Парфюмни размисли и страсти - 245

• 51 096
  • 732
  •   1
Отговори
# 435

Заради хубавата база заслужава ли си да се мъча с мухливото начало. Rolling Eyes
       Зависи колко трае. Аз така бях почти отписала Аура заради първия 1 час, в който ухае на блато. После реших да стисна зъби (или по-точно нос) и да го изтърпя заради онова, което идва след него.

# 436
  • София
Зависи колко време те мъчи това мухливо начало, Karen. Simple Smile Аз също усетих нещо подобно при себе си, но при мен сякаш се разсейва доста бързо, за около 10-15 минути. Само че на моята кожа повечето парфюми са с "бързо горене", та си е чисто субективно. Аз мисля да го тествам по-стабилно отново есента, да се види влага как ще му се отрази например, защото ми се струва, че сега бързо утихва, макар че беше завидно траен. Simple Smile
С Mandorlo di Sicilia Acqua di Parma не откривам съществени прилики като настроение и излъчване, да, бадеми са и двата, но Мандорло е някак по-свеж и момичешки (при мен излита доста бързо от кожата), докато Bois D'Amande е по-сериозен и мистериозен с тази интересна дървесина в базата. Simple Smile

# 437
Благодаря за страхотните предложения за младежа ! Отивам със списък да ги пробвам.

Тествах отново Bois d amande VCA и съм със смесени чувства.  В началото пак ми мирише на мухъл и е много смущаващо,  после обаче става мек, дървесно мускусен и пудрен , от вчера още се усеща на ръката ми. Заради хубавата база заслужава ли си да се мъча с мухливото начало. Rolling Eyes
Склонна съм да изтърпя смущаващ старт, само ако в базата си е това което търся, харесвам и в друг парфюм не откривам. Но обратният вариант е немислим за мен. Колкото да ми харесва един парфюм при старта и в сърцевината си, не ми ли хареса в базата е до там. Но пък и цената на Bois d amande VCA не е за пренебрегване, та не знам, мен би ме отказала.
Вече съм на такъв етап, че търся комфорт и в парфюмите, една нотка ако ми подразни носа, просто подминавам. Май се наиграх с експериментите. Ако не е "уау!" е "аут". Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 13:04 от Sysly

# 438
Някой може ли да сподели So Scandal на JPG с кой аромат е близък, знам само, че се различава от останалите Scandal-и, няма мед. Някои ползва ли го вече?

# 439
Да, аз. С никой не ми е близък.

# 440
И аз не бих изтърпяла кофти начало, заради просто хубава база. Но пък е относително...зависи и колко те дразни и какво точно не се понася...Днес съм с Алюр ЕДТ, началото лееекинко ме дразни, но пък има и нещо привличащо там, после утихва и става нещо, което много ме успокоява- женствено и пудрено. Така, че ето изтърпявам в известна степен нещо, което не ми допада в началото, но то е за минути и не е гадно, а просто нотка, която ми идва в повече...да кажем...

# 441

Заради хубавата база заслужава ли си да се мъча с мухливото начало. Rolling Eyes
       Зависи колко трае. Аз така бях почти отписала Аура заради първия 1 час, в който ухае на блато. После реших да стисна зъби (или по-точно нос) и да го изтърпя заради онова, което идва след него.
На мен пък в началото точно най ми харесва

# 442

На мен пък в началото точно най ми харесва
Аура ли? И на мен започна да ми харесва след известно време (или поне свикнах), но в началото ми беше трудно.

# 443
Някой може ли да сподели So Scandal на JPG с кой аромат е близък, знам само, че се различава от останалите Scandal-и, няма мед. Някои ползва ли го вече?

И аз тествах новия Скандал , много свежо цветно начало ,но в базата се усеща жилката на оригинала.

Patchouli Ardent Guerlain също тествах ,много ми допада ще го тествам пак,но есента сега не му е време има някаква близост с Perfect Tobacco и Royal Amber...
Новия Цитрин на Булгари ,свежарка -мандарина ,която току що си обелил и коричките пръскат капки и аромат.
Синьото Чудо и Омбре , впечатлиха ме и двата ,но предвид летния сезон ме грабна свежеста на Синия и го поръчах.Много свеж,въздушен ,морски и цитрус усещам аз ама няма в пирамидата..

# 444

И аз тествах новия Скандал , много свежо цветно начало ,но в базата се усеща жилката на оригинала.

Новия Цитрин на Булгари ,свежарка -мандарина ,която току що си обелил и коричките пръскат капки и аромат.

Благодаря за споделеното! Скандал ми звучи като за мен. Като го получа в следващите дни ще знам със сигурност. Колкото до Цитрин, беше ми любопитно дали се усеща иланг. Ако не, ще го пропусна.

# 445
При мен в Цитрин не се усеща иланг иланг и по-добре, че хич не го обичам. Иначе е летен свежар. 😉

# 446
  • Stuck in a moment
Здравейте, може ли да споделите как е при вас като трайност Prada Infision d`Iris. Знам, че е индивидуално, моля за лични впечатления. Тези дни съм с Chance Eau Fraiche, днес около 1ч. следобед напръскан, сега едва доловим skin scent по сгъвките на лактите, така се държи на моята кожа.
 И още един въпрос - Prada Infusion d`Iris Cèdre - силен мъжки уклон ли има?

# 447
Задава се нова лимитирана колекция Mon Paris, вдъхновение е актрисата, дизайнер и певица Dilraba Dilmurat

# 448
  • София
Истинско бижу!

# 449
Момичета,някой от вас познава ли ESSENZA 4 на Martinez. Това не е имитационен парфюм,а си е тяхна линия (за това смятам,че мога да коментирам в тази тема). Вчера отново пробвах Ерба Пура на Соспиро и през цялото време си повтарях "това съм го имала"...като се прибрах започнах да мисля и да гледам какво имам по шкафовете, докато не си намерих ESSENZA 4, пръснах се и се оказа много близък,наистина:) За мен ESSENZA 4 е изключително добре направен с невероятна трайност и страхотно развитие, а цената няма да коментирам Laughing Та..дали някой друг намира прилика се чудя:)

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 10:44 от Ре

Общи условия

Активация на акаунт