Модни консултации - 46

• 53 909
  • 733
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Аз продължавам да издирвам такъв тип чанта

Онлайн намирам някакви супер малки и невпечатляващи, във фазически магазин нищо.

# 706
Имаше ги по сергиите, на които се продават шапки по морето. В магазини на Parfois също съм мяркала. В края на юни поне имаха. На сайта им има няколко модела.

# 707
И аз съм в търсене на такава. Намерих една в Алиекспрес днес, но ако я поръчам ще е за догодина със сигурност. Голям мерак ми е, но никъде не си бях харесала до момента.

# 708
  • Пловдив
Lolis сподели линк мсе пак. И аз за Алито се сетих, но по другата седмица ще ходим на море, а от там най-рано ще дойде към края на септември.

# 709
# 710
Lolis сподели линк мсе пак. И аз за Алито се сетих, но по другата седмица ще ходим на море, а от там най-рано ще дойде към края на септември.

Десиссслава, ето я: https://www.aliexpress.com/item/4000121930467.html?spm=a2g0o.car … 00hP1Sjk&mp=1

Не е абсолютно същата, но според мен е доста хубава. За жалост едва ли ще пристигне на време, за да я ползваш този сезон.

# 711
  • в Кошера
Малко е късно за подобни находки оффлайн, но все пак... погледни в Ойшо, Парфоа, Манго, Севън Секъндс.
Или обикновените магазини за бельо, предлагащи бански и плажни артикули сезонно.
А и на морето винаги има разни магазинчета/сергийки с подобни чанти. Peace

# 712
В момента има такива чанти на Гес във Фешън дейс, по около 65 лв. Идват за 2 дни. Доста са симпатични за морето.

# 713
  • Somewhere far away
Момичета, канени сме на годеж, който е също и рожден ден т.е. в един и същи ден се случват нещата, в края на този месец - мястото е Созопол. Въпроса е  - какво да облека ? 
Няма да е тип вечерна дълга рокля, няма да е строг аутфит, но все пак не искам и да ида както си ходя всеки ден. Нещо хем неглиже и по-непринудено, хем да не е моя тип "отивам на разходка покрай  брега на морето с боси крака и боксьорски гащи".
нося се много спортно особено лятото, рокли не нося /само в краен случай/,  бермуди и тениска са ми основните дрехи - а това изобщо не ми се вижда подходящо и не искам да се излагам. 

# 714
  • София
Ами каквато и да е рокля до коляното тогава.

# 715
  • София
Зависи от фигурата, но също подобен тип гащеризон според мен е много подходящ. Хем не си с рокля, хем може с ток/платформа, пък и с кецове става. Ако е дюс, може готини обеци или гривна. Но е много неудобно при посещение на WC ☹️

# 716
  • Пловдив
Аз бих заложила на нещо подобно

# 717
  • София
Моята рокля в цвят лайм съчетавам със тъмно-сини/виолетови сандали - midnight blue и такава чанта.

# 718
  • София
Всъщност едноцветна лятна рокля се съчетава лесно. Можеш да добавиш почти всякакви обувки и чанта, стига да са с подходящия нюанс и интензивност. Получават се две или три цветни петна.

# 719
Здравейте, момичета
Днес купих това палто/саков зелен цвят, подходящо за ранните есенни дни. С какво бихте го съчетавали?

Реалният му цвят е този:

Всъщност голяма чудене беше дали да взема зеленото, или бежовото.. Взех зеленото за разнообразие, тъй като нямам нищо такова в гардероба и се стремя да разнообразявам. Но, сега започвам отново да се колебая дали да не заложа на лесното, т.е да го заменя за бежовото.
Слагам снимка и на него:

Общи условия

Активация на акаунт