Модни консултации - 46

• 54 263
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
Агент, абсолютно! Това беше първото, което забелязах и съответно формирах не особено позитивно отношение към дрехата. Може би е тесногръдо, не зная.
Виждайки снимката на якето бих казала по-скоро не.

# 166
  • Бургас
Не виждам разлика м/у това на манекена и снимката.Ако е до 50,60лв си го вземи,за да си начешеш крастата дето се казва,но ако е повече не си заслужава инвестицията според мен.

ПП Не се влияя от манекените изобщо,такива момичета са ежедневна гледка вече.Интересува ме дрехата която ще купувам и как стои на фигурата.

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 17:56 от Nina_Z

# 167
За мен е доста различно и рошо изработено  119лв...

# 168
  • София
Бегай! За тия пари от Манго си взимаш кожено!

# 169
  • Бургас
За мен е доста различно и рошо изработено  119лв...
Недей по-добре.За тези пари ще си намериш много по-хубаво.
Вземи си някой як бомбър

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 17:55 от Nina_Z

# 170
Някой да знае откъде са тениската и каскетът на Жени Калканджиева? Търся по надписа, но нищо не намирам...

# 171
  • Street of Dreams
Само аз ли се влияя толкова от визията на модела, който демонстрира дрехата? Опитвам се да си съставя мнение за якето, което коментираме, а погледа ми е в напомпаните устни на моделката и оранжевият и бронзър и цялата и леко евтинееща визия.

Масово в бг, и аз се втрещявам. Сайтовете, които аз гледам пък, са в другата крайност - неглиже, несресани, със измъчени физиономии и прегърбени.

# 172
  • София
А, и този тренд ми е гаден. По сайтовете на европейските конфекции се забелязва - всички са като нападнати от вампир!

# 173
А, и този тренд ми е гаден. По сайтовете на европейските конфекции се забелязва - всички са като нападнати от вампир!

Ахахахахаха да, да, много точно описание

# 174
  • Бургас
Някой да знае откъде са тениската и каскетът на Жени Калканджиева? Търся по надписа, но нищо не намирам...

Aко е заради прасенцето на тениската,тoва е по-яко https://www.giocellini.com/44-t-shirt

# 175
  • София
Porco and pollo е име на ферма в Ихтиман. Това са рекламни тениска и шапка. Имат ФБ страница.

# 176
Porco and pollo е име на ферма в Ихтиман. Това са рекламни тениска и шапка. Имат ФБ страница.

Хах.. стига бе Grinning видях го това, но изобщо не си помислих, че може да са от там.
Помислих, че са на някаква шантава марка Grinning
Ами не, рекламни материали на кланица няма да поръчвам

# 177
Само аз ли се влияя толкова от визията на модела, който демонстрира дрехата? Опитвам се да си съставя мнение за якето, което коментираме, а погледа ми е в напомпаните устни на моделката и оранжевият и бронзър и цялата и леко евтинееща визия.
Може да ми се смеете, но и аз съм по същия начин. Особено ме дразнят Алеса, не знам защо. Те и дрехите им са ми супер поп-фолк де, но и самите сестри ми приличат на поп-фолк певици. Моделките на HM също редовно ме отблъскват с изтормозената си и твърде натурална за вкуса ми визия. Особено като им видя педикюра и направо ми призлява. Това за мен не е натурално, а мърляво, като някакви неподдържани хипита.
https://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0862167006.html

# 178
  • Нидерландия
@tanch:това пак е добре, аз се дразня на моделките които не можеш да разбереш мъж ли е или жена🤣 тук при нас е Zara... иначе и на мен са ми смешни силиконките с напомпани устни и поглед ела ме на..е.и и веднага се отказвам от дрехата...и да допълня във връзка с 'педикюра' забелязала съм че от тренда за околна среда, рециклиране итн все по често се появяват некви моделки които са толкова натурални че все едно са излезли от комуни и са живеели поне 10 години във гората на палатка. Няма да се очудя ако в близко бъдеще и космите под мишниците няма си оставят да растат на воля, бели коси и небръснати крака. Честно, зелените ни превземат и в модата но тогава категорично ще съм старомодна жена на средна възраст 🤣

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 19:36 от Madelief

# 179
  • Somewhere far away
Може да ми се смеете, но и аз съм по същия начин. Особено ме дразнят Алеса, не знам защо. Те и дрехите им са ми супер поп-фолк де, но и самите сестри ми приличат на поп-фолк певици. Моделките на HM също редовно ме отблъскват с изтормозената си и твърде натурална за вкуса ми визия. Особено като им видя педикюра и направо ми призлява. Това за мен не е натурално, а мърляво, като някакви неподдържани хипита.
https://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0862167006.html

честно казано предпочитам това, отколкото онова с напомпаните устни и нелепия бронзант.

Общи условия

Активация на акаунт