Модни консултации - 46

• 54 681
  • 733
  •   1
Отговори
# 225
  • в Кошера
Дискусията по темата от последните страници е безкрайна, факт.

Брандовете таргетират най-вече, следват тренд-вълни, социално активни и инициативи са, няма как...
Разбира се, че дреха с 'чалга' уклон, ще се презентира по съответния начин -- букли, бронзанти, ноктАЦи, човки и пр. Потенциалните клиенти са важни. Другите така или иначе не биха станали потребители.

И да, предпочитам моделките в Зара, Манго и производни, отколкото нашенските 90-тарки. Бляк! Close

# 226
Момичета, може ли да ми дадете съвет за летни дрехи. Винаги ходя с дънки и ме запарват, но сега не издържам вече така. Чудя се дали да е тениска загащена в пола с кецове или къс панталон или сандали или кецове с мерна или графитено сива прилепнала рокля малко над коляното...
моля за съвети хим ме няма с такива дрехи, а вече е доста топло

# 227
  • Нидерландия
Купи си рокли 🙂 има много голям избор от модели и стилове. Също така аз това лято си купих много красиви ленени дрехи,  много са ефирни но не всеки харесва лена и не искам да налагам съвети.

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 19:46 от Madelief

# 228
Ленът е супер за лятото, но лично аз го избягвам, защото се мачка ужасно много.

# 229
Тав е работата че съм леко смешна с рокли и краката са ми доста бели... Рокля ако е трябва да е над коляното или прилепнала или тип бременна с висока талия иначе съм тотален смях с тесни раменца и слаби ръце...

# 230
  • София
Aз си купих панталон и рокля лен смесен.  Освен това има огромен избор от летни дънки, които са всъщност лек памучен плат.
За белите крака има бронзант.
Няма нищо лошо в тесните рамене.
Прилепналите рокли не са на мода.

# 231
Няма по-комфортна дреха за лятото от роклята. И по-женствена също.
Ако обаче не си фен, тогава избирай панталони/поли/топове от естествени материи, да не са плътно по тялото, за да влиза въздух за охлаждане.
Аз много харесвам и дрехи с  "перфорация " Grinning, тоест самият плат да има нежни "дупчици" под форма на различни фигури. Оххх, дано ме разбра, че май не ми се получи обяснението.

# 232
  • Бургас
Не се притеснявай за белите крака,повечето сме с такива

# 233
Аз смятам, че фини женски рамене и ръце са красива гледка и няма лошо да си ги разхождаш така. Също и белите крака, едва ли са по-различни от лицето ти, но и него си го носиш открито, нали?
Разкроени поли и рокли са удобни, проветриви дрехи за лятото. Късите панталонки също са ок, но зависи къде ги носиш. Избирай леки естествени материи и така.

# 234
  • София
Същия разговор водя с майка ми. Тя е много бяла с много тънки, нежни ръце. Все ги носи покрити до лактите. Не искала да ѝ се виждат тънките ръце. Разбирам аз да крия дебели ръце, ама да си криеш тънките ръце ми е странно. Пък много бяла била, пък не знам си какво..... Глупави комплекси, лошото е че са предадени и на мен и не мога да се отпусна и да се радвам на живота и на себе си такава каквато съм, а винаги съм безмерно критична към себе си.

# 235
Благодаря ви за съветите.

Къси панталони дънкови къде се носят? Аз мислих за детската площадка само а дали стяват до магазин хранителни стоки голям?

# 236
  • София
Защо пък да не стават? Освен това, сега са излезли всякакви модели - с висока талия, малко по-дълги, широки, черни, бели...

# 237
Модата с бронзовите тела отмина отдавна. Белите лица и тела отново са на почит.

# 238
Разбира се, че стават, аз говорех за работа, офис, такива неща.
А виж, в църква също не пускат Grinning

# 239
Бялата кожа си е красива! Скоро ще стане дефицитна! Плюс това баба ми винаги казваше, че господарките са с бели кожи. Загорелите са на работещите на полето.

Общи условия

Активация на акаунт