Модни консултации - 46

• 53 909
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
Писах на съпорта от линка и ми казаха, че очилата ги няма налични.
Има ги! За малко да ги купя.

# 691
Здравейте! Знаете ли къде мога да намеря къса рокля с такъв тип гръб с нежни и тънки презрамки? Благодаря предварително! Relaxed

# 692
  • Street of Dreams
Писах на съпорта от линка и ми казаха, че очилата ги няма налични.
Има ги! За малко да ги купя.

Нямам обяснение. Ти писа ли им? Иначе и на мен ми ги даде налични.

Последна редакция: ср, 12 авг 2020, 09:08 от bubanka

# 693
Ако наистина много държиш да ги имаш, можеш да ги поръчаш от тук до адреса на доставчик и за 10 паунда ще ти ги донесат в Бг.
https://www.withsunglasses.co.uk/just-cavalli-jc870s-20c.html

# 694
  • Street of Dreams
Ако наистина много държиш да ги имаш, можеш да ги поръчаш от тук до адреса на доставчик и за 10 паунда ще ти ги донесат в Бг.
https://www.withsunglasses.co.uk/just-cavalli-jc870s-20c.html

Естествено, че държа. Simple Smile Ако имаш адрес на доставчик, моля да ми пишеш на лични. Стига действително да ги има и тук, де.

# 695
  • София
Темата за доставчиците.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1161839

# 696
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Харесах си от магазин Punto сандали на марката Carlo Fabiani.  Имате ли впечатления дали са качествени?

# 697
Nikolaeva, купувала съм си сандали на марката. Преди 4 г 2 чифта. Едните още са здрави, другите ги обелих и изхвърлих, но да, ок са като качество.

# 698
  • Някъде по Дунава
Nikolaeva, купувала съм си сандали на марката. Преди 4 г 2 чифта. Едните още са здрави, другите ги обелих и изхвърлих, но да, ок са като качество.
Благодаря.

# 699
  • София
Преди месец си взех тази рокля и още си виси в гардероба и се чудя как да я нося. Леко прозира май.

# 700
  • Бургас
С всичко можеш да я носиш,сега и е времето.Много хубав цвят,един от любимите ми за лятото.

# 701
  • в Кошера
Преди месец си взех тази рокля и още си виси в гардероба и се чудя как да я нося. Леко прозира май.
Скрит текст:

Прекрасна е! Обичам цвят лайм! Green HeartYellow Heart
Напомня ми малко на една рокля от миналогодишна колекция, която мнооого обмислях, но не взех. Още ме е яд за което!

Лежерна и свежа е, аз бих я съчетала с ниски сандали, бохо визия ми изплува в съзнанието.
Едноцветна е - бъди смела с аксесоарите. Peace
Скрит текст:

Колкото до цветови комбинации - стои прекрасно с коняк, тъмно кафяво, капучино, сиво, тъмно лилаво..
Скрит текст:

# 702
  • София
И малко по-нетрадиционно предложение - с бял панталон и разкопчана от талията надолу, ако ти стои добре.
Не намерих най-подходящата снимка, но и от тази се разбира какво имам предвид.

# 703

И какво като прозира... Лято е. Най-много ми харесва в комбинация с лилаво/ люляково.

# 704
Здравейте. Харесах си от магазин Punto сандали на марката Carlo Fabiani.  Имате ли впечатления дали са качествени?
Добре са като качество и визия. На мен не са ми от най-удобните, обаче. По-често чанти на марката купувам. Имам и няколко чифта обувки, но почти не ги нося.

Общи условия

Активация на акаунт