Парфюмни размисли и страсти - 245

• 51 038
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Deetron, благодаря ти. Значи - стрелям Stuck Out Tongue

# 526
  • София
. Яна .  - Амииии стреляй да Simple Smile
Смятам, че Нова е по-близо до стила на летните 2019/2020 лимитирани Ангели - по-свеж и излязъл като от тропически коктейл Tropical Drink
Подозирам, че в базата ще е различен и по-интересен, и си заслужава на кожа да се тества и прецени.

# 527
А има ли прилика с Делина?

# 528
Вчера получих Flowerbomb Dew, тестер 100мл от парфимо. Парфюмът е наистина траен, но проблемът му е силата. След 1-2 часа става по-скоро skinscent, поне на моята кожа. Определено при пръскане се усеща росАта (dewdrop - че при четене изглежда написано като роза Satisfied) в него, като същевременно си е сладко флорален, заради розата и ириса, но след 10-15 минути избледнява и остава само флоралният му аромат. Що се отнася до прилика с бомбата, има много лека прилика, но след няколко часа. Като цяло този фланкър го харесвам доста повече от оригинала. Единствено ми се искаше силата му е да е по-голяма, но за пролет/лято и по-топли дни е идеален.
Днес получих и Lancome La Nuit Tresor Nude от Notino. Доста е странен и все още съм 50/50 дали ми харесва. Отначалото се усеща бергамотът, но след няколко минути отминава и остават само кокосът и ванилията. Типичен летен аромат, определено силен, тъй като обикновено не се усещам, а този все още успявам, но ми е леко странен и не мога да му свикна. Усещам комбинацията между кокос и ванилия в този парфюм леко синтетична. Хем ми харесва, хем не точно. За трайност все още не мога да кажа, тъй като се напръсках преди 2 часа, но още е доста силен на ръката ми.

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 14:58 от A. Peneva

# 529
  • София
А има ли прилика с Делина?

densi - за съжаление, не познавам Делина. Пак казвам, че самия аз си нямам доверие от един тест за 30 минути на блотер, но мога да кажа, че от това, което усетих, много ми хареса, има уау-фактор за мен и е чудесен нов хит от марката.  Изявена роза за това време не усетих. Може би ще се появи по-дълбоко в развитието.

# 530
И така, първи впечатления от So Scandal. Комбинацията с малина прави туберозата, как да се изразя, закачлива. Направо е идеална за лятото, макар да ми се струва, че парфюмът ще бъде хубав и целогодишно. В самото начало е на ръба да ми е твърде сладък, после леко се укротява (откъм сладост, не откъм сила/проекция, там няма грешка). За трайност още не мога да се произнеса, тъй като сравнително скоро се напръсках. По-нататък ще се допълвам.

# 531
Идвам да се похваля с подарък от колегите. WOMANITY. Боже, уникален парфюм. Траен, страхотен шлейф. Влюбена съм.

# 532
Ох много ми е любопитен този Со Скандал, ще търся пробичка ☺

Момичета дайте съвет Mon Guerlain Florale или Mon Guerlain Sensuelle да избера като подарък за една почитателка на Мон?  Кой е по близък до оригитала за да няма големи изненади,но и да е летен,траен.

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 15:29 от CoCo`Milk 🥥

# 533
Момичета дойде съвет Mon Guerlain Florale или Mon Guerlain Sensuelle да избера като подарък за една почитателка на Мон? Кой е по близък до оригитала за да няма големи изненади,но и да е летен,траен.
Florale! Но ако е почитателка, вероятно има и него..

# 534
Сиси, не няма го има само класическия ,но ми сподели че би заложила на някой от фланкърите следващия път, а тъй като скоро има юбилей и реших да взема някой от тези

# 535
  • Пловдив
Jean Paul Gaultier Classique Gaultier Airlines  някой успя ли да го пробва, мисля Karen  го поръча, дайте отзив🙏🏼 А иначе за новия Мюглер като прочетох малини и ми се подкосиха краката, трябва да го пробвам непременно😍

# 536
На мен Флоралната версия  на Мон ми е много различна от оригинала, не знам защо така ми се разкрива. Много е траен, супер познат ми е, но не мога да се сетя на кой друг парфюм ми напомня. Макар и различен върху мен, също както оригинала, го намирам за чудесен. Сенсуел не съм пробвала, но съм чела в темата, че почти няма разлика с оригинала и не знам до колко си струва да се подари почти същият парфюм. Simple Smile

# 537
Да, на мен Mon Florale затова ми харесва, че е по-ведър, лавандулово-цветист и много траен при мен за разлика от първообраза.

# 538
  • Sofia
Ей сега ще го взема Airlines,  тъкмо паркирах пред спиди. Grinning
Не знам  без какъв акъл го отстрелях преди да проверя. Ами това си е лимитирана бутилка на  Classique , а състава и аромата са 1:1 https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/Classique … -Parfum-8304.html
А аз не харесвам Classique. Head Band

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 18:51 от Karen

# 539
Ох много ми е любопитен този Со Скандал, ще търся пробичка ☺

Момичета дайте съвет Mon Guerlain Florale или Mon Guerlain Sensuelle да избера като подарък за една почитателка на Мон?  Кой е по близък до оригитала за да няма големи изненади,но и да е летен,траен.
Аз съм почитателка на Мон Герлен, но на Мон Герлен Флорале никак не съм! За Сеншуел - не знам.

Общи условия

Активация на акаунт