Парфюмни размисли и страсти - 245

• 51 091
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia
Линията им изглежда наистина интересна, богати пирамиди демонстрират. Хвърлила съм оче на 1-2 за проба.Simple Smile)

Парфюм за деня - 4 пръски от Муски Гардън Мансера и заредих МК16.😂

# 451
Ще пробвам и аз  новите парфюми - особено новите Аква Алегории са ми много интересни. Обичам чаените парфюми, така че може би Салвия ще ми допадне. Имаше една Алегория Теазура, която обожавах, ама ми я спряха.

# 452
  • Милано, Италия
Лично аз, НЕ си купувам парфюми от магазини, като "Martinez" и подобни на него магазини!
Аз съм човек, който или ще нося, нещо което си заслужава, или няма да нося нищо.
Парфюмите от тези "марки" за мен не струват, няма да тествам върху кожата и себе си, такива измислици.
Има достатъчно сериозни брандове, че да се занимавам с имитации.. за около 20 лв.

Ако ще ползваш ШАНЕЛ, използваш ШАНЕЛ!

"Martinez" - Не е ШАНЕЛ.. Няма и да бъде!

# 453
Crystal Noir става ли за лятото?

# 454
  • Sofia
Ако искаш да предизвикаш Заразно зло: Изтреблението, пробвай.😄

# 455
  • Чукарландия
Нещо има в Кристъл Ноар, което не го понасям, някаква нотка, незнам точно каква е и оттам парфюма въобще не го харесвам. Нито зиме, нито лете.

# 456
  • Милано, Италия
Мен, ме дразнят дамски/мъжки аромати, който са с "изтъкнала" ясно изразена, нотка на тамян! Mask

# 457
  • Бургас
Момичета,  в нотино заредиха Mugler Angel Nova. Дали вече някоя от вас го е пробвала някъде? Преди време ви споделих, че все още си нямам Ангел /от светата троица, Ангел, Извънземно, Уоманити/ и сега силно се изкушавам да го отгърмя на сляпо.

# 458
  • Габрово
Crystal Noir става ли за лятото?
Според  мен не.

# 459
Успях да мина сутринта да се напръскам хубаво с новото Пачули на Guerlain и останах със смесени чувства - много е мощен, а мен сякаш ме мъчат толкова силни аромати напоследък. В духа на другите от серията - усещам в него елементи от Oud Essentiel и Santal Royal, смесени с пачули и малко плод.  Кожата е същата като в останалите, а ми се искаше да е по - хладна и се надявах парфюмът да е по - зелен и да има по - изявена смокиня. Струва ми се твърде ориенталски, по - скоро мъжки, а и нищо ново не открих в него. Непременно ще го пробвам през зимата още веднъж, но засега го пропускам.

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 16:35 от silver pearl

# 460
SOTD: Туили и Опера- заедно. Невероятно добре се допълват!

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 17:27 от bubanka

# 461
  • Бургас
Аз влизам да се оплача, отново не мога да понасям върху себе си никакви сладости, сладкиши, кексове, пекарни просто директно ми прилошава! Отново ми се случи, а принципно съм фен на сладориите.Стана ми лошо от Нарцизо Флорал и не не се лигавя, толкова нагла да е тази роза, не ми понася, не, не, не.ЩЕ си карам на Габи Есенс, Мон Флорал и Джой на Диор и търся нещо наистина свежарско, което да е като глътка свеж въздух, да видим какво.

# 462
  • Sunshine state
На всичките ми парфюми, разнасям напоследък Treselle AVON, който е спрян и трябва да отбележа, че е със завидна трайност при мен.Много изявена тубероза, която обожавам. Ще трябва да се запася, че имам към 30мл останали. 😝

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 14:44 от Pupitka

# 463
И аз като попрекаля с пръскането на Нарцисо Флорал и се опитва да ми обръща стомаха/мия си косата на 4 дни , задължинелно пръскам на слепоочието към косата и като ми се натрупа така да се каже аромата, в неделя малко ми призля от него/
Днес започнах деня с Шанел О Фреш и реших, че зелении и свежаци/чак толкова свежи/ не ми се носят-направо ми навя хлад.......На обяд поднових с Нарцисо Флорал/леко ми стана гадно на стомаха, но го преживях геройски-няма да му се давам на този аромат-много го харесвам/
От вчера ми се е завъртяла една муха в главата....вероятно ще паднете, но факт е , че този аромат не съм го носила...иде реч за Sensuous Nude ...та -да го прилапвам ли или да си останем непознати ?

# 464
  • Бургас
търся нещо наистина свежарско, което да е като глътка свеж въздух, да видим какво.
Роза верде на Валентино?

Общи условия

Активация на акаунт