Парфюмни размисли и страсти - 245

• 50 549
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря Азалия,  не познавам оригинала/Angel/ на  Мюглер, но сякаш по-скоро везните ще клонят към него.

# 601
Burberry weekend за мен е безличен,никакъв ,имах го подарен и накрая го подарих.

# 602
  • До сърцето...
Момичета, някоя от вас пробвала ли е Montale Nepal aоud?

Имам го, и ми е един от любимците. Много нежен е при мен, фееричен, чак като гледам пирамидата му, се учудвам. Уда не тежи, ванилията е много добре балансирана, при мен нищо не изпъква и не дразни. С голям ентусиазъм го тества моя парфюмна дружка - е, при нея е мор. Тежък, задушаващ, а е розоманка.
Задължително тест, те Монталите са много кофти за препоръка.

# 603
  • Sofia

Много ми беше харесал и на мен Herbae,  точно вчера си напомних да го преслушам пак и вие сте писали за него.
Сега видях, че има и ново, розово - Herbae l'eau. Пробвал ли го е някой?
Не знаех за новото розово издание, ако успееш да го пробваш, моля да разкажеш. Simple Smile Дано е поне толкова хубаво, колкото първообраза. Пирамидата е прелюбопитна и шишенцето е супер красиво!

За мен L"eau е по-хубавият аромат.  С по-малко сладост, ангеликата се усеща добре и като цяло е по-свеж.
В Herbae комбинацията от коприва с мед ми идва твърде необичайна. Като зелена салата със захар.

# 604
Въпрос към всички дами:
Кои са вашите 3 любими летни парфюми?
Опитвам се да си намеря летен парфюм и на сляпо пуснах няколко, но все има нещо, което да не ми харесва... Neutral Face

# 605
АААААааааааа какво на здравец - сега нещо такова ми трябва бюджетно - да е на здравец...
Covet на Sarah Jessica Parker за мен е основно здравец. Шоколадовите нотки с които е по-известен върху мен за 2 използвани стотици излязоха веднъж и то за малко.

# 606
Karen, благодаря, днес щях да мина да проуча новото Herbae, но не ми остана време. Точно тази комбинация от зелено и сладко ми се стори интересна, но беше студено, когато го пробвах, сега не знам как ще го възприема. Розовото изглежда обещаващо, щом казваш, че е по - свежо.

# 607
  • София
Karen, чудесно звучи новото Herbae, благодаря за отзива. Simple Smile Дано успея скоро да се добера до магазин за проба, любопитството ми се изостри. Simple Smile

# 608
Въпрос към всички дами:
Опитвам се да си намеря летен парфюм и на сляпо пуснах няколко, но все има нещо, което да не ми харесва... Neutral Face

Elie Saab In White
Hermes Jour Absolu
Hermes L'Hombre des Merveilles
Datura Noir
Chanel No5 EdP
Alien Eau Sublime
Alien Fusion
Mugler Aura
Dolce Gabbana Dolce Garden
Shalimar Cologne
Ninfeo Mio
Womanity всички видове
Flowerbomb

# 609
Момичета, някоя от вас пробвала ли е Montale Nepal aоud?
Имам го ,излъчващ ,траен и много си го харесвам.Цветен ,уда е много приятно балансиран ..
Летни ,че и само 3 ..Трудна работа.
1. Двата Габриел,Шанс Тендър ЕДП
2. J'adore , както и Абсолю -то
3.Carat
4.Aмouage Туберозата,Мимозата,Онър , Portrayal
5. Valentino Rosa Verde
6. Rouge Malachite
7. Sole di Positano
8. Beautiful Belle във всички версии и още доста..
Трудна работа само 3 да са..

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 17:34 от mimozata

# 610
  • София
Въпрос към всички дами:

Hermes Jour Absolu
Le Jardin de Monsieur Li
Ninfeo Mio
Hedera L'Erbolario
Sisley Eau de 2 Sisley
Dahlia Noir L’Eau Givenchy
и няколко Шанела

# 611
Burberry Weekend e траен, но ми е много ретро и синтетичен.

Иначе летните са ми:
- Cavalli Paradiso Azzuro
- Trussardi Donna
- Acqua Allegoria Limon Verde
-  Jimmy Choo Florale
- Adidas Natural Vitality

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 19:10 от bonbonka6

# 612
Burberry Weekend e траен, но ми е много ретро и синтетичен.

Същото и при мен.

# 613
Въпрос към всички дами:

Chanel chance eau fraiche
bvlgari omnia crystalline
двуго не се сещам аз май не съм откпила добри летни.. освен спрей за тяло sea island cotton bbw но го няма в бг.

# 614
  • Пловдив
Моите 3 топ летни аромати са:

Angel Eau Croisière Mugler
Jour d'Hermes Absolu
Elixir des Merveilles Hermès

Също много харесвам Eau de Rhubarbe Ecarlate Hermès и Chance Eau Tendre Chanel. Напоследък, въпреки жегите, нося често и Le Parfum Royal Elie Saab.

Общи условия

Активация на акаунт