Модни консултации - 46

• 54 684
  • 733
  •   1
Отговори
# 240
Да, едно време аристократките са били с бяла кожа, а бедните с тен, защото работят на полето.

# 241
На мен чужди бели крака не ми изглеждат грозни, никак даже. За сметка на това моите лични винаги са ми се стрували особено грозно бели някак, леко на розово избиват Joy
Намерила съм им цаката - в началото на сезона нося дълги рокли и свободни панталони. Хем нищо не ме стиска и запарява, хем не се дразня от "сирената".

# 242
  • Бургас
И аз се пускам по бели крака и от никъде не са ме върнали все още Grinning

# 243
  • Street of Dreams
Аз няколко лета поред държах на бялата си кожа и ако идех на плаж, само в бара или под сянка. Тази година обаче тенът започна да ми липсва и вече започнах да трупам бронзов загар. Ще е мургаво лято, първото от години насам.
Пък и летните дрехи и цветове стоят по-красиво с малко тен.

# 244
Аз открих сезона на белите кълки Joy  Бях с една къса, разкроена рокля. Продължавам бягството от черното.

# 245
Здравейте момичета.Мен пък ме дразнят по принцип слабите маникенки.Никаква извивка.Имама питане .Като сложите рокля или пола,как се справяте с вятъра?Като тръгнах от нас не духаше,но като стигнах до точка В и един вятър.Стана нещо подобно на Мерилин Монро.

# 246
Здравейте момичета.Мен пък ме дразнят по принцип слабите маникенки.Никаква извивка.Имама питане .Като сложите рокля или пола,как се справяте с вятъра?Като тръгнах от нас не духаше,но като стигнах до точка В и един вятър.Стана нещо подобно на Мерилин Монро.
Мен не ме дразнят, но са ми толкова безлични и безразлични, като част от фона. Няма го ахването и възхита, които предизвикваха колежките им от 90-те.
С вятъра борбата е неравностойна. Придържам колкото мога с една ръка, но приемам по-скоро, че ще изплакна мъжките очи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 247
  • София
Аз затова не обичам разкроени рокли и поли над коляното. Имам, но ги нося с дънки. Като са по-дълги, придържам.
Ето, вече от седмица се чудя на тази рокля. Манекенката е 178, аз съм 168.

# 248
  • Нидерландия
Rockstar: недей, тази е за високи жени, ще те затвори а и ми прилича на нощница 😁

# 249
  • в Кошера
Къси панталони дънкови къде се носят? Аз мислих за детската площадка само а дали стяват до магазин хранителни стоки голям?

Нося ги навсякъде - на разходка, с децата, до магазина... Снощи на вечеря с приятели и деца - също; с ниски сандали и обемна риза.
Предпочитам средно висока или висока талия и дължина поне 5 см под Д. Wink
Съчетани добре и съобразени с фигурата, мястото, поводът - чудесна дрешка са! Blue Heart
Скрит текст:

Обмислям дали да не забърша и едни по-дълги, бермудести...
Скрит текст:

# 250
  • Нидерландия
Tyra: изрежи си с ножица някакви стари дънки или такива които не носиш и няма смисъл да копуваш нови🙂аз навремето така правех. За мен и моите години носенето на такива панталонки е смешно а бермуди от всякакъв вид плат са ми бабешки. Холандските баби много ги тачат една раница и хайде на разходка.

# 251
  • Бургас
Много харесвам дънкови бермуди.Могат да се съчетават със всякакви дрехи,обувки и аксесоари.

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 14:36 от Nina_Z

# 252
  • в Кошера
... бермуди от всякакъв вид плат са ми бабешки. Холандските баби много ги тачат една раница и хайде на разходка.

Ооо, зависи.
Има чудесни попадения. Peace

Скрит текст:

# 253
  • Street of Dreams
Много красиви, за съжаление стои най добре с токове. Токът променя цялостната визия. Като казах визия - ето това са хубави фотосесии, не онези зяпналите.

# 254
Съгласна, много хубави съчетания, но девойките са клечки.
На по-пищна фигура, няма да се получи баш така;)

Общи условия

Активация на акаунт