Модни консултации - 46

• 54 672
  • 733
  •   1
Отговори
# 195
Ох да, Алесите на снимките са като киборги, изкуствени лещи, ретуширани лица... Приличат ми на: https://cdn1.i-scmp.com/sites/default/files/styles/768x768/publi … JPG?itok=W57G3n-n И в други сайтове виждам много нарисувани и намацани лица, но те къртят!
Неподдържани манекенки не съм виждала, но определено ме дразнят измъчените. Както и тези на Зара, какво ги правят, защо ги обличат с 3 номера по-големи дрехи, седят им като на закачалки! Аз как да разбера как ще седи тази дреха на едно нормално тяло?

# 196
  • Нидерландия
Девойката така се облича докато си чака прането от обществената пералня 🤣
А сега сериозно: да това е чист маркетинг.

# 197
  • Бургас
Девойката така се облича докато си чака прането от обществената пералня 🤣
А сега сериозно: да това е чист маркетинг.
Именно.Или все едно има пари за обувки от 350 евро,но няма за собствена пералня.Манекенката също не е красавица,но...Всякакви асоциации можем да правим,но предпочитам да се забавляваме вместо да търсим недостатъци на коя какви и били ноктите и има ли косми или не.

Определен таргет клиенти/потребители целят Алеса според мен

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 22:19 от Nina_Z

# 198
  • Нидерландия
Ми че аз тук само за забавление влизам... Просто дискусията се разля много,но нищо лошо и лично, да си пишем кой как възприема мода и визия.

# 199
  • Бургас
Тъй де,ама като се развали дискусията и забавлението се разваля.
С две ръце съм за модата и всичко свързано с нея.По останалите въпроси има други теми.

# 200
Дайте съвет кой размер яке да си взема.
S размер пише гръдна 84
M размер пише гръдна 90

Аз отпусната съвсем съм 85, като се поизправя хубаво съм 88 някъде. Подгръдна 69 см... и все всичко ми е голямо там.
Аз бих взела S. М идва широко в ръкавите, талията и твърде дълго. Винаги има едни 4-5 см резерв в дрехите, ако не са умалени. Аз поне така процедирам.
Имай предвид, че М-ките са за обиколка на талията 71-74 см, което за дребна жена е множко и виси.
Относно манекенките - ако погледнете дрехи за момче или мъж (аз понеже и за двама такива пазарувам Grinning) ще ви направи впечатление, че мъжките манекени изглеждат почти по същия начин, както жените-модели на Зара, примерно. Оставам с впечатлението, че тенденцията е моделите да са с "полово неутрална" визия от известно време. Чак нагризани нокти не съм забелязала. Спряла съм да обръщам внимание и на това как стои дрехата на тях. Може би е тенденциозно, напоследък в 99% от случаите на живо стоят по-добре.
Напомпаните бамбини са локална особеност по-скоро. Все пак, не бих ги определила като болшинство, дори в бг.
Истината е някъде по средата мисля Grinning

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 22:34 от Light Beam

# 201
  • Бургас
Абсолютно подкрепям мнението ти особено за половата неутралност.Веднага се сетих за манекените на Гучи,които и след дълго взиране в снимката пак не се разбира мъж ли е или жена.Често освен тоалетите,които представят,визията на манекените също носи определено послание,което е търсен ефект

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 22:45 от Nina_Z

# 202
  • Нидерландия
И какво е посланието според теб? Да се превърнем в безполови асексуални същества ли?

# 203
  • София
Май нататък върви.

# 204
  • Бургас
И какво е посланието според теб? Да се превърнем в безполови асексуални същества ли?
Според Гучи,май е това,а и не само те държат тази линия.Времената се променят,модата също,хората ако щеш.
Сега е често явление девойки да носят 41,42 номер обувки,но са и високи по 1,80.Преди това,беше рядко срещано явление по нашите ширини.Много от модните къщи вече правят дамски обувки  до 43 номер.

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 00:06 от Nina_Z

# 205
Ами, с тези конвенции, изменения в обръщенията в официалната кореспонденция и послания за свободно право на избор как и дали изобщо да се определяме полово, и т.н. вървим към "то" като цяло май Joy
Аз като по-възрастна и старомодна, все още мисля за себе си в женски род Joy Но,... въпрос на личен избор е.

# 206
  • Street of Dreams
Ето това визирах аз. Който вижда само обувки, блазе му, но модната индустрия винаги е била инфлуенсър. Ако ще съм толкова нещастна с тези обувки - мерси.

# 207
  • Бургас
Имам обувките от снимката и хич не съм нещастна,напротив,толкова са красиви и удобни,че в тях само се усмихвам.Манекенката с физиономията си, няма как да ме развълнува нито да ме откаже
Обувки търся-обувки намирам,а не манекенки.По същия начин стои въпроса и с дрехите ми.

И като ще говорим за снимки на манекени,ето поне нещо наистина вълнуващо,което си заслужава вниманието

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 01:16 от Nina_Z

# 208
Аз ли нямам вкус за мъже, но този ми прилича на представител от махалата? Иначе и аз се чудя на Зара и др. за моделите. Търсен ефект на криви крака, носталгични физиономии и др. Отделно забелязвам, че пропускам дрехите облечени от цветнокожи. Не съм расист, просто не мога да си ги представя върху себе си. А повечето бг фирми използват много неподходящи типажи, но вече прекалих със спама в темата.

# 209
  • Street of Dreams
Вкусовете са най-различни, а и на мъжете някак повече им отива клошарския look. Не рекламира рокли все пак.
За всяка жена има по някой, само да сте ми пипнали Мариано ди Вайо обаче!

Общи условия

Активация на акаунт