Модни консултации - 46

• 54 198
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
  • FRANCE
Благодаря. Никой не ми вярва  че французойките са безумно облечени. Може би в Париж има някаква класа , но когато ги видя да си прибират  от училище съм виждала всякакви безумия. Включително и   пижама под якето (от декатлон разбира се)

# 631
  • Бургас
Аз и още мога да напиша,но ще стане брутално вече.В Париж съм виждала добре облечени дами,но рядко,а и те си бяха на възраст.

ПП goddess,много хубав пост си написала.Не си повредена ами си жена с вкус.Относно сандалите,ако трябва цяла Италия ще обърнем и ще ги намерим,няма страшно.

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 14:32 от Nina_Z

# 632
Холивудските звезди са прословути в кръстосването на Лос Анджелис облечени като клошари и обути в Биркенщок,и правилно,Маноло Бланик ли да сложи към нелепия аутфит!?Ще ги призная и ще си купя и аз от тези патъци ако видя някой на червения килим с такива Grinning

"The true hero of the night? It had to be Frances McDormand who took to the stage in Valentino couture paired with yellow suede Birkenstocks, made especially for her."

https://graziadaily.co.uk/fashion/news/oscars-2019-fashion-after … ets-birkenstocks/

Фон Фюрстенберг прави кариера с името и връзките на мъжа си, принца, след като се разделя с него. Много интересна история имат, супер пробивна еврейка е Даян!

PS И още, след като съм си направила труда да набия 3 думи в Гугъл...

И малко американски патъци след немските...

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 15:26 от Agent Provocateur

# 633
  • Бургас
McDormand или е наранила ходилата си докато е снимала 3 билборда извън града и не е могла да обуе Бланик или патъците на сцената са продуктово позициониране.Друго разумно обяснение не намирам.А може да се е хванала на бас с някой Joy Не знаем каква е истинската история.
Относно евреите,имат нюх,да,не случайно са надушили таланта на Шанел още,когато е била едва прохождаща шапкарка и даже тя самата не е подозирала на какво е способна и какви заложби има.

ПП Значи правилно съм предположила-продуктово позициониране.Че да не са луди от Холивуд,щом им плащат,що да не-разбирам ги.Не разбирам само тези,които си плащат,за да ги носят.Найка от последната снимка е трепач.

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 20:51 от Nina_Z

# 634
Аз и още мога да напиша,но ще стане брутално вече.В Париж съм виждала добре облечени дами,но рядко,а и те си бяха на възраст.

ПП goddess,много хубав пост си написала.Не си повредена ами си жена с вкус.Относно сандалите,ако трябва цяла Италия ще обърнем и ще ги намерим,няма страшно.
Зачудих се за кой пост иде реч, но открих. Толкова много тавтология, чак на мен ми призля. Laughing
Така е, като пиша, ставам, ходя до кухнята, връщам се, пак пиша и така няколко пъти, а накрая не прочитам всичко. Flushed

Днес се сдобих с панталон- тип пижама, ама десена наистина си прилича на мъжка пижама. Смятам да скандализирам колегите в службата  есента. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Още помня какви погледи, какво мълчаливо възмущение отнесох, когато отидох с кашмирените си панталони в прасковено. Сивите не посмях да разнося.
О, да, сдобих се и с най-изящната, мечтана, бяла, бродирана, копринена блуза. Много съм щастлива. От години издирвам такава. Нямам търпение да и метна едни дънки. Relaxed

# 635
  • в Кошера
Недоразумения има навсякъде по света.
Нима ние, българите, умеем да съчетаваме, да се съобразяваме с място, повод, заобикаляща фауна?! Ами, не.
Големите градове, централните им райони в частност, изобщо не са представителна извадка...

Пример: чел някъде някой, че кецовете са тренд (от години). И хоп - и аз трябва да съм фешАн, как иначе?!
Да, ама душата ми е 'чае шукарие', съчетанията съответно - потрес. Та така...

Германците в моите очи са безкрайно практични към облеклото си, както и към всичко останало, всъщност.
Ако трябва да играя на асоциации - неутрални цветове, естествени материи, невзрачни или липсващи аксесоари.
Скрит текст:

Рускините са кичозни отвсякъде.

Французойките са семпли, но елегантни.

Италианките - цветни, флорални, разкрепостени.

# 636
  • Бургас

Зачудих се за кой пост иде реч, но открих. Толкова много тавтология, чак на мен ми призля. Laughing
Така е, като пиша, ставам, ходя до кухнята, връщам се, пак пиша и така няколко пъти, а накрая не прочитам всичко. Flushed

Днес се сдобих с панталон- тип пижама, ама десена наистина си прилича на мъжка пижама. Смятам да скандализирам колегите в службата  есента. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Още помня какви погледи, какво мълчаливо възмущение отнесох, когато отидох с кашмирените си панталони в прасковено. Сивите не посмях да разнося.
О, да, сдобих се и с най-изящната, мечтана, бяла, бродирана, копринена блуза. Много съм щастлива. От години издирвам такава. Нямам търпение да и метна едни дънки. Relaxed
Панталона тип пижама от сатен ли е?Много харесвам такива.Аз съм в дилема заради едни чанти.Имат намаление и страшно ме сърбят ръцете.И трите са от естествена кожа като първите две са еднакъв модел,само цветовете са различни Последната е изчистена и по-практична.Ще ги помисля още малко.

# 637
и аз много се чудех за тези костюмчета сатенени като пижамки ... определено ме кефят обаче така и не си купих ....
Нина харесва ми първата чанта повече ... обаче аз съм особен случай хаха вие си вземете каквото ви харесва на вас Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 21:59 от peppermint

# 638
Червената.
Да, сатен е панталона.

# 639
  • FRANCE
Червената е разкошна

# 640
  • Бургас
И трите сте много лоши Stuck Out Tongue Winking Eye Hug Аз се надявах да ме убедите за последната.

Peppermint,най добре да пробваш такъв тип панталон в магазин и на място да си решиш.Иначе са красиви и държат прохладно,заради свободната кройка.

# 641
И трите сте много лоши Stuck Out Tongue Winking Eye Hug Аз се надявах да ме убедите за последната.

Peppermint,най добре да пробваш такъв тип панталон в магазин и на място да си решиш.Иначе са красиви и държат прохладно,заради свободната кройка.
Хахаха, Не разчитай на мен, аз съм на вълна разхищение, женственост, шик Laughing Колкото до последната чанта, практична е, видях, че е на Coccinelle, но наскоро имах възможност да разгледам кожите им наживо, преди да ги сглобят на чанти и определено никога не бих си купила. На червената чанта кожата е доста обработвана, но ще издържи по-дълго, а и визуално ми харесва повече.

Колкото до пижаместите панталони и аз не бих си купила, ако не бях го пробвала. Дори и да не го облека, ще си имам яка пижама, не че ми трябва де.

# 642
Годес, може ли да споделиш малко повече за мнението си за кожите?
Аз съм голям почитател на Coccinelle и не мога нищо лошо да кажа от опит, за разлика от Furla, например...

# 643
  • София
Ами добре - последната, ако я има червена. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 644
Годес, може ли да споделиш малко повече за мнението си за кожите?
Аз съм голям почитател на Coccinelle и не мога нищо лошо да кажа от опит, за разлика от Furla, например...
Не ми харесва това, че ги цепят твърде много пъти. Накратко казано, това е процес при който кожата се цепи, обработва се след това, за да добие крайния си вид. Това намалява значително здравината ѝ и трайността ѝ. Ако една кожа е цепена  многократно, от велура е докарана до гладка кожа, то много лесно ще се захаби при ръбчетата примерно. Затова зависи коя част се използва от въпросното разцепване.
Ако ти харесват чантите им, цената и качеството им, носи си ги, не се вторачвай много.
Както се казва, всеки луд с номера си- тук визирам себе си.Stuck Out Tongue Closed Eyes

Общи условия

Активация на акаунт