Модни консултации - 46

• 54 233
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Здравейте, купих си горнище на бански, долнището не ми хареса, с какъв цвят да го комбинирам мисля с черен. https://prikachi.net/image/Yd0XE
Райето със всякакво едноцветно долнище може да се комбинира според мен,но материите да бъдат еднакви поне.

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 21:23 от Nina_Z

# 136
Аз също не знам какво съм. Ще намеря някакъв калкулатор. В нормалното ми амплоа (не в сегашния режим кърмене), съм ханш 88, талия 63, бюст 87 някъде. Имам много тесни рамене, но не съм ги мерила. Преди носих xs и s, сега нося s. И то стоя като натъпкан кренвирш в част от дрехите.

# 137
Според теста от линка на Агент, аз съм мезоморф с някои характеристики на ектоморф. Според мен съм си чист мезоморф по-скоро. Метаболизъм ми е бърз, а китката 15 см, но дотам. Калкулаторите никъде не отчитат ръста. Определено бих се определила като човек с едра костна структура. Мускули пък мога да направя за 3-4 тренировки, ужасно бързо наедряват и се очертават. Може би имат памет от годините, когато тренирах спортна гимнастика, може и просто генетично да е. Силови тренировки  отдавна не правя, защото добивам форма на щангист за нула време.
И като стана въпрос за рамене, моите са 94 см, ако ги меря правилно, бюст 89, талия 61 при 58 на младини, ханш 88 и за разкош... здрави прасци 33 см, които са твърди като камък и не помръдват от нищо, вечер и до 34 см го докарват Joy

Неви, ти също си най-близо до пясъчен часовник според мен.

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 00:05 от Light Beam

# 138
  • София
Поправка - рамене 98. Все тая.
В последните 4-5 г трупам по 1 кило на година и не мога да го махна. Накрая може да се примиря.

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 00:26 от Rockstar

# 139
  • в Кошера
Здравейте, купих си горнище на бански, долнището не ми хареса, с какъв цвят да го комбинирам мисля с черен. https://prikachi.net/image/Yd0XE

С черно-бяло райе имаш и цветни опции. Peace
Жълто, циклама, кралско синьо, смарагд, тюркоаз...
Скрит текст:

# 140
Дами, моля за информация - къде мога да намеря дамски бежови тънки чорапи без пръсти?

# 141
Какво мислите за това яке? От вълна и вискоза е. Като модел? За есента и хладно време му се чудя... с велурени боти и скини дънки и малка чантичка с верижка примерно...

Допадна ми и това с качулка, но повече на яка ми прилича.

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 09:24 от aksiniq.td

# 142
Че то може да си е и жив полиестер. Зависи от обработката на нишката.
Никой не може да каже само по снимка какъв е съставът на материята и съотношението на изкуствено и естествено влакно. Ако няма точно описание, питай предварително.
Това е всъщност сако и е съвсем различно от второто показано, което е по-спортен ежедневен модел. Ако второто е със синтетична яка, не ти го препоръчвам - наелектризира се косата от такива добавки. Поне ако е качулка, можеш да я ползваш в хладно време.

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 15:06 от Judy

# 143
Първото яке е хубаво, изчистен модел и може да се съчетае с почти всичко. Гледай да ти е по мярка и да е хубава материя. Второто е доста обикновено, а на яките с козина май отдавна им мина модата. Иначе пак ще върши работа де.

# 144
Благодаря. Сега харесах тези два модела еко кожа. Едното е доста късо, другото е ок на дължина. Не са лоши за спортно елегантна визия. Какво мислите?

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 19:23 от aksiniq.td

# 145
Биват. Харесват ми в съчетанието с ефирната рокля.

# 146
Като модел биват, но кожата ми изглежда калпава.

# 147
  • Бургас
И аз съм на същото мнение

# 148
  • Street of Dreams
Всички якета силно ми евтинеят (не като цена, защото не я знам). Харесва ми първото от кожените, но е с несъразмерно тесни ръкави.

# 149
  • София
Първото е скучно, второто с пуха е късо, кожата на кожените е така набръчкана, че ей сега ще се скъса.

Общи условия

Активация на акаунт