Модни консултации - 46

• 54 685
  • 733
  •   1
Отговори
# 255
  • Нидерландия
#Tyra:я виж ти, наистина има много добри попадения... Явно аз съм попадала само на кофти визия, за мен по скоро в класически стил се виждам. Дължината му е цаката и килограми.

# 256
  • в Кошера
В моите очи класическите бермуди прикриват несъвършенства, както чино панталоните. Въпрос на съчетание.
Винаги може визията да е нелепа, ако не е съобразена с обстоятелствата. Peace

# 257
Винаги страшно съм харесвала мургава кожа.Наистина светлите,ярки летни цветове стоят по-добре на такава.

# 258
Здравейте момичета.Мен пък ме дразнят по принцип слабите маникенки.Никаква извивка.Имама питане .Като сложите рокля или пола,как се справяте с вятъра?Като тръгнах от нас не духаше,но като стигнах до точка В и един вятър.Стана нещо подобно на Мерилин Монро.
Ох, вчера и аз го играх Мерилин Монро пред работа, че и с бяла рокля бях. Просто внимавам, но като се разсея и става приказка...LaughingLaughingLaughingLaughing

Бялата кожа е на почит, само кифлите се разхождат с много загар. Аз внимавам от години да не прекаля.  Бяла съм, но и трупам тен. Крайно грозно ми е силен загар по коленца, лакти, направо на мангалско ми избива при някой хора.

# 259
Не се пека, но пък си купувам автобронзанти преди лятна ваканция, както и сънскрийни със автобронзант. Сериозно "бронзова"съм била 3 пъти през живота си след месеци на морето, но лек намек за загар харесвам със лятна рокля. А много харесвам и силно бяла кожа, също толкова екзотично е в очите ми.

Вчера и аз си купих ленени рокля и риза. Роклята не беше любов от пръв поглед, та шансът да я върна е голям.

Бермуди? Много са актуални, на подходяща фигура стоят страхотно, силно подчертават формата и евентуални дефекти на колената.

# 260
  • Нидерландия
Аgent: при мен автобронзантите ми жълтеят и оранжевият и стават на едни черти. Уж скръбвам преди, мажа но не се харесвам. На морков приличам. Всичко и пробвах и скъпо и евтино е не става. А да за бермудите коленете трябва да са много хубави иначе е смешно.

# 261
  • София
И аз мажа бронзант преди да си покажа краката. Получава се съвсем лек загар.

# 262
  • София
Аз съм дебела и нося бермуди. Харесвам се. Като цяло тук всичко се отрича, когато говорим за по пищни дами. То на слаба жена с перфектни пропорции според мен всичко ѝ отива. Късо не нося, сега ако и бермудите махна, трябва да нося цяло лято дълги панталони.

# 263
Не съм носила бермуди и не ми харесват.

# 264
  • Нидерландия
Аз съм дебела и нося бермуди. Харесвам се. Като цяло тук всичко се отрича, когато говорим за по пищни дами. То на слаба жена с перфектни пропорции според мен всичко ѝ отива. Късо не нося, сега ако и бермудите махна, трябва да нося цяло лято дълги панталони.
Елена носи си ги щом се харесваш! Аз просто не мога за себе си но се интересувам защото излизат пак на преден план🙂 макси поли и рокли също са много актуални, до глезена 🙂

# 265
Ели, аз лично мисля, че най-важно е как ти се чувстваш в дреха/комбинация, а не какво си мислела или не някоя друга. И слаба съм била (хърбаво слаба) и дебела и всичко между двете състояния и никога не съм се харесвала с бермуди, което не ми пречи като видя жена на която и отиват да оценя! Важно е ти да се чувстваш добре (а и не мисля, че ти попадаш в категорията "пищна" жена!)!

И поне според мен слаба жена не е равнозначно на идеални пропорции.

Madelief - преди години имат точно такъв експириънс със автобронзантите и изхвърлих всичко и не ги пипнах изобщо 10+ год. Последните няколко не съм имала оранжеви издънки, но и аз винаги купувам най-светлите възможни, просто за една идея загар (и често ги "разреждам" със продукта, с който си мажа тялото/лицето в момента)

Като заговорихме за такива неща някой ползва ли тези разкошни бронзови пудри за тяло и как това нещо не цапа дрехите!?! Аз имам чувството, че ще умра от срам, ако презрамката на светлата ми рокля, например, се е оцветила...

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 17:32 от Agent Provocateur

# 266
  • в Кошера
И поне според мен слаба жена не е равнозначно на идеални пропорции.

+1, именно пропорциите са важни.
Пък и скини фет е в пъти по-ужасна гледка в къси панталони (произволен пример), отколкото няколко килца в повече, но в стегнати крака.

Като бронзираща грижа личните ми препоръки са за Clarins Golden Glow Booster - не съвсем бюджетен, но доста икономичен продукт (което си е синоним на 'бюджетен', всъщност Smiling Imp), търпящ наслагване. Има го и във версия за лице.
Ползвала съм го преди година-две, обаче. Засега не мисля да подновявам покупката, имам наченки на тен, които ме устройват към момента.
Бюджетен вариант за крака, е ТОВА, сполучливо е, не е перманентно. Ноо миризмата му ме съсипва просто, та почти не го ползвам.

Аз съм дебела и нося бермуди. Харесвам се.

Ето тук трябва да е точката. Носиш, харесваш се, чувстваш се ОК. Това е! Нищо повече не е нужно. Peace

# 267
Мога да ви препоръчам боди лосион автобронзант на Дав. Тое е евтин, но е много сполучлив. Нищо оранжево няма в него. Миналата година го открих без да искам, купих си го за лосион за тяло. Започнах да потъмнявам, но мислех, че е от разходките с количката. Чак след седмица прочетох, че е автобронзант.

# 268
  • Благоевград
Привет!
Много харесвам така нашумелите поли напоследък и ми се искаше да си купя. Не съм сигурна обаче, че ми стои добре и е правилния модел за мен. Обикновено нося поли тип молив, стоят ми добре. Фигурата ми е пясъчен часовник, но от пухкавите 😂 В момента кг са ми в повечко, но няма да умираме, я!
Пробвах една пола в ХиМ и много й си чудя. Почти съм сигурна, че не ми стои добре, но да чуя и вас.

# 269
Tina, на мен ми харесва как ти стои полата. Ако има по-дълга и по-светла, ще е още по-добре. И аз имам същата, но от ризървд, но забързо стана на бабунки. Задължително ще си купя още една, но светъл цвят и друга марка, защото е много удобна дреха за мен.

Общи условия

Активация на акаунт