Парфюмни размисли и страсти - 245

• 51 046
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
  • Toronto
Да попитам за мнение за Aviator на  Jean Paul Gaultier, по-точно за трайността му дали имате наблюдения? Ароматът ми харесва, 3 часа след като съм пръснала на китката си, все още се усеща много силно, но това ми се случва с почти всички тестери.

# 511
Аз днес пробвах Angel Nova - много ми хареса. Убийствена трайност върху мен. Не мога да опитвам парфюми, но съм почитателка на Angel - ите. Не усетих никаква роза, което е огромен плюс за мен, защото не харесвам рози в парфюм. Определено ще го купя след известно време. Днес си поръчах Angel Sucree 2017, но следващата ми поръчка ще е Nova, освен ако тази годишния Круизен не се повщяви в България най - после.

# 512
Днес си взех Ириса на Бушерон- тестер, флаконът е огромен, вярно, че е 125мл., но се изненадах. Много странна нотка се прокрадва, тежка и маслена я усещам и не е съвсем в началото, а като пръсна след броени минути я усещам, след още толкова броени минути изчезва. Като го тествах не усетих такова нещо...Иначе много ми харесва, дори сега се нафъщях, ще прекарам нощта с него 😁😁😁 толкова е хубав- не ти досажда, уютен, някак си прилепва по мен като кадифен костюм и ме обгръща много нежно. Чела съм много писания за него, но нямам спомен някой да е споменавал това, което аз усещам 🤔 Носове...
Аз Мансери и Монтали нямам, Том Форд също, та за трайност не мога да кажа...моите Герлен, Ерме, Шанел- Алюр ЕДТ, О Вив дори, са ми от най- трайните.

# 513
Добро утро, ароматни момичета на Еньовден! Днес е рождения ми ден и се чудя с какво да се почерпя?  Алюр сеншуъл или Fougeres Marines Montale? Много ми харесват и двата. Голяма дилема, голямо нещо! Simple Smile
Прекрасен ден на всички желая!

# 514
Soñadora, абсолютно същия случай с Ириса и при мен. Когато го пробвах преди време въобще не усетих такова нещо . Като, че ли освен тая леко мазнееща нотка в началото и някакъв ацетон надуших при носене вече от шишето. Дразнеше ме много и разкарах парфюма. Пробвай го в топлото може тогава да е по-добре , на мене не ми се чакаше.

Пипи, ЧРД. Да си здрава , много щастлива парфюмно и всякак .Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose

# 515
  • Чукарландия
Pipi_, честит рожден ден!!! 🎂🌹🎂
Бъди жива и здрава, много щастлива, и парфюмно удовлетворена! 🌹
И да решиш дилемата с лекота! 😉
Не ги познавам тези парфюми, но ако питаш мен - и двете, дядо Попе, и двете, както мъдро е казал народа... 😂🤗😂

# 516
Pipi_, честита да си, на този прекрасен празник. С пожелания за много здраве, радост и парфюмни удоволствия. Tada
Chocolat_, благодаря, че сподели. Понякога се чуствам странно, като усещам някакви такива неща, знам, че всеки нос е различен, ама друго си е да има поне още един като теб Grin
Ще видим дали ще го изтърпя, днес доволно се напръсках с него, сложих повече от 3 апликации. Вече се стеле прекрасно около мен.

# 517
Дамата която взе Ириса Бушерон от мен видях лично. Тя го беше тествала в Дълглас, пратих я там за да е сигурна, че го иска. Толкова и беше харесал, а и като се напръска пред мен също. Та явно нещата при този аромат са или-или. Simple Smile

# 518
#Pipi_, честита да си! Здрава, щастлива и парфюмно задоволена! Flowers Bouquet

SOTD: Mon Guerlain edp intense....това бебче, което за първи път придобих преди Коледа, до момента /пръскам и в студ, и в жега/ нито веднъж не ме е издразнило или предизвикало дискомфорт-най-прекрасно съчетаните за мен лавандула, ванилия и смоли в парфюм.Искам поредния галон от него...Blue Heart Blue Heart Blue Heart

# 519
  • Sofia
Pipi_, happy birthday to you. Бъди здрава, усмихната и парфюмно задоволена.🌺🌺🌺

SOTD - Tiziana Terenzi - Arethusa

# 520
  • София
Пипи, ЧРД! 🎂🍹Бъди здрава и парфюмно щастлива! Hug

Аз днес си получих това Жадорче от Парфимо: https://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/J-Adore-In-Joy-43704.html
Напръсках се доволно с него! ММмм! Каква сол? Къде? Само плодово сиропче усещам аз. Дъвка Хуба-Буба! Smiley Постепенно след многото ни събирания и раздели с парфюми на Диор в главата ми се заформя солидното мнение, че.. приготовляват мащабно сиропчета. Мда! Да видим колко ще се обичаме и с този! Thinking

# 521
Пипи, ЧРД и от мен! Аз днес чакам So Scandal и по-късно ще споделя впечатления.

# 522
  • София
Pipi_ - Чесит Рожден Ден!
Жива и здрава да си, заредена с парфюмни желания ChampagneTada

# 523
Да попитам за мнение за Aviator на  Jean Paul Gaultier....
Синия точно 3ч. на китка с едно супер лекичко фъс, че не нося мъжко.   Пръснах в 8  и сега в 11. 30вече е съвсем слабо само като допра нос до кожата се усеща.
При мен  леки дамски Pleasures,Éclat d'Arpège,Noa изкарват  по половин ден ,  J'adore  и Guerlain  7-8ч, а Lancome без подновяване го усещам и до  12-1 вечерта.

Здраве ,късмет и много любов за рожденичката!

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 11:46 от mamamari

# 524
  • София
Скрит текст:
Момичета,  в нотино заредиха Mugler Angel Nova. Дали вече някоя от вас го е пробвала някъде? Преди време ви споделих, че все още си нямам Ангел /от светата троица, Ангел, Извънземно, Уоманити/ и сега силно се изкушавам да го отгърмя на сляпо.
Яна - Преди малко бях в нотино и видях, че е зареден - пръснах веднага на блотер и за мен е пълна лудница! Отвори се свежо, плодово, но не сладкишесто и плътно, а дори леко тръпчиво-киселко, ако мога така да го опиша. Усетих и част от днк-то на Ангела, но този Нова е много модерно и различно звучащ. За съжаление, блотера не остана у мен за да мога да споделя повече инфо. При всички положения обаче, вярвам, че Нова ще намери много фенове. Не го усетих плътен, много сладък или задушлив. Стори ми се, че има модерен секси профил. Със сигурност, при първа въможност ще го тествам отново и внимателно ще го проследя.

Общи условия

Активация на акаунт