Модни консултации - 46

• 54 260
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
  • Street of Dreams
Аз съм против, не я намирам за подходяща, защото е прозрачна и с къси панталонки отдолу. За мен е плажна или всекидневна лятна рокля. И на най-неофициалната сватба трябва да има малко класа.

# 541
  • София
Има време да си намери подплата, ако желае.

# 542
Аз не видях роклята за сватбата, но по принцип съм на мнение, че независимо от мащаба, трябва да се подхожда с уважение към събитие като сватба. На Кръщенето на бебето  почти всички бяха толкова неглиже и това не ми направи добро впечатление. Кръстницата беше с дънки и риза и равни боти. Вярно, че струват колкото половината ми гардероб, но събитието беше тържествено. Проведе се в църквата Света Неделя, имаше голяма литургия преди това, защото беше и голям празник.

# 543
По-добре ѝ сложи нормална подплата, а не тези къси гащи отдолу, поне това виждам на снимката де. За мен в този ѝ вид не е ок за официално събитие каквото е сватбата.
"Късите гащи" не съм ги сложила аз, а модела е такъв.. Сватбите не винаги са официални.. Затова уточних й че ще е в Двореца в Балчик. Представата ми е за ефирна дълга рокля
Аз никъде не казах, че ти си ги сложила късите гащи, знам че моделът си е такъв. Просто не е подходяща в този ѝ вид според мен и те посъветвах да се махнат и да се сложи нормална подплата.
Какво значи, че  сватбите не винаги са официални? Сватба, кръщене, бал са си официални събития, без значение в какъв стил ще са, самото събитие е официално и предполага сравнително официален вид. Разбира се, че ако сватбата е плажна няма да се появиш с рокля с обръчи, а с нещо по- ефирно, но все пак трябва да е достатъчно уважително и адекватно за събитието. Роклята е добре за плажна сватба, но не и с тази подплата. Това е моето мнение. Изглежда все едно ти се виждат гащите.

# 544
  • София
И аз не видях роклята.
Но дворецът в Балчик не предполага изобщо плажни рокли, за мен е едно от най-красивите места за сватби и сватбени снимки и къси панталонки никак не ми се връзват. Дори да са ви обяснили, че няма да е много официално събитие - от смокинг и дълга рокля до плажна има още поне 50 варианта.

# 545
Аз я видях. И в двореца съм била.
Нито роклята е неприлична, нито мястото толкова хай. Красиво да, но допуска визия далеч не толкова официална.

# 546
  • Пловдив
Аз не видях роклята, но съм присъствала на сватба, където само думата сватба е тържествена. Всичко зависи от концепцията на младоженците. Отделно съм виждала и хора в стремежа да са "тържествени", изглеждащи толкова нелепо с дрехи, които изобщо не са техните и не фигурират по принцип в гардероба им.
Била съм и с рокля на такива събития и с къс гащиризон.

# 547
  • Бургас
Роклята изобщо не е плажна и  напълно подхожда на мястото и неофициалното събитие.Авторката да се подготви и въоръжи с търпение,защото всички баби,спрели лели и каки ще я питат,защо не си е сложила подплата отдолу.

# 548
По-добре ѝ сложи нормална подплата, а не тези къси гащи отдолу, поне това виждам на снимката де. За мен в този ѝ вид не е ок за официално събитие каквото е сватбата.
"Късите гащи" не съм ги сложила аз, а модела е такъв.. Сватбите не винаги са официални.. Затова уточних й че ще е в Двореца в Балчик. Представата ми е за ефирна дълга рокля
Аз никъде не казах, че ти си ги сложила късите гащи, знам че моделът си е такъв. Просто не е подходяща в този ѝ вид според мен и те посъветвах да се махнат и да се сложи нормална подплата.
Какво значи, че  сватбите не винаги са официални? Сватба, кръщене, бал са си официални събития, без значение в какъв стил ще са, самото събитие е официално и предполага сравнително официален вид. Разбира се, че ако сватбата е плажна няма да се появиш с рокля с обръчи, а с нещо по- ефирно, но все пак трябва да е достатъчно уважително и адекватно за събитието. Роклята е добре за плажна сватба, но не и с тази подплата. Това е моето мнение. Изглежда все едно ти се виждат гащите.
Много остаряло мислене относно концепцията за сватба.. За мен сватбата не е място, където да се изтипосаш с тежката рокля или неудобните обувки, за да изглеждаш добре на снимките, и после цяла вечер да не танцуваш или пък да се преобуеш или преоблечеш. Предпочитам да ми е удобно и шик, да съм част от тяхната романтична приказка .. Затова уточних и къде ще е сватбата, за да се избегне подобно заяждане.. Иначе с дълга подплата ще ми е горещо, а късата  най-вероятно ще се набира  ...Всеки си има стил и вкус.
Попитах цветово с какви обувки и чанта
съчетавате жълта ефирна рокля, мисля че за това е темата, иначе става някак прекалено лично да казвате че нещо не ви харесва и да се присмивате.. Коментар "не е подходяща"  е достатъчен като толкова държите да се изкажете негативно.
Благодаря на тези, които са с свежо мислене и я подкрепиха, на другите пожелавам бъдете позитивни Simple Smile

# 549
Не обсъждам роклята, не съм я видяла. Затова нямам нея предвид.

Просто искам да вметна, че официално облекло не означава изобщо тежка дълга рокля. Още по-малко "неудобни обувки".
Нито неофициално е равносилно на неглиже.
Всеки повод има изискваия към стила и облеклото.

# 550

Ето ви пример за рокля с къси панталонки.. На мен ми стои свежо и различно.. Така че е всичко и въпрос на вкус и мислене Simple Smile

# 551
На мен ми стои нещо, като нищо. Ни е рокля, като рокля, ни е панталонки, като панталони. Пиша конкретно за такъв вид рокли или поли. Не харесвам такива изпълнения 2 в 1. Тюрлю гювеч.
Да не се приема като упрек към авторката на питането.

# 552
  • Бургас

Ето ви пример за рокля с къси панталонки.. На мен ми стои свежо и различно.. Така че е всичко и въпрос на вкус и мислене Simple Smile
Прекрасни емоции ти пожелавам!Всичко ще бъде наред.Сигурна съм,че много ще се забавлявате.Тази рокля също ми харесва.

# 553
  • Street of Dreams
Момент, не беше ли въпросът дали е подходяща роклята за сватба? Включваме се с мнение, за да помогнем и да отговорим, както и аргументираме защо смятаме така - което се обръща на обиждане и "заяждане". че и "остаряло мислене относно концепцията за сватба". Накрая се благодари само на "тези със свежо мнение, които подкрепиха". Еми ако търсиш само комплименти и подкрепа, си формулирай поста по друг начин и тези, на които не им харесва за сватба, ще си замълчат.

# 554
Стига де, за друго е темата, не за да се порицаваме и да си репликираме.
Различни сме, с различен вкус, някои по-смели, някои не толкова, важното е да се чувстваме комфортно със себе си.

Общи условия

Активация на акаунт