Парфюмни размисли и страсти - 245

• 50 574
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
АААААааааааа какво на здравец - сега нещо такова ми трябва бюджетно - да е на здравец, вече намерих the body shop moringa за липата
явно на миризма да е нещо, което да го докарва поне
Свеж и любим здравец, бюджетен: https://www.fragrantica.com/perfume/Donna-Karan/DKNY-Women-504.html

# 571
Привеет!
Струва ли си покупката на Tom Ford Eau de Soleil Blanc? Thinking
И като цяло има ли нещо общо с Бронзовата богиня, тъй като не съм пробвала солей бланк?
Абсолютно не си струва за мен, в сравнение със Soleil Blanc edp е абсолютна остра, горчива вода с трайност 15 минути

# 572
  • Виена
Да, точно това е, Le Visage. Намерих там и Фиджи Simple Smile

# 573
АААААааааааа какво на здравец - сега нещо такова ми трябва бюджетно - да е на здравец, вече намерих the body shop moringa за липата
Свеж и любим здравец, бюджетен: https://www.fragrantica.com/perfume/Donna-Karan/DKNY-Women-504.html

ммммммм мерси , тази марка преди ябълката не съм я поглеждала даже

# 574
В това магазинче във Виена имат хубава колекция от винтидж парфюми и екстракти в невероятно красиви бутилки. Предстои ми пътуване дотам, непременно ще го посетя отново.

# 575
Какво за новия Le Male на  Gaultier, тъкмо мислех да взема дамския и мъжкия да сме комплект с ЛМ..

# 576
https://www.fragrantica.com/perfume/Rochas/Tocade-1418.html
бюджетен здравец

# 577
https://www.fragrantica.com/perfume/Rochas/Tocade-1418.html
бюджетен здравец

като марка наистина съм го виждала на тоалетките на по - възрастните , ще потърся от къде може да се намери

# 578
Здравец не понасям и аз. Остър и главоболен ми е.
Днес съм цял ден в движение с "кулфитата" на Том Форд и съм мега недоволна. Редувам ги от сутринта с много пръски. Изфирясват за секунда от топлото. Хич не им е сега сезона. Няма и да ги мъча. Трябва им хладина и студ, за да се разкрие тази подправкова хипнотизираща сладост. Smiling Imp

# 579
Аз съм безвъзвратно влюбена в Cuir  Patchouli Elie Saab. Това е най-най-най-прекрасното пачули, което съм срещала! Задължително за проба за всички, които харесват тази нотка. За мен е абсолютното пачулно съвършенство и няма да видя мира докато не купя пълна бутилка. Сърдечни благодарности на дамата, която ми го изпрати за проба! ❤

# 580
  • София
Jollie, ако си пробвала Patchouli Ardent Guerlain, може ли да направиш сравнение между него и Cuir Patchouli E. Saab? Simple Smile Много ще ми е интересно, тази линия на Сааб много ме привлича, но за съжаление няма къде да се тества. И въобще някакво по-подробно описание на пачулито на Сааб ще е много ценно. Simple Smile

# 581
Неее, не съм все още. Но го чакам с нетърпение и него. Малко съм скептична заради смокинята, която не е нито моят плод като храна, нито моята нотка в парфюм.
Пачулито на Ели... да видим, аз не съм особено добра в описанията.

Мноооогоо заоблено, много хубаво направено и балансирано, малко подсладено от канелата, леко затоплено от амбрата, съвсем леко велурено от кожата. Бергамонт и всякакви други свежаци не харесвам и открито избягвам, но тук е или съвсем с началото и минава бързо, или аз не го регистрирам ако присъства по-дълго в развитието. Трайността е изключително добра при мен. Аз го усещам добре върху себе си, особено ако размахам китки😍
Преставям си листа пачули, натопени амбров сироп, след което поставени върху изящна кожена подложка, поръсени с щипка канела и гарнирани с резен бергамонт.
Представям си го на фатална жена. Брюнетка с дълга и гъста коса, и бадемови очи, дълбоки като кладенци. С впита черна рокля, не прекалено къса, около коляното, с прекрасен черен часовник с мека кожена каишка и розово-златен циферблат, с малки златни обеци и съвсем малка златна гривна на глезена. Със черни сандали на много висок ток. С грим в златисто и дълги, плътни клепки. Със сочни, плътни устни, подчертани от нежен гланц. Жена, която хипнотизира само с поглед.
Има страхотна дълбочина и плътност.
Като проекция нямам идея как е и колко силно би се усещало от околните. Не мога да кажа и нищо за шлейф. Но е тооооолкова прекрасен, че за първи път в парфюмното ми приключение грам не ме интересува това.
Това, според мен, е парфюм, направен да доставя най-върховата наслада и екстаз на този, който го носи.
Толкова силно бях влюбена един-единствен път преди. Когато отвориха бутика на Делириум в Сердика Център и представиха на бг пазар нишовата линия на Carolina Herrera. Bronze Tonka ❤Много силна и дълбоко несподелена любов, предвид цената, на която се продава.

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 19:25 от Jollie

# 582
Бронз Тонка е уникат. Аз го чакам отдавна.

# 583
Имаше го в Делириум в началото, когато отвориха. Отдавна не съм ходила там покрай 👑 и не мога да дам актуална информация.

# 584
Здравец не понасям и аз. Остър и главоболен ми е.
Днес съм цял ден в движение с "кулфитата" на Том Форд и съм мега недоволна. Редувам ги от сутринта с много пръски. Изфирясват за секунда от топлото. Хич не им е сега сезона. Няма и да ги мъча. Трябва им хладина и студ, за да се разкрие тази подправкова хипнотизираща сладост. Smiling Imp

Имате предвид Tom Ford Noir pour femme?
Защото ако е този, и аз съм с него днес и тъна в блаженство от сутринта. Усещам го осезаемо цял ден, с 4 ,, фъс" .

Общи условия

Активация на акаунт