Модни консултации - 46

• 54 173
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
  • в Кошера
и аз много се чудех за тези костюмчета сатенени като пижамки ... определено ме кефят обаче така и не си купих ....

Харесвам ги! Yellow Heart

Имам 2 панталона от този тип, но са памук, 9/10 като дължина, нося ги на плажа.

Последно сатен мерих в Манго, сет, но! Най-малкият размер от панталона ми беше голям Dizzy Face, а горната част ми стоеше повече от безумно, та пропуснах... А десенът и цветовете толкова ми харесаха!
Не, че съм се отказала да търся де, ще дерзая Innocent

# 646
  • София
Аз имам черна пижама. А оня ден дъщерята купила нюд розово горнище с колан. Още не съм измислила къде да ги сложа.

# 647
  • на последния етаж
Искам да си купя нови рокли - лежерни, непретенциозни, женствени. Гледах La Dame, Verychi, Fede, но ако нещо ми хареса - то е изчерпано... Sad
Моля за препоръки - какво още да разгледам? Simple Smile

# 648
  • София
В Kamerans е пълно с рокли, заредиха юли, ако не се лъжа. И въобще навсякъде има рокли. Жалко, че намаленията почти приключиха.

# 649
Момичета-кокичета,
докопах се до тази прекрасна рокля от бял памук с английска бродерия (H&M).

Бременна съм и коремчето расте. От друга страна, пусната ми стои твърде свободна. Виждам я ето така, със шапка и бохо бижута. Но с колан май сега няма да мога...
Идеи какво да правя?

# 650
Според мен с колан високо, под бюста ще стои добре и ще е удобно. Аз така си ги носих през тези периоди. Simple Smile

# 651
  • София
Аз имам подобна зелена и й слагам колан. Над коремчето също ще е добре.

# 652
  • Street of Dreams
Можеш да завържеш шал. Още по-добре, ако е цветен.

Колан с тока под бюста нещо не го виждам.

# 653
Тази година са модерни и въжените колани, както и тези тип синджир и кожени оби - защо не опиташ около бедрата, като на първия кадър? Но класиката си е под гърдите!

Дай ми секунда да потърся визуален материал.
И честита ти бременност Simple Smile

Леле, '93 год също сме имали логомания и чейн белтс.

Последна редакция: ср, 05 авг 2020, 19:48 от Agent Provocateur

# 654
На мен са ми изключително сладки коланите над бременно коремче, нямам търпение някой ден да си ги нося 😄

# 655
На мен са ми изключително сладки коланите над бременно коремче, нямам търпение някой ден да си ги нося 😄
Ох, да! Много сладки предложения!!!! Много ми помагат.

# 656
Момичета-кокичета,
докопах се до тази прекрасна рокля от бял памук с английска бродерия (H&M).

Бременна съм и коремчето расте. От друга страна, пусната ми стои твърде свободна. Виждам я ето така, със шапка и бохо бижута. Но с колан май сега няма да мога...
Идеи какво да правя?

Пробвай варианти и си я носи, както ти е комфортно. Роклята е разкошна.Една от любимите ми е за това лято Heart Exl

# 657
Момичета, коя от двете рокли да поръчам?

# 658
# 659
Категорично втората! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт