дни правя и наистина по-малко ме боли....а, и разходки.

detelini, кога ще ни огрееш с присъствие, миличка, от утре е септември Simple Smile

Аа, да не забравя - купих си бременлински дънки, много ги харесвам, ще ви ги демонстрирам на другата среща.

Sarra, и теб да те успокоя - някой бебчета се показват чак в 8мия, 9тия месец Simple Smile - хо хо

Това е, целувки на всички мамчета!

# 183
Радвам се за вас момичета,че сте попаднали на супер лекари и бебчетата са ви видяли на модерна апаратура,а мен само на най старата,която може да съществува.Моят мъж е идвал с мен до кабинета и винаги с оговорката,че ще влезе;но щом дойде моя ред се отказва.Срам го е от докторката. Blush
Да ви се оплача,че от това време навън ми протече носът.Е хубава работа до вчера му се радвах,че вече не е толкова горещо,а сега подсмърчам.Гадост.

# 184
Здравейте на всички! Grinning
Danielad, и аз от няколко дни от време на време имам болки в кръста от дясната страна и от пред от дясно ниско, точно като бъбрек, интересно е , че си изчезват и се появяват както си искат, но са по-силни вечер. И аз си мислех, че е бъбрек /даже и за апандисит се замислих Rolling Eyes Crazy/, но като пуснах урина и кръвна картина всичко беше нормално. После четох някъде в нета, че се получавали ишиасни болки по време на бременност и ги описваха по същия начин като моите оплаквания и малко се поуспокоих. Предполагам, че е права Pontes, че бебето започва да натежава и притиска разни органи. Какво ли ще е в деветия месец? Mr. Green
Sarra, на нас ни бяха казали на феталната моргология, че ще имаме девойка 100 %, а на последния преглед преди 1 седмица лекарката каза, че май е момче, ама още не се ангажира със сигурност. Така че, както казваш, живо и здраво, пък каквото дойде, няма да го връщаме, я? Grinning
Мами, има ли някоя от вас да са и измерили по-високо кръвно, на мен на последната консултация беше 140/90, та сега ще трябва да го следя Sad

Това е за сега от мен, лек и усмихнат ден!

# 185
Е, ми, да, кво да се прави, ще трябва да чакаме 8-9...и 10 месец  Mr. Greenкато се  роди най-сигурно ще е! Joy Ох, ама че...

ina_nk, аз като ходя на ЖК при моята редовна докторка, тя също ме гледа на един архаичен ехограф, но и на него всичко се вижда, стига окото й да е добро. Разбираш какво имам предвид. А тези модерните - те се заплащат допълнително, бая разходи са, а и не са задължителни. Всъщност на мен д-р Велковски ми каза, че при него ходят само жени с теоретично по-висок риск, каквото и да значи това, а и жени от 33 г. нагоре (аз съм на 33г.)
Но познавам и бременни, които не ходят на никакви такива изследвания.

Pontes4е, какви дънки си купи? Аз още се напъхвам в старите си дънки, щото са с ниска талия, та правя илюзия за малко дупе  Joy Но ми се иска вече и едни бременни дънки...

Tedy_mishka, верно ли са ти казали 100% момиче? Хи хи - а аз си мислех, че само в Япония правят такива работи (на моя приятелка чак при раждането разбраха, че е момче, а иначе бяха сигурни до последно за момиче! И да не си помислите, мъжа й не е японец  Wink)
Ами ще видим, да.

И на мен ми натежава, обаче засега задържам килограмите на 61,3.

Klemy, maiche, di_, bla_bla, къде изчезнахте? По ремонти ли пак?

Detelini май е на почивка - море ли беше или на язовира само, не помня, та може да не влиза във форума. Тя ще е тук на 22 септември - искате ли да се уговорим за тогава за следващата СРЕЩА

Последна редакция: чт, 31 авг 2006, 12:52 от Sarra

# 186
  • София
Ми аз съм съгласна за 22 септември, макар че малко далечко ми се вижда Simple Smile Можем междувременно още една да спретнем.
Sarra,  дънките - от Mothercare.
А какво правите с връхните дрехи!? Аз не си закопчавам нито едно от старите якета, а сега като стане студено не може така.

# 187
  • Пловдив
Ами то понякога до 9-я месец твърдят момче, а накрая се ражда момиче / и обратното/. Една моя приятелка е в Щатите и при нея се получи този гаф.Представяте ли си! А уж там докторите били супер и апаратурите - извънземни!

# 188
Pontes или трябва да ходим разкопчани или с нови/огромни/ якета Joy
В краен случай-тези не мъжете Mr. Green Аз за зимата се притеснявам по-скоро...с тези крака какви ли ботуши ще ме поберат,няма да мога да ги закопчавам.Май няма да излизам много много или пък от само с колата да ме возят...друг начин просто не виждам newsm78
Момичета,вече съм + 12 кг от началото на бременността Embarassed

# 189
Здравейте и на мен много ми харесва новата темичка!
Искам да кажа че и аз съм за кърменето на бебенцета, ако имам кърма не бих лишила бебчо от нея!

# 190
Понтес, къде е това? Да се обзаведем и ние? И аз имам нужда от дънки че и якенце няма да откажа...
Предложението важи още : Заменям момченце - 25 г.с. за същото такова - момиче! Като бонус давам и 2 полуотгледани такива.....

# 191
pontes, може направо да се снимаш с тях и да ни качиш снимките в албума - отдавна няма нови попълнения!
EASpirit, дай снимково доказателство за кг-те, иначе не вярваме.
ClanG, не говори така, че то майтап, майтап, ама твоите деца са си твои деца, цял живот ще теглиш за тях...И как само би ти липсвало, ако ги нямаше!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 192
  • Русе
Sarra,тук съм и не мърдам никъде.По цял ден стоя пред компютъра,сега съм се запалила по фотошопа и творя новата ни темичка.Вчера си запазих час за 3д в Тутракан ,имат свободен час чак за 6 октомври.Вие ме замислихте с тия грешки момче-момиче.Аз вече на всички съм се похвалила,че ще имам момиченце,даже си харесах розови тапети и червена количка ето тази

# 193
  • sofia
Привет майчета!
   Днес бях на ЖК и ме застреляха с няколко новини - първо бебенцето ми вървяло като размери с 10 дни напред(!!!), а преди 2 седмици във Фемина ми казаха че изоставало с 5 дни по размери - а сега де?  newsm78  От три дни имам ужасно главоболие, измериха ми кръвното и ми беше 120/90 и докторката ме прати веднага на кардиолог, аз така се притесних че се разплаках, понеже още високо кръвно ми липсваше... Sad Кардиоложката вика бе кой ви плаши така, докато дойдете до тук може наистина да вдигнете кръвно, но за всеки случай вече съм без сладко и много солени храни. Накараха ми се за килограмите- качила съм общо 10, и докторката вика минимум още толкова ще качиш Sad и апетит ми секна и всичко Embarassed
  Иначе мойто момченце много ритка в тумбака и това поне ме радва Heart Eyes
Lia_25 нищо не съм получила на лични... Cry ще ти пусна друг майл.

# 194
  • sofia
Lia-25 извинявай, заблудила съм се, получила съм ти писмото  на майла, незнам защо първо разбрах че е на лични, ще ти пиша и аз на майл-а.Благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт