Парфюмни размисли и страсти - 245

• 50 557
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
  • Viena
Да рискувам ли?

# 631
Не знам. Аз не бих.

# 632
  • Viena
Ок,и аз. Мерси.Heart

# 633
Ще го пробвам хубаво но кажа другата седмица и ще ти пиша.Purple Heart

# 634
Виждам, че без да се е целяло се е заформила подтема в темата, Моите три аромата , към които в момента посягам най-често, са:

Към троицата вероятно ще включа и La Belle , като ми пристигне, а Мон Интенз и Нарцисо със сигурност ще бъдат подновени с по една 50-ка, а може и 100-ка, ако се появи изгодно тестер 😊

# 635
Този нарцизо в ляво е едт нали? Той сладък ли е моля те опиши го.

# 636
La Belle е смъртоносна в тези жеги.
Моите топ за лятото до момента:
Nomade Absolu de Parfum Chloé
L'Interdit Eau de Parfum и L'Interdit Eau de Toilette
Emporio Armani Because It’s You
Quatre En Rouge Boucheron
Mon Guerlain Florale
Womanity Mugler
Roma Laura Biagiotti

# 637
Този нарцизо в ляво е едт нали? Той сладък ли е моля те опиши го.
Да, тоалетната вода е.
Не мога да описвам аромати, но за мен е най-голямото ми попадение на сляпо тази година.За някои дами розата в него е много нахална, за мен е идеална.Муска си е характерния за Нарцисо , много красив и траен цветен аромат е ❤Чувствам се жена с този парфюм.
La Belle го носих юли и август и не ми беше хич зле, но червения Бушерон определено в топлото не го изтраях дълго и го размених 😊

# 638
Аз не се погодих с пудрето на нарцизо и затова сега заглеждам тази т.вода. Ще я тествам задължително.
А като тествах ла ви си казах оо не, мадмоазел е по добрия вариант и си взех него. Ама мадмоазел нося от септември натам. Не през лятото.

# 639
Моите три най-любими летни (но не са само те)
Cristalle Eau Verte Chanel
Kelly Caleche edt Hermès
Piment Brulant L'Artisan Parfumeur

# 640
  • Бургас/Пз
Трите парфюма, към които посягам последно време са Розовото Нарцисо Фльор Муск, Либре и Новото Туили. Единствено искам Ломбрето на Ермес и приключвам за лятото

# 641
  • Sofia
Нямам любими три летни аромата, обичам много.Simple Smile))

Днес съм на бал на племенницата и съм избрала Mon Guerlain Intense. Получих комплимент от цветаря - Имате страхотен парфюм.😁😁😁

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 15:24 от sunattraction

# 642
  • Чукарландия
Не мога да се огранича до тринайсет любими, камо ли три... 😂😂😂

Не харесвам сладости в горещините, още по-жегаво и лепкаво ми става. Сладките атомни бомби ги пазя за есента и зимата. 😉
Обичам свежи, ефирни парфюми през лятото. Без сладости.

SODT: The New Rose Montale. Идеална за днешния горещ ден. ❤️

# 643
Не мога да се огранича до тринайсет любими, камо ли три... 😂😂😂
Не харесвам сладости в горещините, още по-жегаво и лепкаво ми става. Сладките атомни бомби ги пазя за есента и зимата. 😉
Обичам свежи, ефирни парфюми през лятото. Без сладости.
Точно така се чувствам и аз. От пудрените също ми прилошава, когато е горещо.
Като чета изброените от момичетата любимци, аз май доста софт неща ползвам.
Много си харесвам Libre, Mon Guerlain Florale, Mon Guerlain Intense, Twilly Eau Poivrée, Coco Mademoiselle, но на 30 градуса не мога да ги изтърпя върху себе си. По същите причини отложих и покупката на Омбрето на Ермес. В следващите 2 месеца не бих го сложила и решиху че може да изчака до септември.

# 644
Омбре на Ерме на мен ми е точно лятно с чая, сладка тонка, окаденост приглушена и едно такова хладно и дзен, но няма да е това лято май, май. Само ако падне на добра оферта, че то и лято няма още като хората тук.

Общи условия

Активация на акаунт